Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by blenta
ajd da cujemo ne mozh tako da nachnesh i ostavish
znatizhelja me ubija
Sta, sunce, interesuje te ko je korisnik o kome sam pricao?
Nije bitno ko je. U to vreme ( 2002. ) je ona bila veoma mlada tetka i nepromisljena tinejdzerka, pa to donekle moze da je ekskulpira.
:alexis:
Korisnikov avatar
By blenta
ne ko je korisnik
ne zanima me trach
nego dogadjaj
to sa policiijom raskidom itd
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja zato imam veoma jasan odnos u porodici po pitanju ličnih stvari. što je moje, samo je moje i bez moje dozvole se to ne dira. naravno, isto tako i ja poštujem njihovu svojinu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by blenta
ne ko je korisnik
ne zanima me trach
nego dogadjaj
to sa policiijom raskidom itd
Pa evo ovako je to bilo.
Bese nedelja jutro, a prethodnu noc smo ja i taj moj prijatelj Miki koji nije iz Novog Sada, ali je odsedao kod mene, proveli u Klubu na tvrdjavi. Stigli smo u stan u zoru nacirkani, pa smo se nesto posvadjali i poceli da se tucemo u hodniku.
U drugoj sobi je spavao cimer, kojeg je razbudila galama iz hodnika, pa je izasao iz svoje sobe i zgrozio se nad prizorom.
Na nesrecu, u tom momentu je u stan usla gazdarica ( koju smo od milja zvali Baka ) , mada do tada nije imala obicaj da sa svog rancha silazi u grad nedeljom ujutru. I ona se zgrozila nad zatechenim prizorom u kojem se njen podstanar i jedna njoj nepoznata osoba valjaju u hodniku , pa je pocela da histerise i pozvala je policiju. Organi reda su stigli i, posle krace rasprave, isterali Mikija iz stana. On je citavo vreme pre nego sto su ga panduri isterali tvrdio kako mu je nestala nekakva srebrna ogrlica i optuzio mene za kradju. Sta ce meni njegova srebrna ogrlica, pitam ja tebe, kad je poznato da je otkupna cena srebra vrlo niska, pa za tu tanku ogrlicu na trzistu ne bih dobio ni sto dinara. Ja sam od pandura zahtevao da pretresu stan, da bi se sa mene otklonila sumnja za kradju i zatrazio da svi prisutni ( pa i gazdarica ) pokazu licne karte. Oni su tad poceli da se smeju, nisu trazili licne karte, niti su se vise zadrzavali u stanu.
Epilog - ja sam dobio shut kartu iz stana, a posle sam u sudu u kojem sam radio sreo jednog od ona dva pandura. Bio je u ekipi pandura koji su priveli nekog lika po poternici, pa se zadesio u nasoj sudnici i obratio mi se recima : " Kako ti je gazdarica ? " , pa smo obojica poceli da se cerekamo.
:lol:
Eto tako je to bilo...
:cigareta:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!