Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Swanheart
dakle da pochnemo...
mrzim sve sto ima veze sa istom, mrzim ludilo u decembru oko iste, mrzim uzurbane ljude koji histerishu jer ne znaju gde ce za istu, mrzim doceke na trgovima, mrzim sneg i zimu za vreme iste, mrzim ljubljenje sa 4785276457628 osoba koje se nadju u blizini i cestitanje iste a pri tom ti onaj ko hoces da te poljubi nije tu, mrzim paradu str8 cica koje dolaze na docek kao da su posle ne znam ni ja gde, mrzim sto se dize tolika fama oko nove godine...

seticu se sigurno jos neceg
Korisnikov avatar
By Zoe
.........mrzim sto smatraju svi kako je u toj noci "sve dopusteno" i mrzim tu frazu.......
Pacenici neostvareni, sta ocekuju od te noci?! I ahh, kakva razocarenja ako se "nesto" ne dogodi....... :drama:

:zmija:
Korisnikov avatar
By Momo
mrzim petarde

PS. doduse volim rusku salatu :D
Korisnikov avatar
By Adenim
Mrzim guzve i kupovine....
Korisnikov avatar
By shishmish
ne volim...
eto... noc kao i svaka druga, a svi se nesto tripuju...
nebitno, desilo mi se nesto za novu i ...
By Swanheart
ah da i budjenje od 8h kada deca kreteni pocnu da bacaju petarde i rafalna paljba petardi u 00h :doh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Noc kao i svaka druga. Jedna od dobrih stvari je sto toplane duze greju nego inace. :smrzotina:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Momo
mrzim petarde
I ja, i ja! :ccn:
Korisnikov avatar
By Glaistig
ruska i sitni kolaci moze,ali sve ostalo...
pocinje sa"sta radis za novu?"...pa drama koja traje bar mesec dana do te veceri,dakle,vec je pocelo :nope:
zivkanje,zivkanje,zivkanje,alkohol moze,lake droge moze...narodnjaci koji treste danima iz svih mogucih otvora kako na zgradama,tako i na kolima,a bogumi,ponekad i na ljudima :smeh:
petarde...
prodavnice koje ne rade ili imaju neko levo radno vreme...
ostaci klope koji se jedu do Bozica...koji mi je isto omiljeni praznik...
mamurluk...zivkanje,zivkanje,zivkanje...cmakanje sa svakim idiotom koji se zadesi u blizini...novogodisnje rezolucije :barf:
ma,da,sigurno od prvog januara menjam bitne stvari u svom zivotu ovaj put ozbiljno :kakodane:
deca...paketici...roditelji,babe,dede,tetke,strine....poslovni partneri,komsije...
i kad sve to nekako prezvaces....
Srpska...
:isus:

ova je prestupna,ne?
:kafa:

vec mi nije dobro
By Swanheart
jaooo daaaaa
prodavnice sa retardiranim radnim vremenom

onda gomila poruka i poziva i ako ne odgovarash na iste odmah misle da ti se nesto dogodilo :doh:

bliza i dalja rodbina koja zove od nove godine do nove godine

smaranje okoline kada ces da nadjes decka, postavljanje glupih pitanja...

a onda i dozivljaji sa nove godine kojih se svi "secaju" iako su bili mrtvi pijani

misiiiiiim :chestram:
By polarlicht4.1
Originally posted by Glaistig
narodnjaci koji treste danima iz svih mogucih otvora kako na zgradama,tako i na kolima,a bogumi,ponekad i na ljudima :smeh:
:pucaodsmeha:

Mučna mi je sva ta histerija oko NG ali se ne znam zašto radujem ovoj...Valjda zato što mi je prošla protekla vrlo loše a sada znam da će mi biti lepo. :naivna:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Mene smara jedino to sto moram da puknem bar 25 evra za obican izlazak, ali dobijem "neogranicenu konzumaciju pica" koja se zavrsi do do 00:00, ili potraje do 00:30 ukoliko su flase bile otverene duze od nedelju dana.
Korisnikov avatar
By Glaistig
:lol:

jednom me neka dijabola jurila s gumenom kitom po stanu,a bila sam trezna najstrashnije :smeh:

nikad vise ne idem na zurke kod nepoznatih ljudi,pogotovo ne ako stanuju na 12. spratu i zovu se Djordje :pionir:
Korisnikov avatar
By shishmish
a tek na ulicama... pijani vozaci!!!!
By polarlicht4.1

jednom me neka dijabola jurila s gumenom kitom po stanu,a bila sam trezna najstrashnije :smeh:

nikad vise ne idem na zurke kod nepoznatih ljudi,pogotovo ne ako stanuju na 12. spratu i zovu se Djordje :pionir:
Ne majka, nego ideš i vodiš mene sa sobom. :smeh:
Korisnikov avatar
By djo
ja u principu ne volim praznike, ali nova godina mi bas godi :) )) i sve vezano za nju, osim gorevišeputapomenutih petardi :D

najviše sam kao klinac voleo novogodišnja izdanja novina i časopisa - zabavnika na primer :)

ok, ok :paradajz: shvatam da nisam trebao da se javim na ovu temu,... :kesa:
Korisnikov avatar
By Blady
Brdo seljaka koji se sire po ulicama i zapevaju
Korisnikov avatar
By tintily
Mrzim pitanja tipa " Gde ces za docek" "Sa kim ces" "Sta ces da obuces"................................................................

A nikako da shvate da ja vec godinama lepo sedim kuci , pred kaminom i citam neku dobru knjigu, i naravno iskljucim sve telefone po kuci, eventualno bacim sa mojima koju partiju rizika.

Mrzim guzvu u prevozu, prepune ulice ljudi koji jurcaju okolo ko muve bez glave, decu koja kmece sta zele na poklon...

Sarenilo, svetlucanje i sljokice na sve strane ...

Joj a posebno to sto znam da cu biti godinu starija
Korisnikov avatar
By Glaistig
Originally posted by polarlicht4.1

Mučna mi je sva ta histerija oko NG ali se ne znam zašto radujem ovoj...Valjda zato što mi je prošla protekla vrlo loše a sada znam da će mi biti lepo. :naivna:
pile moje :gric:

ja sam dosla do zakljucka da se novogodisnja noc moze istolerisati samo ako imas zakazan snoshaj u ponoc :yes:
sve ostalo je neprihvatljivo
(sem alkohola,ruske,kolacica... :D )

pazi,ako je ova bila losha,velika je verovatnoca da ce sledeca biti jos gora :lol:
to ja iz mog bogatog zivotnog iskustva... :alexis:
Korisnikov avatar
By Adenim
Ja volim samo da ja bacam petarde.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A da ne pricamo o tome sto sam tradicionalno za Novu godinu u bedaku... Kad vidim one okicene jelke, vestacki sneg i sl. momentalno se rastuzim... :dm:
By Swanheart
jao da i + sto sam alergicna na jelke pa ne mogu da budem u blizini istih

i sto bi brat da moze vec danas okitio kucu i mlatio se sa ukrasima, a onda smarao mene zasto u stanu nemam ni jedan ukras
Korisnikov avatar
By Glaistig

vazi,za svaki slucaj cemo poneti i mi gumene kite i vagine-one nevine po mogucstvu ;)
i idemo ako treba i na 15. sprat
:D
Korisnikov avatar
By Rei
mrzim da zbog svega shto si navela kao shlag na torti placam trostruke cene za gluposti...
Korisnikov avatar
By Sunce

vazi,za svaki slucaj cemo poneti i mi gumene kite i vagine-one nevine po mogucstvu ;)
i idemo ako treba i na 15. sprat
:D
Ne zaboravite kondome za te veštake! :dm:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mrzim hejt klubove!
By polarlicht4.1
ja sam dosla do zakljucka da se novogodisnja noc moze istolerisati samo ako imas zakazan snoshaj u ponoc :yes:
sve ostalo je neprihvatljivo
(sem alkohola,ruske,kolacica... :D )
To se da sredit'. No isto tako postoji dobra šansa da se omaši usled prevelike količine ovog prvonavedenog u zagradi. No kao što mi neko reče, priča o agensnosti, emancipaciji i sposobnosti da se kaže "da", "ne" i "možda" je znak da se nema dovoljno ROH u sistemu. (izvinjavam se autoru na parafrazi!) :smeh:

pazi,ako je ova bila losha,velika je verovatnoca da ce sledeca biti jos gora :lol:
to ja iz mog bogatog zivotnog iskustva... :alexis:
Majka, nemoj više da deliš savete! :gotika:

Korisnikov avatar
By Dominion
i'm in!

mrzim nove godine i ludnicu koja nastaje mesecec dana pre i posle iste. ne znam sta je gore, ludnica u gradu i radnjama, guzva u saobracaju, pitanja 'kuda i sa kim', silne cestitke i uzvracanja cestitki, a onda posle toga josh mi rodjendan pa se agonija nastavlja sa cestitkama i zahvaljivanju na istim :doh: .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!