Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Dirrty19gNaravno da je bilo nemoguce, posto je svojevremeno na netu sve prshtalo od slika tvoje guze.
Ajde cuti!
Nije tacno... ...
To mi je u pocetku bila samo nepromisljena zabava... a kasnije i kada sam zeleo da prestane, to je bilo nemoguce!
Originally posted by BicepsJa sam se isto pitao, ali ne kod interneta već kod toga da na žurke uvek izlaze jedni te isti ljudi.
Pozdrav svima........nov sam ovde....
Posto smo zavrsili sa upoznavanjem, hteo bih nesto da prokomentarisem, a i da cujem komentare....
Posto mi je, bar za sada, jedini nacin upoznavanja bio preko neta...gayromeo i slicni sajtovi i ponekad chat....prosto nemogu da poverujem u to da:
- Beograd ima cca 2.000.000 stanovinika..ali ajde nek ih bude 1.500.000 kao odraz moje skomnosti:) i od tog broja neka bude 60% zena sto je: 900.000 muskih...
Od tog pozamasnog broja ako pretpostavimo da je 10% tipova gay/bisex.....ali opet, neka bude to 5% sto znaci 45.000 muskih u BG je gay ili bisex orjentacije ili bar ima sklonosti (javne ili krisom iskazane) ...
I ako pretpostavimo da dobar deo od tih 45.000 nema kompjuter, niti koristi inernet ali ipak ostaje jedna solidna cifra od par hiljada, a mozda i desetina hiljada beogradjana koji su prosto van bilo kakvih desavanja bilo onih preko neta (oglasi, profili i sl) bilo onih uzivo (klubovi, zurke...)
Dakle od tog lepog (ili umisljenog) broja zadnji par dana kad svratim na chat bude 30-60 ljudi ) Jednom recju, katastrofa!
Da li je stvarno toliko trulo biti gay / bisex u Srbiji, makar to bilo i tajno, cim jedan VECI, mnogo VECI broj ljudi nece ili ne zeli da se petalja i zalazi u ove vode makar bilo to i preko interneta ??
Originally posted by blentaTi si onda izuzetak od vecinskog nacina ponasanja.
@lakiboy ja sam bisex pa idem i u gay klub i u obichan klub
i isto se ponasham i u jednom i u drugom
i zasad bez obzira koliko me ljudi prepoznaje sa "scene" nisam imao ni jednu
ni najmanju neprijatnost vezanu od strane istih prouzrokovanu
a ti shatro biskviti shto kao ne idu na gay mesta jer su biskviti mogu se ladno svrstati u tip I koji sam pre opisivao i od njih ovi pederi shto priznaju sebi shta su i shta oce (chitaj imaju veca muda od kvazi biskvita) ne mogu siroti od tih istih bipsitja na red da dodju
Originally posted by LoniOriginally posted by BicepsJa sam se isto pitao, ali ne kod interneta već kod toga da na žurke uvek izlaze jedni te isti ljudi.
Pozdrav svima........nov sam ovde....
Posto smo zavrsili sa upoznavanjem, hteo bih nesto da prokomentarisem, a i da cujem komentare....
Posto mi je, bar za sada, jedini nacin upoznavanja bio preko neta...gayromeo i slicni sajtovi i ponekad chat....prosto nemogu da poverujem u to da:
- Beograd ima cca 2.000.000 stanovinika..ali ajde nek ih bude 1.500.000 kao odraz moje skomnosti:) i od tog broja neka bude 60% zena sto je: 900.000 muskih...
Od tog pozamasnog broja ako pretpostavimo da je 10% tipova gay/bisex.....ali opet, neka bude to 5% sto znaci 45.000 muskih u BG je gay ili bisex orjentacije ili bar ima sklonosti (javne ili krisom iskazane) ...
I ako pretpostavimo da dobar deo od tih 45.000 nema kompjuter, niti koristi inernet ali ipak ostaje jedna solidna cifra od par hiljada, a mozda i desetina hiljada beogradjana koji su prosto van bilo kakvih desavanja bilo onih preko neta (oglasi, profili i sl) bilo onih uzivo (klubovi, zurke...)
Dakle od tog lepog (ili umisljenog) broja zadnji par dana kad svratim na chat bude 30-60 ljudi ) Jednom recju, katastrofa!
Da li je stvarno toliko trulo biti gay / bisex u Srbiji, makar to bilo i tajno, cim jedan VECI, mnogo VECI broj ljudi nece ili ne zeli da se petalja i zalazi u ove vode makar bilo to i preko interneta ??
Na svakoj GLBT žurci, ma u kom prostoru se održavala dođe oko 200 ljudi.
Od njih 150 ljudi je konstantan.
Oni su deo invertata i nema žurke, na koju ne odu.
Preostalih pedesetak su ili gosti iz manjih mesta/inostranstva ili ljudi, koji izađu na gej mesto jednom u tri meseca.
Beograd ima 1 530 000 stalnih stanovnika (ali bez studenata, bez ljudi, koji ovde iznajmljuju stanove i rade) tako da računaj još oko 350 000.
Gejeva jeste oko 50 000 u gradu, ali oduzmi maloletne i ove, koji su stariji od 40 godina, a koji uglavnom nikada ne izlaze i dobićeš nekih 20 000 gejbi muškaraca.
I da te demantujem da bi bio uspešan gej
NE MORA SE IĆI NA CHAT
NE MORA SE IĆI NA GEJ ŽURKE
Ukoliko imaš intuiciju moguće je upoznavati gej ljude na svakom koraku.
Ja sam primer za to.
Radio sam u velikim institucijama (sa mnogo zaposlenih)
i tačno po energiji, koju mi tip pruža s druge strane mogao da zaključim ko je gej, ko ne.
Upoznao neke ljude na osnovu pogleda u autobusu itd.
Na chatu nisam bio godinama, a kad mi se neko javi na oglas uglavnom od susreta ne bude ništa.
Internet je za one, kukavnije bez intuicije.
Nekad su dovoljne i gej kolege
Originally posted by Lakiboy_nsOriginally posted by blentaTi si onda izuzetak od vecinskog nacina ponasanja.
a ti shatro biskviti shto kao ne idu na gay mesta jer su biskviti mogu se ladno svrstati u tip I koji sam pre opisivao i od njih ovi pederi shto priznaju sebi shta su i shta oce (chitaj imaju veca muda od kvazi biskvita) ne mogu siroti od tih istih bipsitja na red da dodju
Ja mislim da bisex ljudi u Srbiji imaju uglavnom jos veci strah od autovanja od gay ljudi i zato uglavnom ne idu u gay klubove nego gledaju da navataju nesto na neki diskretniji nacin.
Uglavnom po meni je poenta cele price da zivimo i dalje u extremno homofobicnom okruzenju i da zbog toga vecina ljudi krije svoju sexualnost kao zmija noge, zato nema puno gay klubova, zato se u postojecim uglavnom pojavljuje ista ekipa ljudi i zato mnogi imaju problema da nadju partnera.Cela gay prica u Srbiji je i dalje underground na zalost.Pomaka ima u poslednje vreme ali unutar onoga sto ja zovem krugom beogradske dvojke dok je izvan toga situacija i dalje katastrofalna
Originally posted by BicepsFuck you at my place at 8 o'clock?Originally posted by Lakiboy_nsOriginally posted by blentaTi si onda izuzetak od vecinskog nacina ponasanja.
Ja mislim da bisex ljudi u Srbiji imaju uglavnom jos veci strah od autovanja od gay ljudi i zato uglavnom ne idu u gay klubove nego gledaju da navataju nesto na neki diskretniji nacin.
Uglavnom po meni je poenta cele price da zivimo i dalje u extremno homofobicnom okruzenju i da zbog toga vecina ljudi krije svoju sexualnost kao zmija noge, zato nema puno gay klubova, zato se u postojecim uglavnom pojavljuje ista ekipa ljudi i zato mnogi imaju problema da nadju partnera.Cela gay prica u Srbiji je i dalje underground na zalost.Pomaka ima u poslednje vreme ali unutar onoga sto ja zovem krugom beogradske dvojke dok je izvan toga situacija i dalje katastrofalna
slazem se u potpunosti
Originally posted by Vesper_ns100% se slazem
ako si svoj mikrokosmos organizovao na povoljan nacin, cela planeta je pogodno mesto za upoznavanje nekoga.
pogotovo ako imas flerterski pristup u komunikaciji...
meni je vec zlo koliko se nekolicina meni omiljanih lokala u gradu pretvorilo u nezvanicna gay okupljalista... mogu da zamislim tek kakva je situacija u bgu! prepoznas necije manire, uhvatis pogled, uputis osmeh... ako si egzibicionisticki nastrojen a u blizini je toalet, eto ti povatka sedamdesetih!
i kome onda jos treba net?
ali pre nego sto na mene naleti kamenje, ne, nemam nista protiv upoznavanja putem neta, samo ne razumem zasto neki ljudi u netu vide jedinu moucu opciju
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!