Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
jao da i kvazi Deda Mrazevi koji urlaju, pa onda one glupe igracke istih koje vichu "ho ho ho" kako prodjesh pored njih i uz to ide neka glupava muzika :zid:
prosto dobijem zelju da skrcam svakog Deda Mraza kog vidim:smiling:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Colorado: Cico, hajde da napravimo zurku u pidzamama za novu godinu!

me: hajde da se ubijemo za novu godinu

Colorado: moze, ali u pidzamama
Korisnikov avatar
By hlaefdige
feel free to join! everybody should brong their own weapon of selfdistruction
By Swanheart
mogu ja chachkalicu da odaberem kao oruzje po izboru
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Swanheart
jao da i kvazi Deda Mrazevi koji urlaju, pa onda one glupe igracke istih koje vichu "ho ho ho" kako prodjesh pored njih i uz to ide neka glupava muzika :zid:
prosto dobijem zelju da skrcam svakog Deda Mraza kog vidim:smiling:
I ja isto.

Ali kod vas to i nije tako strasno. Ovde vec u septembru IKEA i vece robne kuce pocnu da postavljaju razne bozicne i novogodisnje kerefeke...A centar grada pocinju da kite vec poslednjih dana OKTOBRA!!! :vudu: :kuca: :burner: A skidaju to tek oko 15-tog januara...Pa i onome ko obozava bozic i NG bi se smuchilo...
By Dragonite
Originally posted by hlaefdige
Colorado: Cico, hajde da napravimo zurku u pidzamama za novu godinu!

me: hajde da se ubijemo za novu godinu

Colorado: moze, ali u pidzamama
:roflmao:

YRM, Vi ste uvek dobrodošli! Čekamo taj petak i zapeti smo kao metak!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by M M and I
Ali kod vas to i nije tako strasno. Ovde vec u septembru IKEA i vece robne kuce pocnu da postavljaju razne bozicne i novogodisnje kerefeke...A centar grada pocinju da kite vec poslednjih dana OKTOBRA!!! :vudu: :kuca: :burner: A skidaju to tek oko 15-tog januara...Pa i onome ko obozava bozic i NG bi se smuchilo...
Juče sam gledao epizodu "Ubistvo u gradu Deda Mraza". Postoji varoš na Aljasci koji se zove Severni pol. Cele godine svuda stoje ukrasi i sve. Tamo nahvataju petake da odgovaraju na pisma koja druga deca šalju deda Mrazu, i deca jadna to rade ceo novembar i decembar. Onda su potpuno otkačili i 6-7 šestaka su odlučili da naprave Kolumbajn i sve su isplanirali, i taj dan jedan od njih ne dođe u školu pa ostali odluče da to pomere za sutra, ali su ih čuli kako se dogovaraju pa su ih sve pohapsili.

Ima još svašta nešto, ali u suštini svi odrasli se ponašaju kao da im je ispran mozak i da obožavaju Božić, a deca se mršte kad ga spomeneš.
A između ostalog su intervjuisali dve klinke, sada su sedmakinje, i pitaju ih "A kad ih puste iz zatvora, da li će ići u vašu školu" i jedna odgovara "u osnovnu školu neće, ali u srednju će morati jer postoji samo jedna u gradu, pa će tada da nas pobiju" a ova druga mala počne da se smeje i gleda u ovu prvu, a ova prva skroz ozbiljna
Korisnikov avatar
By Preston
Originally posted by Swanheart
dakle da pochnemo...
mrzim sve sto ima veze sa istom, mrzim ludilo u decembru oko iste, mrzim uzurbane ljude koji histerishu jer ne znaju gde ce za istu, mrzim doceke na trgovima, mrzim sneg i zimu za vreme iste, mrzim ljubljenje sa 4785276457628 osoba koje se nadju u blizini i cestitanje iste a pri tom ti onaj ko hoces da te poljubi nije tu, mrzim paradu str8 cica koje dolaze na docek kao da su posle ne znam ni ja gde, mrzim sto se dize tolika fama oko nove godine...
Hejtujem gore nadeveno. A sam docek NG sam prestao da hejtujem, kad sam shvatio da ipak mogu da ga provedem onako kako ja hocu.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Draco

Mrzim petarde i urlikanje mog psa na iste
Urlice na petarde ???
Moj ker od 20.decembra do 20.januara ne izlazi od ispod kreveta, a komsinica mi rece da njen ker spava u kadi za Novu Godinu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Volim novu godinu jer je uvek provedem kako ja hocu :nokti:
By Sixto
Mrzim je iz dna duse!
Korisnikov avatar
By zboO
mrzim, mrzim, mrzim...

hejt, hejt, hejt..

(to je sve sto cu reci)!!
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Kittrie
ali DOCEKE MRZIM !!
ljubljenja, cestitanje, petarde AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sredjivanje pre toga, pa ko se bolje proveo, ko je ponosan na to sto sto je bio trezan a ko sto je shmrko 'kolumbiJsku' kokkU :lol: , i to da je sve dopusteno, i svi se kao vole a ovamo se pljuju, i sto puknem krede ne zna se koliko...

sredjivanje??? hejt, hejt, hejt, bas me nesto zabole pichoka da se sredjujem...kako me to tek iritira....kada me pitaju ej sta cesh da obucesh?? pa necu biti gola to je sigurno, obuci cu ono sto uvek nosim, bice chisto ispeglano i celo kao i uvek......sredjivanje za sta? za zurku gde ce se svi napiti i nece znati kako se zovu a ne sta imaju na sebi...ili za grad, na minus 1000 gde cu gledati da me neko ne zapali sa pirotehnikom... :zid:

rekla sam vise nego sto sam htela! :hejt: :hejt; :hejt:
Korisnikov avatar
By anchez
ma ko 'ebe novu godinu!!! :ubise:
By Swanheart
Originally posted by zbunjena
Originally posted by Kittrie
ali DOCEKE MRZIM !!
ljubljenja, cestitanje, petarde AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sredjivanje pre toga, pa ko se bolje proveo, ko je ponosan na to sto sto je bio trezan a ko sto je shmrko 'kolumbiJsku' kokkU :lol: , i to da je sve dopusteno, i svi se kao vole a ovamo se pljuju, i sto puknem krede ne zna se koliko...

sredjivanje??? hejt, hejt, hejt, bas me nesto zabole pichoka da se sredjujem...kako me to tek iritira....kada me pitaju ej sta cesh da obucesh?? pa necu biti gola to je sigurno, obuci cu ono sto uvek nosim, bice chisto ispeglano i celo kao i uvek......sredjivanje za sta? za zurku gde ce se svi napiti i nece znati kako se zovu a ne sta imaju na sebi...ili za grad, na minus 1000 gde cu gledati da me neko ne zapali sa pirotehnikom... :zid:

rekla sam vise nego sto sam htela! :hejt: :hejt; :hejt:

zasto mi se javljalo da ces se oglasiti na ovoj temi :lol:

:shake:
By Tresh-grl
Originally posted by Momo
mrzim petarde

PS. doduse volim rusku salatu :D

:up:
Korisnikov avatar
By Kittrie
da se oGradim: mrZIM doceK i celu dramu pre i poSSle toga.

ali neku 'gradsku' ili kako god atmosFeru gotivim. i deda mRAzicje gotivim, i SHetnje po snegu, i sve to, i muzikicu i lallalalalal.

posTOji razlika.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
zapadam u depresiju u tom periodu
mrzim praznike
uvek planiram da prespavam tu noc ali mi na kraju iskrsne neshto zanimljivo
kako bilo,grozim se planiranja mesec dana unapred,poklona i deka,jelki i nakita i ostalog
Korisnikov avatar
By Dina
Mrzim Novu godinu i uvek sam planirala da je prespavam ali nikada to nisam ucinila. Divim se ljudima koji je bojkotuju i mrzim moj kukavicluk sto to ne mogu. Ako bih ostala kuci moji roditelji bi bili nesrecni i nikako ne bih mogla da im objasnim da ja nisam nesrecna zbog toga. Ne bih mogla ni da prespavam jer bi opet njima nanela bol, ne mogu da budem tako sebicna. Prvog dana Nove godine cela rodbina ce zvati da se isprica sa mojim roditeljima izmedju ostalog "gde su deca bila". I ako neko ne ode negde onda slede pitanja pa kako to... Godinama se nerviram zbog toga i vise puta sam otisla na neke doceke na koje mi se nije ni islo samo da ne budem kod kuce, bar sam mirna tog narednog dana. Ali kako godine prolaze, bas sam pre neki dan pomislila... vec ove godine manje je rodbine, jednog (nadam se ne tako skorog) dana nece biti nikog ko ce zvati, niti ko ce se brinuti hocu li ja biti negde ili necu... Moci cu slobodno da spavam u novogodisnjoj noci, ali me je odjednom uhvatila jeza od toga... Isto vezano za godine koje prolaze, nekad kad i novogodisnja noc ne bude neka, uvek postoji nada da ce se u novoj godini desiti ne znam sta sto ce promeniti zivot (naravno na bolje), da ce se pojaviti ne znam ko sa kim ce biti sledeci docek. Kako godine prolaze sve je izvesnije kako ce izgledati i ovaj i sledeci doceci... I to cesto nije bas san koji smo sanjali... Tako moja prijateljica svaki put naglasava da ce slaviti sa muzem i decom, sa muzem i decom, pa sa muzem i decom... U pozadini je da taj brak nista ne valja, jedino od nekadasnjih snova je sto ima sa kim da provede praznike i sto nije sama, bar ne fizicki. Inace, meni je i rodjendan blizu nove godine, a posto mrzim moj rodjendan to mi se sve spoji u opstu negativnost. Naravno na mom rodjendanu uvek je glavno pitanje "a gde ces za Novu godinu" (na sta moja pomenuta prijateljica blista, ima odgovor).

I da ne bude sve negativno... Ja depresivim do same novogodisnje noci a onda kada odem vec negde obicno sam dobro raspolozena, narocito kad ponoc prodje i znam da su muke prosle :lol: I ponekad se desi neki mali detalj koji mi ulepsa sve... recimo prosle godine pred polazak me zove moj sadasnji partner (koji tada to nije bio) i ja ocekujem da mi kaze da nece biti za docek, pa me zvao iz pristojnosti da mi to kaze... A on govori da mu je drago da cemo biti zajedno na doceku... Mislila sam da je pogresio broj ili da verovatno sanjam pa cu se svakog trenutka probuditi... Takodje sam prvi put bila tada na doceku sa Mazom a godinama pre toga uvek se cujemo u ponoc, prvo zovemo jedno drugo i izvestavamo ko je tu, kako nam je :friends: Tako da je to bilo bas neobicno, a Maza se posto zna da mrzim novu godinu cudio koliko sam ja igrala, skakala i bila dobro raspolozena... I danas je ubedjen da sam bila skroz pijana :lol:
Korisnikov avatar
By _right_
Ne volim svu toliku novogodisnju histeriju i ludnicu...Smesni su mi ljudi koji se ponasaju kao da su 100% sigurni da ce im biti bolje u Novoj godini. I jos kad glupa balavurdija krene sa bacanjem petardi, pa ne mogu da se zaustave...To traje od novembra.
Korisnikov avatar
By uninvited
ma kakwog crnog nowembra, mene su u septembru docekale neke petarde kod prodawnice..qq je se u3powala da nije neki rat :lol: Narawno swe to ide uz dragu nam Nowogodisnju proslawu.. ali dobro.. uwek ima tu neke wedrije strane.. biti s dragom osobom swe wreme ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Obecavam da cu se uclaniti ovde ukoliko i ovu Novu Godinu provedem na Balkanu...

Postoje dobre sanse da se to ne desi... ali ko zna... ne bih previse da se nadam! :balon:
By ~ Le Saint X ~
uclanjujem se...

uzas...
znaci uvek s eosecam bzvz za novu godinu

cemu taj fuss???

novu godinu i rodjendan mnogo ne volim

boze, dan kao svaki drugi!
a uz to, mnogi drugi dani su znacajniji
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Htedoh da otvorim slicnu temu, ali s obzirom da ova vec postoji postovacu ovde
Elem, ne mrzim ja samu NG, vec celu onu NG histeriju koja pocinje jos od polovine novembra. Izaci negde za NG je postalo statusni simbol i oni koji to ne urade su jadni, bedni, sociopate, neprilagodjeni i niz drugih lepih epiteta. Ljudi bukvalno dozive nervni slom ili se osecaju osujeceno, cak anksiozno ako par dana pred NG jos uvek ne znaju gde ce, s kim ce, kako ce... Dotle ide ta patologija. A tek ono pitanje: "Gde ces za novu?" koje mi biva upuceno milijardu puta od kraja novembra do same NG :flaming: ...
Sve te reklame i komercijalizacija NG na mene imaju samo kontrefekat i odbijaju me. Iz svih medija cujemo manje ili vise suptilno izrecenu naredbu: "KUPUJ! KUPUJ! KUPUJ!"
Da li vi imate slicne utiske ili sam u manjini :puzzle: ?
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa nisam hejter ng, ali recimo, simpatizer u hejtovanju :)

bio mi je simpatican taj ceo proces recimo prvih 15-20 puta a sad mi vec malo ide na zivce :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Vidim da sam se ja uclanila u ovaj klub pa pisala i na drugoj i na trecoj strani :lol:

Moja negativnost prema novoj godini postoji i dalje ali ipak miruje... Prosle i ove nove godine putujemo i to mi je divno :avion: :avion:

Javicu se sledece Nove godine ako ne isplaniramo neko putovanje... :sigh:
Korisnikov avatar
By foolish
mrzim novu godinu i citavu eforiju oko toga. kao da ce se nesto promeniti. vece kao i svako drugo ne znam cemu toliko prasina oko svega toga. ako hocu nesto da promenim ne treba mi nova godina da to uradim, ako poklanjam nekome nesto to je zato sto to zaista zelim, a ne zato sto je nova godina i to tako treba, zurke postoje tokom citave godine, jedina razlika je sto su jeftinije od novogodisnjih.
i nervira me taj imperativ oko nove godine. sto moram da budem sav happy i nasmejan?
ovu novu godinu ima da docekam u sam u stanu gledajuci filmove i bez bilo kakvih novogodisnjih ukrasa.
H8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!