Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By polarlicht4.1
Originally posted by Glaistig
:lol:

vazi,za svaki slucaj cemo poneti i mi gumene kite i vagine-one nevine po mogucstvu ;)
i idemo ako treba i na 15. sprat
:D
Oprosti, ali u slučaju da ponesemo sve to, zašto bi se iko od nas pri nepomućenoj svesti penjao na 15. sprat?! :smeh:
Korisnikov avatar
By Glaistig
Originally posted by polarlicht4.1

Majka, nemoj više da deliš savete! :gotika:

maj lips ar sild
:curka:
Korisnikov avatar
By Glaistig

vazi,za svaki slucaj cemo poneti i mi gumene kite i vagine-one nevine po mogucstvu ;)
i idemo ako treba i na 15. sprat
:D
Oprosti, ali u slučaju da ponesemo sve to, zašto bi se iko od nas pri nepomućenoj svesti penjao na 15. sprat?! :smeh:
sta znam,da vidimo komsije?

nepomucena u to doba?
svasta...

:dedamraz:
By polarlicht4.1
Originally posted by Sunce
Mrzim hejt klubove!
Sunce što si takav partibrejker! :mazi:
By Swanheart
za pola sata druga strana

/me drzi fige da tema ima vise strana bar od Statusove teme "zalio sam cvece kiselom vodom da li ce mu nesot faliti"
By polarlicht4.1
Originally posted by Swanheart
za pola sata druga strana

/me drzi fige da tema ima vise strana bar od Statusove teme "zalio sam cvece kiselom vodom da li ce mu nesot faliti"
Ništa ne brigaj Swanimire, majka i ja se u'vatili teme - sudba joj je zapečaćena! :evilgiggle:
By polarlicht4.1

nepomucena u to doba?
svasta...

Ma kome su potrebne komšije uz sav onaj prtljag koji ćemo nositi! Ali istina, pomućenost igra bitnu ulogu, moram priznat'. :lol:
Korisnikov avatar
By Glaistig

nepomucena u to doba?
svasta...

Ma kome su potrebne komšije uz sav onaj prtljag koji ćemo nositi! Ali istina, pomućenost igra bitnu ulogu, moram priznat'. :lol:
hehehe,sad vec imam opasnu zelju da se maskiram u :dm:
i da delim ljudima poklone od usta do usta :smeh:

meni stimulansi def ne trebaju... :nope:

no,da se drzimo teme-
ng sucks :tepih:
By polarlicht4.1
hehehe,sad vec imam opasnu zelju da se maskiram u :dm:
i da delim ljudima poklone od usta do usta :smeh:
:ccn:

Ali mora se priznati da je NG ipak bolja od Božića sa onim sadističkim filmovima o čoveku kojeg su prikucali na drvo a porodice onako umilno ručkaju li ručkaju i pomno prate svaku scenu. Zar ne? :D
Korisnikov avatar
By Glaistig
hehehe,pa,kao nije se mrsilo sedam nedelja,pa da se proslavi :lol:

a najvolim smsovanje za bozic i vaskrs...kako se tu ljudi nalupaju gluposti...:qqlele:
By Dragonite
Upisujem se.

Kolektivna histerija.

Želim da tu noć provedem sam u sobi sa tv-om.

Ne volim gužve.
Korisnikov avatar
By shishmish

a najvolim smsovanje za bozic i vaskrs...kako se tu ljudi nalupaju gluposti... :qqlele:
pa kad krenu one rimovane poruke...
pa tek one tipa "posalji ovo na 139 brojeva i desice ti se nesto lepo..."
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ni ja ne volim praznike i vanredno stanje koje ih prati. lepo je videti da su ljudi oko vas nešto kao bolje raspoloženi, ali ne po cenu sedmodnevnog zatvaranja svega mogućeg, histeričnih kupovina, obaveznih kezova i nezaboravno ludih novogodišnjih provoda (uključujući i obaveznu reprizu). sve je to tako izveštačeno. dodajte na to i svu moguću pirotehniku. organski ne podnosim eksplozivne naprave.

btw, da ne bude sve tako crno, volim da kitim jelku. imam jednu veliku (veštačku ofkors) i obožavam sâm proces ukrašavanja. naravno da se potrudim da uvek nabavim neke nove ukrase. i čini mi se da svake godine nadmašim samog sebe u tome. :trep:
Korisnikov avatar
By tintily
Originally posted by Dragonite
Upisujem se.

Kolektivna histerija.

Ne volim gužve.
sa tv-om?
samo u varijanti ako imas dvd, ko da tu noc ima da se vidi nesto pametno i lepo na tv-u?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imaš one silne filmske maratone.

meni solucija "sam+tv" ne zvuči loše da je NG jedna noć. ali ovi praznici se razvuku do 13. januara! :sigh:
Korisnikov avatar
By M M and I
Uopste ne volim ni bozic ni novu godinu...Najradje sam negde na nekoj planini na skijanju...ako je moguce...ne bih li izbegao taj cirkus oko nove godine i oko bozica.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Za docek ljudi najvise gledaju kako ce da se nazderu i napiju.
Zato je i hejtujem... A one petarde i ostala pirotehnika :bljak:
Jedino respectujem onaj wizard wand...
Korisnikov avatar
By Kittrie
volim tu ziMssku noVOgodisnju atmosferu..
postoji taj 'gap' u svoj tom ludilu kad se okrenes oko sebe i vidis taj sneg, ljude koji idu ruQ pod ruQ sa osmesima na licima, i nekom nadom....

ali DOCEKE MRZIM !!
ljubljenja, cestitanje, petarde AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, sredjivanje pre toga, pa ko se bolje proveo, ko je ponosan na to sto sto je bio trezan a ko sto je shmrko 'kolumbiJsku' kokkU :lol: , i to da je sve dopusteno, i svi se kao vole a ovamo se pljuju, i sto puknem krede ne zna se koliko...

vec dugo preferiram Qcjne varijante.
a najlepse mi je DA gledam americki boziCj na tv-u. ma kolika laZ to sve bila, opusta me. o5 atmosfera.

i christmas allbumi recimo od carly simon, mariaH carey (taj JEBE KEVU iako je ne volim, ali je odradjem :wow: , gospel hoRR etc.. )
Korisnikov avatar
By horus.
Swan, super ti je tema! :up:
Nego, i ja bih da se uclanim u klub hejtera, jer spadam u grupu ljudi koji hejtuju NG! Toliko lazne, nametnute srece u jednom momentu da je to jeza ziva! Sreca je osecanje koje dolazi iznutra, a ne nesto sto se moze vestacki izazvati...
+ bombardovanje medija o radosti koju nose praznici kod mnogih ljudi izaziva depresiju, jer ne mogu da dozive "NG Euforiju". Nije ni cudo sto je porast samoubistava oko Novogodisnjih praznika...
Korisnikov avatar
By Dina
Uclanjujem se!

Divno da je otvorena ova tema pa da na njoj moze da se izrazava negativnost :dance: Vec su pocele teme sa odama novoj godini :no: Tek ce ih biti... A ja na svakoj temi moram da se oglasim sa mracnim postovima, a nije red da ljudima kvarim odusevljenje.....

Mrzim Novu godinu, najradije bih period decembar/januar prespavala. Danas sam dobro raspolozena pa necu ni sebi da kvarim raspolozenje podsecanjem sta sve Nova godina nosi... Ali vec ce biti vremena, javicu se na temu...
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Swanheart
dakle da pochnemo...
mrzim sve sto ima veze sa istom, mrzim ludilo u decembru oko iste, mrzim uzurbane ljude koji histerishu jer ne znaju gde ce za istu, mrzim doceke na trgovima, mrzim sneg i zimu za vreme iste, mrzim ljubljenje sa 4785276457628 osoba koje se nadju u blizini i cestitanje iste a pri tom ti onaj ko hoces da te poljubi nije tu, mrzim paradu str8 cica koje dolaze na docek kao da su posle ne znam ni ja gde, mrzim sto se dize tolika fama oko nove godine...

seticu se sigurno jos neceg
Sve to osim sto je ona koja hocu da me poljubi tu.. ..i za Novu godinu i za rodjendane i svaki dan :) :love:

I jos plus:

Mrzim petarde i urlikanje mog psa na iste, mrzim celu tu famu kao da nije u pitanju jedan obican dan.. mislim, pocinje sledeca godina, big fcn deal, treba svi da smo u depri jer nas zivot grabi, mrzim glupa mesta, napumpane cene i trosenje pola plate na nesto na sta inace nikada ne bih. Mrzim euforiju pijanih budala koje cak ni ne poznajem i ne zelim da upoznam.

E da, najvise od svega mrzim one ukrase u knezu koje nisu promenili u poslednjih 50 godina i koji ne mogu biti jadniji.

Mrzim guzvu kroz grad, nepostojanje taxija to vece <a kad ga savatas, odere te>, mrzim ako moram da predjem preko trga jer sve vreme kontam da li cu za poklon da dobijem petardu u kapuljacu.. Mrzim pijane maloletnike i povracku po svakom cosku..

Mrzim komercijalu, Mek i Koka kolu i one njihove shugave igracke iz 'sakupi toliko i toliko cepova'..

Ja ovako mogu do sutra, ionako sam <ko>osnivac forumskog kluba hejtera i hejtklanja. :)
Korisnikov avatar
By uninvited
Ja takodje wolim tu atmosferu... kao nawedeno wec, xodanje po snegu u prisustwu woljene osobe :love:
ali sto mrzim tako kad widim isto nafurane seljancice po gradu gde su swe ko' klonirane sa kilogramima, ma ne, tonama pudera, i presijawaju se wise nego jelka!!!! to hejtujem, kao i pijandure koji zamisljaju 'wauuu nowa godina, xajde da se olesimo....wuhuhu' whatever....!!!???

e da..a petarde sam pre obozawala, dok me nije jedan cowek uhwatio (+on nije imao oko jedno) :uplasen: podigao me i poceo da mi preti (btw, i moje drustwo je bilo tu, swi se jadni usrali) ja ga sutnula i pocela da bezim.... xwala Bogu bio je spor a ja se dobro sakrila.... sada sam mirna ko' bubica :opatica: :D
Korisnikov avatar
By colorado
Pridruzujem se mrznji. Ja cu sedeti kod kuce u svojoj seoskoj idili i gledati neku seriju ili stagod.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by colorado
Pridruzujem se mrznji. Ja cu sedeti kod kuce u svojoj seoskoj idili i gledati neku seriju ili stagod.

Ja necu sedeti kod kuce ali i dalje mrzim Novu Godinu...Tj. Ne mrzim NG koliko mrzim te glupe docheke i "zabavu do jaja" kao "an absolute must" itd.
Bicu kod decka u Parizu...oko ponoci cemo da odemo kod nekih prijatelja u blizini na glog i sampanjac i onda nazad u krevet (sto doduse ne znachi i na spavanje ;) )
By Dragonite
Originally posted by tintily
Originally posted by Dragonite
sa tv-om?
samo u varijanti ako imas dvd, ko da tu noc ima da se vidi nesto pametno i lepo na tv-u?
Ah, eto prilike da se odgledaju Andromeda, Stargate Atlantis, Prison Break...

Histeriji oko dočeka bez problema može da parira jedino novogodišnji TV program, izraz smišljen da se zabašuri nedostatak bilo kakvih kvalitetnih emisija u tom periodu. Očekujem jubilarne 50togodišnje reprize pojedinih filmova i debilne face estradnih umetnika/ca koji se izveštačeno keze ispod tone pudera i reflektora od 5000W dok mole boga da se snimanje završi da bi mogli da odu na tezgu i strpaju 5000E sebi u džep. I sad ja kao treba da budem pun ljubavi i topline kad gledam TO i slušam TO.

Radije ću da sedim kući i uštedim 100E, nego da pucam kintu na takvu glupost. I poludim kad čujem 'jao, moram da kupim novu haljinu/cipele/duks/odelo za doček, RED JE, mora da se spremi prase/jagnje/ruska salata/gibanica, RED JE, mora svakome, pa i zadnjoj šuši iz 6og kolena da se pošalje DEBILNI sms, RED JE'...

A ti sms-ovi su mi highlight... sećam se jednog koji sam dobio od kolege sa faksa, kretena na kub, za Uskrs, išlo je nešto tipa 'vatra gori, boji se jaja, nek u ovoj kući bude sreće i sjaja'. Zvučalo je kao paganska bajalica.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dolazim ranije u kg da me snabdete serijama...tako cu moci da posaljem i koloradu
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle, jedna jedina situacija tokom godine čiji je simbol daddy-bear tip muškarca :dm: , a svi deda Mrazevi koje vidiš po ulici su preobučeni anoreksični dečaci
:wtf: uopšte nisu voluminozni
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!