Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DinaNekoliko godina su ustvari bile nekoliko meseci Onda sam otisla u tamno smedju, pa crvenu, a sada sam svetlo smedja. Inace, menjala sam frizure u medjuvremenu. Ali sad mi je kosa dostigla duzinu do ramena. Posebno sam srecna sto je od skoro pocela sama od sebe da se kovrdza. Kad god se pogledam u ogledalo oraspolozim se zbog toga. Ne znam kako se to dogodilo ali neka potraje Oduvek sam imala skroz ravnu kosu i kada bi bila malo duza morala da je feniram inace licim na monahinju. Sada posto je valovita sama se siri, ima neki oblik, kao da sam stavila blagi mini val... svi su izgledi da cu je jos pustiti...
Ja sam se posle niza godina vratila na prirodnu boju kose - smedju. Shvatila sam da sam najmanje imala svoju boju kose, a da kad osedim vise necu moci ni da je imam. Tako da bar narednih nekoliko godina to necu menjati, osecam se kao da je nova boja. Samo je moja frizerka nezadovoljna jer joj godinama dolazim na svakih mesec dana a sad sam proredila... Stalno me nagovara da mi bar izvuce neki pramencic sto ja odlucno odbijam. Treba ovih dana da se sisam jer je kosa dosla prilicno ispod usiju sto ja smatram krajnjim vremenom za sisanje...
Originally posted by DeksiSlažem se. Tvoja kosa je dovoljno posebna i bez farbe.
lol....mislim da bi sjebao kosu da to radim
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!