Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SwanheartI ja isto.
jao da i kvazi Deda Mrazevi koji urlaju, pa onda one glupe igracke istih koje vichu "ho ho ho" kako prodjesh pored njih i uz to ide neka glupava muzika
prosto dobijem zelju da skrcam svakog Deda Mraza kog vidim:smiling:
Originally posted by M M and IJuče sam gledao epizodu "Ubistvo u gradu Deda Mraza". Postoji varoš na Aljasci koji se zove Severni pol. Cele godine svuda stoje ukrasi i sve. Tamo nahvataju petake da odgovaraju na pisma koja druga deca šalju deda Mrazu, i deca jadna to rade ceo novembar i decembar. Onda su potpuno otkačili i 6-7 šestaka su odlučili da naprave Kolumbajn i sve su isplanirali, i taj dan jedan od njih ne dođe u školu pa ostali odluče da to pomere za sutra, ali su ih čuli kako se dogovaraju pa su ih sve pohapsili.
Ali kod vas to i nije tako strasno. Ovde vec u septembru IKEA i vece robne kuce pocnu da postavljaju razne bozicne i novogodisnje kerefeke...A centar grada pocinju da kite vec poslednjih dana OKTOBRA!!! A skidaju to tek oko 15-tog januara...Pa i onome ko obozava bozic i NG bi se smuchilo...
Originally posted by SwanheartHejtujem gore nadeveno. A sam docek NG sam prestao da hejtujem, kad sam shvatio da ipak mogu da ga provedem onako kako ja hocu.
dakle da pochnemo...
mrzim sve sto ima veze sa istom, mrzim ludilo u decembru oko iste, mrzim uzurbane ljude koji histerishu jer ne znaju gde ce za istu, mrzim doceke na trgovima, mrzim sneg i zimu za vreme iste, mrzim ljubljenje sa 4785276457628 osoba koje se nadju u blizini i cestitanje iste a pri tom ti onaj ko hoces da te poljubi nije tu, mrzim paradu str8 cica koje dolaze na docek kao da su posle ne znam ni ja gde, mrzim sto se dize tolika fama oko nove godine...
Originally posted by Kittrie
ali DOCEKE MRZIM !!
ljubljenja, cestitanje, petarde AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sredjivanje pre toga, pa ko se bolje proveo, ko je ponosan na to sto sto je bio trezan a ko sto je shmrko 'kolumbiJsku' kokkU , i to da je sve dopusteno, i svi se kao vole a ovamo se pljuju, i sto puknem krede ne zna se koliko...
Originally posted by zbunjenaOriginally posted by Kittrie
ali DOCEKE MRZIM !!
ljubljenja, cestitanje, petarde AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sredjivanje pre toga, pa ko se bolje proveo, ko je ponosan na to sto sto je bio trezan a ko sto je shmrko 'kolumbiJsku' kokkU , i to da je sve dopusteno, i svi se kao vole a ovamo se pljuju, i sto puknem krede ne zna se koliko...
sredjivanje??? hejt, hejt, hejt, bas me nesto zabole pichoka da se sredjujem...kako me to tek iritira....kada me pitaju ej sta cesh da obucesh?? pa necu biti gola to je sigurno, obuci cu ono sto uvek nosim, bice chisto ispeglano i celo kao i uvek......sredjivanje za sta? za zurku gde ce se svi napiti i nece znati kako se zovu a ne sta imaju na sebi...ili za grad, na minus 1000 gde cu gledati da me neko ne zapali sa pirotehnikom...
rekla sam vise nego sto sam htela! :hejt: :hejt; :hejt:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!