Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Biceps
...da ne moram da dolazim na net i strepim da me neka zorica brunclik ispremlati ako kazem nesto lose :) )
Nece tebe teta Zoka da ispremlati, samo ce ti veoma jasno saopstiti svoje misljenje na temu koju si postavio.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By gorilica
Eh novajlijo, kad bi ti samo znao koliko je dirrty truda i prolivenog znoja ulozio promovishuci svoju guzicu na netu, a sve zarad ne imanja tog luksuza. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Ajde cuti!

Nije tacno... :smeh: ...
To mi je u pocetku bila samo nepromisljena zabava... a kasnije i kada sam zeleo da prestane, to je bilo nemoguce!
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Dirrty19g
Mozda ranije i nije... ali u poslednje vreme me je jako smorilo i umorilo...

Srbija... i Srbi su mi dosadili u tom smislu, jako!
Krajnje je onda vreme da ti dupe osvane u inostranstvu. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty

To i jeste plan!

Samo jos malo strpljenja... samo malo!

E sada najozbiljnije... stranci mnogo vise postuju i cene!
Definitivno mi vise odgovaraju...
Korisnikov avatar
By *deni*

Ajde cuti!

Nije tacno... :smeh: ...
To mi je u pocetku bila samo nepromisljena zabava... a kasnije i kada sam zeleo da prestane, to je bilo nemoguce!
Naravno da je bilo nemoguce, posto je svojevremeno na netu sve prshtalo od slika tvoje guze.
I sad ih je lako naci. :vrcka:
Evo jedne
Slika
Korisnikov avatar
By Biceps
:)) hvala teta zoko

nadam se da cu dobiti jedan autogram od tebe :)
Korisnikov avatar
By *deni*
:) ) hvala teta zoko

nadam se da cu dobiti jedan autogram od tebe :)
Prvo teta Zoka da opipa te bicepse, pa onda moze i autogram.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Deni LOL!

Bas je bezveze ta slika...

Eh kada se setim svojih prvih slika... :povez:
Korisnikov avatar
By gorilica
Da, tvoja guzetina je jako napredovala za ovih godinu dana. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne zasmejavajte me vise... i ne kvarite decku temu!

Ne znam za guzicetinu... ali mislim da mozak jeste :trep:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne vidi se tu cela slika... cak ni pola... i nije reprezentativna poza...

Ali dobro... cenim tudje misljenje!
Korisnikov avatar
By Zvonce87
E, sto se tice teme imam samo da izjavim da sam sve sa kojima sam bila, upoznala ili preko oglasa po casopisima(i ranije hot line telefonima, nije uvek postojao net!Bar za mene....),i kasnije preko neta.
Uprkos mojim planovima da se malo vise krecem po ovim nasin krugovima tj. zurkama i tome slicno, ipak se uvek odlucim za ne, jer znam u kakvoj zemlji zivimo, citam svakodnevno kako su nekog prebili il ne daj boze ubili ispred tih klubova, pa mi se bas i ne ide....
:cobanica: :bubblegum: :hekla:
Korisnikov avatar
By Loni
Pozdrav svima........nov sam ovde.... :)

Posto smo zavrsili sa upoznavanjem, :) hteo bih nesto da prokomentarisem, a i da cujem komentare....

Posto mi je, bar za sada, jedini nacin upoznavanja bio preko neta...gayromeo i slicni sajtovi i ponekad chat....prosto nemogu da poverujem u to da:

- Beograd ima cca 2.000.000 stanovinika..ali ajde nek ih bude 1.500.000 kao odraz moje skomnosti:) i od tog broja neka bude 60% zena sto je: 900.000 muskih...

Od tog pozamasnog broja ako pretpostavimo da je 10% tipova gay/bisex.....ali opet, neka bude to 5% sto znaci 45.000 muskih u BG je gay ili bisex orjentacije ili bar ima sklonosti (javne ili krisom iskazane) ...

I ako pretpostavimo da dobar deo od tih 45.000 nema kompjuter, niti koristi inernet ali ipak ostaje jedna solidna cifra od par hiljada, a mozda i desetina hiljada beogradjana koji su prosto van bilo kakvih desavanja bilo onih preko neta (oglasi, profili i sl) bilo onih uzivo (klubovi, zurke...)

Dakle od tog lepog (ili umisljenog) broja zadnji par dana kad svratim na chat bude 30-60 ljudi :) ) Jednom recju, katastrofa!

Da li je stvarno toliko trulo biti gay / bisex u Srbiji, makar to bilo i tajno, cim jedan VECI, mnogo VECI broj ljudi nece ili ne zeli da se petalja i zalazi u ove vode makar bilo to i preko interneta ??
Ja sam se isto pitao, ali ne kod interneta već kod toga da na žurke uvek izlaze jedni te isti ljudi.
Na svakoj GLBT žurci, ma u kom prostoru se održavala dođe oko 200 ljudi.
Od njih 150 ljudi je konstantan.
Oni su deo invertata i nema žurke, na koju ne odu.
Preostalih pedesetak su ili gosti iz manjih mesta/inostranstva ili ljudi, koji izađu na gej mesto jednom u tri meseca.

Beograd ima 1 530 000 stalnih stanovnika (ali bez studenata, bez ljudi, koji ovde iznajmljuju stanove i rade) tako da računaj još oko 350 000.

Gejeva jeste oko 50 000 u gradu, ali oduzmi maloletne i ove, koji su stariji od 40 godina, a koji uglavnom nikada ne izlaze i dobićeš nekih 20 000 gejbi muškaraca.

I da te demantujem da bi bio uspešan gej
NE MORA SE IĆI NA CHAT
NE MORA SE IĆI NA GEJ ŽURKE

Ukoliko imaš intuiciju moguće je upoznavati gej ljude na svakom koraku.

Ja sam primer za to.
Radio sam u velikim institucijama (sa mnogo zaposlenih)
i tačno po energiji, koju mi tip pruža s druge strane mogao da zaključim ko je gej, ko ne.
Upoznao neke ljude na osnovu pogleda u autobusu itd.

Na chatu nisam bio godinama, a kad mi se neko javi na oglas uglavnom od susreta ne bude ništa.

Internet je za one, kukavnije bez intuicije.

Nekad su dovoljne i gej kolege :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by blenta
@lakiboy ja sam bisex pa idem i u gay klub i u obichan klub
i isto se ponasham i u jednom i u drugom

i zasad bez obzira koliko me ljudi prepoznaje sa "scene" nisam imao ni jednu
ni najmanju neprijatnost vezanu od strane istih prouzrokovanu

a ti shatro biskviti shto kao ne idu na gay mesta jer su biskviti mogu se ladno svrstati u tip I koji sam pre opisivao i od njih ovi pederi shto priznaju sebi shta su i shta oce (chitaj imaju veca muda od kvazi biskvita) ne mogu siroti od tih istih bipsitja na red da dodju
Ti si onda izuzetak od vecinskog nacina ponasanja.
Ja mislim da bisex ljudi u Srbiji imaju uglavnom jos veci strah od autovanja od gay ljudi i zato uglavnom ne idu u gay klubove nego gledaju da navataju nesto na neki diskretniji nacin.
Uglavnom po meni je poenta cele price da zivimo i dalje u extremno homofobicnom okruzenju i da zbog toga vecina ljudi krije svoju sexualnost kao zmija noge, zato nema puno gay klubova, zato se u postojecim uglavnom pojavljuje ista ekipa ljudi i zato mnogi imaju problema da nadju partnera.Cela gay prica u Srbiji je i dalje underground na zalost.Pomaka ima u poslednje vreme ali unutar onoga sto ja zovem krugom beogradske dvojke dok je izvan toga situacija i dalje katastrofalna :kesa:
Korisnikov avatar
By Biceps
Originally posted by Loni
Pozdrav svima........nov sam ovde.... :)

Posto smo zavrsili sa upoznavanjem, :) hteo bih nesto da prokomentarisem, a i da cujem komentare....

Posto mi je, bar za sada, jedini nacin upoznavanja bio preko neta...gayromeo i slicni sajtovi i ponekad chat....prosto nemogu da poverujem u to da:

- Beograd ima cca 2.000.000 stanovinika..ali ajde nek ih bude 1.500.000 kao odraz moje skomnosti:) i od tog broja neka bude 60% zena sto je: 900.000 muskih...

Od tog pozamasnog broja ako pretpostavimo da je 10% tipova gay/bisex.....ali opet, neka bude to 5% sto znaci 45.000 muskih u BG je gay ili bisex orjentacije ili bar ima sklonosti (javne ili krisom iskazane) ...

I ako pretpostavimo da dobar deo od tih 45.000 nema kompjuter, niti koristi inernet ali ipak ostaje jedna solidna cifra od par hiljada, a mozda i desetina hiljada beogradjana koji su prosto van bilo kakvih desavanja bilo onih preko neta (oglasi, profili i sl) bilo onih uzivo (klubovi, zurke...)

Dakle od tog lepog (ili umisljenog) broja zadnji par dana kad svratim na chat bude 30-60 ljudi :) ) Jednom recju, katastrofa!

Da li je stvarno toliko trulo biti gay / bisex u Srbiji, makar to bilo i tajno, cim jedan VECI, mnogo VECI broj ljudi nece ili ne zeli da se petalja i zalazi u ove vode makar bilo to i preko interneta ??
Ja sam se isto pitao, ali ne kod interneta već kod toga da na žurke uvek izlaze jedni te isti ljudi.
Na svakoj GLBT žurci, ma u kom prostoru se održavala dođe oko 200 ljudi.
Od njih 150 ljudi je konstantan.
Oni su deo invertata i nema žurke, na koju ne odu.
Preostalih pedesetak su ili gosti iz manjih mesta/inostranstva ili ljudi, koji izađu na gej mesto jednom u tri meseca.

Beograd ima 1 530 000 stalnih stanovnika (ali bez studenata, bez ljudi, koji ovde iznajmljuju stanove i rade) tako da računaj još oko 350 000.

Gejeva jeste oko 50 000 u gradu, ali oduzmi maloletne i ove, koji su stariji od 40 godina, a koji uglavnom nikada ne izlaze i dobićeš nekih 20 000 gejbi muškaraca.

I da te demantujem da bi bio uspešan gej
NE MORA SE IĆI NA CHAT
NE MORA SE IĆI NA GEJ ŽURKE

Ukoliko imaš intuiciju moguće je upoznavati gej ljude na svakom koraku.

Ja sam primer za to.
Radio sam u velikim institucijama (sa mnogo zaposlenih)
i tačno po energiji, koju mi tip pruža s druge strane mogao da zaključim ko je gej, ko ne.
Upoznao neke ljude na osnovu pogleda u autobusu itd.

Na chatu nisam bio godinama, a kad mi se neko javi na oglas uglavnom od susreta ne bude ništa.

Internet je za one, kukavnije bez intuicije.

Nekad su dovoljne i gej kolege :)

hvala na odgovoru.....konacno nesto konstruktivno da procitam ovde!

kaze se ko riskira profitra.....a da riskiram zbog tog malobrojnog inventara, prosto nije ekonomicno:)

Meni se dnevno desi desetak smekanja na ulici, u prevozu itd...i to bas sa onakvim tipovima kakvi me privlace ali za upoznavanje na takav nacin nisam izgleda jos spreman. A osetim to i po drugoj strani...koja se isto uozbilji kao i ja bez obzira sto se pogledi i dalje zadrzavaju :(

Kapiram da si ti fleksibilniji, mozda imas blag izraz lica ili sta vec (ovo je nagadjanje) pa imas tu prednost u *startovanju* na ulici.....Medjutim, takvog sam izgleda da ne licim ni visinom ni sirinom ramena :) na negog ko voli druzenje sa muskima vec pre kao neko ih mlati (ovo zvuci ofucano ali tako je)

To je velika prednost kad upoznam nekog...ali za sve te slucajeve eventualnog upoznavanja na ulici i slicnim mestima, za sada, apsolutno nije

Mozda da probam sa nekom ljubicastom body majicom? ne zezam se

P.S. javi mi se na pvt ...cisto da razmenimo misljenja ako si za
Korisnikov avatar
By Biceps
Originally posted by Lakiboy_ns

a ti shatro biskviti shto kao ne idu na gay mesta jer su biskviti mogu se ladno svrstati u tip I koji sam pre opisivao i od njih ovi pederi shto priznaju sebi shta su i shta oce (chitaj imaju veca muda od kvazi biskvita) ne mogu siroti od tih istih bipsitja na red da dodju
Ja mislim da bisex ljudi u Srbiji imaju uglavnom jos veci strah od autovanja od gay ljudi i zato uglavnom ne idu u gay klubove nego gledaju da navataju nesto na neki diskretniji nacin.
Uglavnom po meni je poenta cele price da zivimo i dalje u extremno homofobicnom okruzenju i da zbog toga vecina ljudi krije svoju sexualnost kao zmija noge, zato nema puno gay klubova, zato se u postojecim uglavnom pojavljuje ista ekipa ljudi i zato mnogi imaju problema da nadju partnera.Cela gay prica u Srbiji je i dalje underground na zalost.Pomaka ima u poslednje vreme ali unutar onoga sto ja zovem krugom beogradske dvojke dok je izvan toga situacija i dalje katastrofalna :kesa:

slazem se u potpunosti
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Biceps-probaj sa majicom NOBODY KNOWS I'M A LESBIAN :lol:

Ako ti je stalo do masovnih zurki predlazem odlazak na Loud and Queer zurke iduca je sledeci vikend u BG imas temu o tome u ovom folderu.
Takodje predlazem odlazak do neke od evropskih gay pretonica poput Praga ili Berlina ili do susedne Budimpeste tamo imas brdo klubova u kojima svako moze naci nesto za sebe.
Tamo je scena izuzetno masovna za razliku od nase nije sakrivena i underground nego je totalno mainstream cak u gay klubove ide mnogo str8 ljudi zbog dobrog provoda.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns

slazem se u potpunosti
Fuck you at my place at 8 o'clock?

Salim se....jel bi ti hteo da ljudi budu otvoreni sto se tice upoznavanja na taj nacin?
Mislim da ce mnogo vode proteci Dunavom pre nego sto se to u majci Srbiji-zemlji seljaka na brdovitom Balkanu desi.
Korisnikov avatar
By Biceps
:)) gde mogu da nabavim tu majicu?:)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa na tezgi kod OLJE LEZBEJKEb :lezkiss:
Boze ti stvarno nista ne znas :lol:
Korisnikov avatar
By bakalar
Ne vidi se tu cela slika... cak ni pola... i nije reprezentativna poza...

Ali dobro... cenim tudje misljenje!
damn, propao mi start

:peace:

a ako te nominujem :crkla:
Korisnikov avatar
By Vesper_ns
ako si svoj mikrokosmos organizovao na povoljan nacin, cela planeta je pogodno mesto za upoznavanje nekoga.

pogotovo ako imas flerterski pristup u komunikaciji...

meni je vec zlo koliko se nekolicina meni omiljanih lokala u gradu pretvorilo u nezvanicna gay okupljalista... mogu da zamislim tek kakva je situacija u bgu! prepoznas necije manire, uhvatis pogled, uputis osmeh... ako si egzibicionisticki nastrojen a u blizini je toalet, eto ti povatka sedamdesetih!

i kome onda jos treba net?

ali pre nego sto na mene naleti kamenje, ne, nemam nista protiv upoznavanja putem neta, samo ne razumem zasto neki ljudi u netu vide jedinu moucu opciju :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ako je takva situacija u beogradu, a tema diskusije je beograd, kako je tek (nama) u provinciji. u manjim gradovima, da ne spominjem sela.

i ja se kao postavljac teme danonocno pitam (a mislim da je to sustinsko pitanje u uvodu) - gde su SVI ti gej ljudi.

i isto sam se koristio statistikom.

subotica - 100.000 ljudi.
po mnogim naucnim procenama 10% ljudi je gej.

(iako kinsi govori drugacije: "37% je imalo jednom ili vise puta seksualni odnos sa istim polom, dok je (samo) 4% ISKLJUCIVO homoseksualno.")

ja sam se rukovodio postojecim procenama i dosao do brojke od 10.000 gej ljudi u mom gradu.
neka pola od te brojke predstavljaju zene, deca i starci :D ostaje oko 5.000 gej muskaraca (od 20 do 50 godina).

GDE SU??? - pitam se svaki dan.

jedan mali broj (do 50) se redovno okuplja u "gay klubu" u kome sam bio dva puta i zgrozen pobegao istog trena.

na netu se isti ljudi godinama "vucaraju" (recimo ja) i vec po stilu pisanja i oglasavanja znam ko je ko. ista brojka kao i u klubu, oko 50, stavise, isti ljudi...

neka ih je 100. ostaje 4.900 NEVIDLJIVIH ljudi.

gde su? nisu u klubu, nisu na netu.

dobar deo tih "nevidljivih" i sam prepoznajem po ulici, po kaficima, ali nemam ideju kako im prici, kako zapoceti druzenje i sve sto ide posle toga.

oshinemo oshtro jedan drugoga pogledom prepunog straha i brze-bolje okrenemo glavu. sekund ili dva kasnije, opet se (krisom) gledamo.

ovo gore je instant savet svim onima koji, kako Loni rece, ne osete gej impuls u svom okruzenju. :D

gde su, da se vratim na pitanje, SVI ti ljudi?
da li su svesni svoje seksualnosti? da li tragaju za partnerom, dodirom, seksom, ljubavi? da li su mentalne blokade TOLIKO jake da ne umeju niti smeju da prepoznaju SEBE, a zatim i svoje zelje? da li je smekanje i pumpanje bicepsa po teretanama maksimum njihovih ambicija?

:predaja:

predajem se i zapocinjem mucnu proceduru pribavljanja raznih dokumenata kako bih otisao iz srbije. mislim da ce mi TAMO negde po ovom pitanju biti lakse, jer se nadam da su ljudi naprosto - HRABRIJI.

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Vesper_ns
ako si svoj mikrokosmos organizovao na povoljan nacin, cela planeta je pogodno mesto za upoznavanje nekoga.

pogotovo ako imas flerterski pristup u komunikaciji...

meni je vec zlo koliko se nekolicina meni omiljanih lokala u gradu pretvorilo u nezvanicna gay okupljalista... mogu da zamislim tek kakva je situacija u bgu! prepoznas necije manire, uhvatis pogled, uputis osmeh... ako si egzibicionisticki nastrojen a u blizini je toalet, eto ti povatka sedamdesetih!

i kome onda jos treba net?

ali pre nego sto na mene naleti kamenje, ne, nemam nista protiv upoznavanja putem neta, samo ne razumem zasto neki ljudi u netu vide jedinu moucu opciju :egzorcist:
:up: 100% se slazem
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Tu smo, tu smo, ceznemo i mi zaljubavlju... :lol:
Korisnikov avatar
By Biceps
Mahoney Eleven:

evo ti jedan primer, kod mene u teretani dolazi jedna grupa klinaca od 18god, njih 5-6 kako kad.....i sve drugo rade u teretani ali najmanje vezbaju. Zezaju se, jure, rvaju, pricaju itd itd....ali od vezbanja ni v :)

i desava se da se tokom zezanja stipnu jedan drugog za bulju i neka lagana vatanje, ali naravno to je sve *kao* zezanje

i sta mislis da pitas bilo kog od njih da li je gay sta bi ti odgovorio?

a kladim se da u cetiri zida bar drkaju zajedno .... a uostalom ko to (bio gay ili str8) nije radio u osnovnoj ili srednjoj skoli sa svojim ortacima :)

Dakle, ima sigurno dosta tipova koji imaju ovakav ili slican odnos sa svojim ortacima, kolegama...itd...a da pri tome NIKAD sebe ne bi etiketirali kao gay.....
Korisnikov avatar
By blenta
biceps ocesh da drkamo zajedno? :ribica:
necu te etiketirati kao gej:predaja:

:panker:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!