Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by *PiNkLoVe*Uvek se možeš dogovoriti sa nekim da se nađeš pre odlaska u klub, kafić, pa da idete zajedno. Prilika i da se upoznaš sa tim nekim. Ako ti je to za start previše "heavy" (ne poznaješ tu osobu blablabla...), onda se i to može rešiti tako što sa nekim četuješ neko vreme, čuješ se telefonom, nađeš se sa tim nekim u društvu devojke na nekoj kafi ili prosto odete svi u šetnjicu laganu...
Што се тиче договра са Пакијем, да, била је прича да ћемо се видети у Алијанси ако дођем на ЕС вече, али нисам дошла јер се мојој девјци није ишло у Алијансу, а ја нисам онда имала са ким да дођем....
Originally posted by *PiNkLoVe*Obično novi forumaši najbolje osete atmosferu na forumu. Polako *PiNkLoVe*, upoznaćeš ljude! Evo, da odeš jednom na susret kafićana Dina & Seaman, a posle toga u neki klub, upoznala bi većinu forumaša. Nemoj da te iskvare!
Па, да, ставрно не видим поенту зашто би било ко нешто објашњавао кад може да:
1) Спамује/поставља поруке чији је садржај изражен смајлијем
2) Куцоцицомацује се са свима
3) Вређа друге учеснике форума без разлога тј. хејтује около
4) Искулира неку тему, ако већ не жели да помогне...
*PiNkLoVe*Slicno razmisljamo po ovom pitanju. Ja sam clan jos od 2003., a nikada nisam imao neki veliki broj poruka. Kucam tamo gde mislim da imam sta da kazem i kako se osecam u tom trenutku. Verovatno vecina forumasa i ne zna da postojim sto mi je skroz ok, zato sto i ne treba svako da me zna . Znaju oni koji trebaju. Svako ima svoj ritam, uzivaj u svom .
2) Пишем. Само нисам склона беспотребном спамовању. Напишем нешто само кад баш имам потребу да нешто кажем у вези са одређеном темом.
*PiNkLoVe*
3) Па, не могу, побогу, доћи на журку (на коју прво треба неко да ме позове, јел.те) САМА, или у дискотеку још горе... Излазим ја, али са стрејтерима...
*PiNkLoVe*
Па, да, ставрно не видим поенту зашто би било ко нешто објашњавао кад може да:
1) Спамује/поставља поруке чији је садржај изражен смајлијем
2) Куцоцицомацује се са свима
3) Вређа друге учеснике форума без разлога тј. хејтује около
4) Искулира неку тему, ако већ не жели да помогне...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!