Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
imala plavu farbanu, dugu, pa duzu kosu, a sada sam osisana i crvena :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
isto! kad cu ja da vidim neku fotku takvu?
Korisnikov avatar
By Deksi
lol....mislim da bi sjebao kosu da to radim
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Vise se ne farbam.

Posle dugogodisnjeg blajhanja, izvlacenja pramenova, farbanja u plavo, crveno, ljubicasto, roze, zeleno, sivo i crno (ne salim se ni za jednu od navedenih boja, ali su sve bili eksperimenti od nekoliko nedelja, jedino je plava bila konstantna godinama), meni je sve to dojadilo, i sad se vise ne farbam.

Dakle - prirodna brineta. :)

Ah, da - kod mene je poslednja promena bila, naravno, drasticna - kosu koja je bila plava i do struka sam osisala na kratko i ofarbala u crno. Sad raste u mojoj prirodnoj boji.
Korisnikov avatar
By Zonche!
ja sam imao plavichstu,crvenkastu, smedju... a prirodno sam tamno smedj.

volim da se igram sa svojom kosom
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige
isto! kad cu ja da vidim neku fotku takvu?
Uskoro, trebalo bi u petak da se vidim sa drugaricom koja ima aparat, pa cem postujem :yay:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ziveli gelovi u boji!!!

Imao sam :misli: teget, tamno zelenu, plavu, srebrnu, belu, crvenu :drama: :lood:
Sad sam, na radost roditelja, prirodno smedj
Korisnikov avatar
By anchez
bilo par neuspelih pokusaja i od tada se drzim moje smedje krace kose!!! :P
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Ja sam se posle niza godina vratila na prirodnu boju kose - smedju. Shvatila sam da sam najmanje imala svoju boju kose, a da kad osedim vise necu moci ni da je imam. Tako da bar narednih nekoliko godina to necu menjati, osecam se kao da je nova boja. Samo je moja frizerka nezadovoljna jer joj godinama dolazim na svakih mesec dana a sad sam proredila... Stalno me nagovara da mi bar izvuce neki pramencic sto ja odlucno odbijam. Treba ovih dana da se sisam jer je kosa dosla prilicno ispod usiju sto ja smatram krajnjim vremenom za sisanje...
Nekoliko godina su ustvari bile nekoliko meseci :giggle: Onda sam otisla u tamno smedju, pa crvenu, a sada sam svetlo smedja. Inace, menjala sam frizure u medjuvremenu. Ali sad mi je kosa dostigla duzinu do ramena. Posebno sam srecna sto je od skoro pocela sama od sebe da se kovrdza. Kad god se pogledam u ogledalo oraspolozim se zbog toga. :ogledalce: Ne znam kako se to dogodilo ali neka potraje :fige: Oduvek sam imala skroz ravnu kosu i kada bi bila malo duza morala da je feniram inace licim na monahinju. Sada posto je valovita sama se siri, ima neki oblik, kao da sam stavila blagi mini val... :yay: svi su izgledi da cu je jos pustiti...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam prosli vikend napravila VELIKU promenu..

Vise od 8 godina sam bila crvena..
Razne varijante, od vatreno crvene, pa do svih
ostalih fora.. Cak sam imala jedno vreme i male crne
pramenove...

E taj vikend.. Uzmem ja moju farbu.. i.. nesto mi krvrcne u glavi,
ostavim je i uzmem crnu, palete xxx....

I ofarbam se njom..

Tako da sam od skora crnka..

I osecam se dobro!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sam jednom izvlačio pramenove (i to blago, ništa preterano) i dva komentara od ljudi koji se međusobno ne poznaju su bila identična: "Izgledaš kao prerasla lezbejka" ... od tada na kosu ništa sem šampona i gela :D
Originally posted by Deksi
lol....mislim da bi sjebao kosu da to radim
Slažem se. Tvoja kosa je dovoljno posebna i bez farbe.

@andjelat: To je najbitnije, da se osećaš dobro sa tom frizuricom. Ja sam pre par nedelja saznao da se moja tetka kao mlada farbala u zeleno ... prvi put da bi terala inat mami, a ostalih par puta jer joj se prvi put svidelo :D
Korisnikov avatar
By Insorcer
Imao skoro sve boje kose, uz razne varijante extra-kratke do srednje duze kose...zadnjih dve godine sam crno-teget kratko oshishan :pionir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!