Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaOriginally posted by OzirisZamisli da smo u jednoj sobi, npr u dark-roomu, spliff, ti i ja. I u toj sobi postoji 100 jaja sakriveno po najmracnijim coskovima iste. I Veliki brat nam da sledeci zadatak: KO SAKUPI NAJVISE JAJA DOBICE AVIONSKU KARTU ZA MADRID. I krenemo mi da sakupljamooooo.... i sakupljamooooo... i sa-kupljamooooOOOooo.... i u jednom trenutku skontamo da je spliff sakupio 50 jaja, ti 15, ja 1. Mi TADA znamo da ce spliff SIGURNO pobediti jer ne postoji sansa da ti i ja sakupimo vise od njega. I on se tako kvalifikovao za Madrid ODMAH, iako sakupljanje jaja jos nije zavrseno.
That's it?
A zasto su se ondaK tako nekako, jedna po jedna kvalifikovale? Henin, pa Jelena, pa se na Anu cekalo....
Jaja zamenis poenima, nas zamenis teniserkama, kartu za Madrid zamenis sa 8 istih, a rok za sakupljanje prosiris na jednu tenisku sezonu i dobijes nesto sto funkcionise po slicnom principu. Velikog brata zamenis WTA Tourom, spliffa sa Henin ( )...
Jesam bio dovoljno plastican?
Originally posted by LunjaOziris na temi o tenisu / US open:
Mada, mozda to i nije lose. Pogledaj Davenport sta radi (od tri turnira, dva osvojila, na trecem stigla do polufinala). Cak je tvrdila da je "rastegljivija" nego pre, zbog nekih supstanci koje joj se luce posle porodjaja ili zbog porodjaja ili tako nesto....
Ta beba doce k'o doping.
Bolje beba nego kokain!!
Originally posted by Oziris
Kako se Kuznjecovoj posreciloooo... Iskreno, drzi me utisak da je ona next No. 2....
Justine - Serena... Jesam li ja jedina (ili jedna od retkih) koja gotivi Justine??? Navijam za Justine u svakom drugom slucaju osim kada igra protiv JJ. Prosto je trenutno najkompletnija i njena igra mi se najvise dopada jer ima najmanje "slabih tacaka"... A i, Boze me oprosti, sinoc sam sanjala sa njom, i uopste nije bilo lose, pa sam valjda jos uvek pod utiskom sna. Tako da, goooo Justine!!!!
Originally posted by Oziris
Pa sta cu jbt, snovi su i tako nekontrolisana pojava... Ali kad me je Justine do'vatila ispod tusa ... Bas mi se nesto omilila od jutros...
Kontam da mi se to desava zato sto sam poslednjih dana nesto u "str8" prici... Ali sto bas Justine, da mi je znati...
Originally posted by hlaefdige
kad sam dosla na posao, dijalozi:
-jaoooooooooooo..onoliku kosu odsekla!!!!! jel ti nije zao?
-ne!
-pa neka..dobro...dobro je da se malo oporavi..
-bila je savrseno zdrava!
-jel' to sad moderna frizura? deluje mladalacki. to se sad nosi, sigurno
-ne, to niko ne nosi i uopste nije moderno!
-pa dobro, lepa ti je ta boja, kosa ce narasti..
-popodne se farbam u narandzasto
hahahahahahahhaha
Originally posted by *deni*
Hajde sto se laze za godine, to i nije toliko strasno ako se ne pretera ( i sam cesto umem sebi da oduzmem godinicu do dve ), ali sto mene, ljudi moji, umeju da iznerviraju ti susreti sto se ostvare preko Gay Romea, cesto i do granica besa.
Skontas se sa likom, dogovorite se za susret, sretnete se, odete na pice, a onda krece ono : " Pricaj tise, ne moraju svi u kaficu da cuju o cemu pricamo", " Nemoj se tako glasno smejati " i sl. Jer, po njihovom ubedjenju, svi su smrtno zainteresovani da cuju sta se to prica za njihovim stolom, a i spijuni su posvuda okolo u potrazi za dokazima za tudje seksualno opredeljenje. Onda cesto naglase i da su " van scene " ( kakva crna scena ?!?!?!, prim. aut. ) i konspirativno, ne bez ponosa u glasu, isticu " Znas, za mene niko ne zna...". Blah !!! Eto, i takve shushumige vise na Gay Romeu i gaje svoju pederastiju kao tajni porok.
No, ne mogu da gresim dusu, bilo je i vrlo zanimljivih i prijatnih, pa i smesnih susreta ostvarenih preko Gay Romea. Jedan od njih je izrastao u pravu dramu, sa mnogo komicnih detalja, pa cu vam u nastavku ukratko prepricati "fabulu radnje".
Posle krace prepiske i razmene fotki, dogovorim se ja prosle zime sa jednim korisnikom sa Romea da se nadjemo u gradu. Otisli smo na pice, decko se zvao Sasha, malo je vise smarao pricom o sebi, odnosno o tome da ima "veliki problem", jer se navodno svi odreda zaljubljuju u njega i sl., no ja sam odlucio da istolerisem ovoliku samohvalu, jer je lik bio zgodjusan i pogodan za seks. Kresnuli smo se nekoliko puta za mesec dana poznastva, a onda je on poceo sve cesce da dolazi kod mene u posetu, bez namere da skine gace, ali sa namerom da ispija kafe i da prica . U to vreme je kod mene vec uveliko dolazio jedan Miki ( zbog koga sam nekoliko meseci kasnije dobio otkaz iz stana, ali to je vec druga tema ) , pa sam ja odlucio da Sashu, sa svim njegovim temama, prebacim na teret mog dugogodisnjeg poznanika po imenu Milan, koji se bavi taksi prevozom . I tako sam ja uprilicio jednu sedeljku, pozvao obojicu i lepo ih spojio.
Nije proslo ni mesec dana, kad stize meni sms od Sashe sa dramaticnom sadrzinom : " Preklinjem te, javi mi se, Milan mi pravi haos od zivota ! " Nazovem ja Sashu da cujem o cemu se radi, a on place, kuka i tvrdi da mu Milan preti smrcu. Ja poznajem Milana vec duzi niz godina i znam kakve je gadosti u stanju da izgovori kad se napije i razbesni, ali je u sustini bezopasan i sklon upucivanju praznih pretnji, pa to i saopstavam usplahirenom Sashi, koji se najvishe uplashio Milanove pretnje da ce otici kod njegovih roditelja da ga outuje. Uveravam ga da Milanove pretnje nisu ozbiljne i savetujem ga da mu na neprijatne sms poruke slobodno odgovori sa " Jedi govna !" ili " Odjebi ! " Posle sam pricao i sa ovim majmunom Milanom i saznao detalje razvoja odnosa izmedju njega i Sashe od dana kada sam ih upoznao i spojio. Elem, ispostavilo se da su se njih dvojica bas onako zblizili, do te mere da je Sasha kuvao sarmice i nosio ih Milanu u stan. Onda se u citavu pricu ukljucio neki Sashin drug, kresnuo se sa Milanom Sashi iza ledja, no Sasha je za to nekako saznao, pa je tom svom drugu postavio uslov : " Ili nase drugarstvo, ili Milan". Posle krace rasprave, ipak su se slozili da im je bitnije njihovo prijateljstvo, nego jedan Milan, pa su obojica prekinuli odnose sa Milanom, sto je ovog uvredilo i razbesnelo, pa je poceo obojici da salje pretece poruke i da baca anateme.
Porazavajuce, zar ne ? Pogotovo zato sto se ovde ne radi o klincima, vec o konjima od 27 godina ( Sasha ) i 32 godine ( Milan ).
Eto kakvi sve viseuglovi i komicne drame mogu da se izrode sa Gay Romea.
Originally posted by Dirrty19g
Imam dosta strpljenja i mogu da ponavljam mnogo puta...
Da li je to zato sto retko dobijam prilike da nesto objasnjavam (jer i sam ne kapiram o cemu je rec) ili zato sto razumem te osobe... ili i jedno i drugo... ne mogu da tvrdim
Originally posted by TotPile, moram da priznam da sam se prijatno iznenadio sto si nominovao moj post. Ovo
Evo jednog posta koji bi se mogao svrstati u žanr "gej horor sa srećnim krajem"; režija i zapažena uloga: Deni. Alternativni naslov bi mogao biti: "Kako sam se ni kriv ni dužan obreo međ' majmunima". (Tekst je bez smajlija; ubačeni smajliji su moj komentar duhovitih opaski naratora; podvlačenje moje)....
Originally posted by Sixto
Srednja je prdnula jer ima siri kez tj sa vise desni koje se vide, u fazonu 'Joooooj provalice me! Kuku, al sam se usrala'!
Originally posted by Sixto
Nije to zbog objektiva sreco, vec zbog smrada!
Originally posted by Beogradjanin18
Nemam problema sa time, ali jedna moja bliska drugarica je bila takav baksuz da kad god se smuva sa nekime njegova bivša se zove Sneža!!!!
Originally posted by 2Q2Bstr8
ta Sneža bila neka drolja?
Originally posted by Galateja
1. Imala sam 4-5 godina. Mama me je vodila u neki parkić gde su bila poprecno postavljena stabla, onako izglačana (za sedenje). U nedostatku druge dece ja sam se sama igrala tako što opkoračim to drvo-sediste i trljam se o to. Zamišljala sam tad kako sam ronioc i zato sam se godinama posle palila na podvodnu arheologiju.
2. Imala sam 6 godinica. Rođaka/vršnjakinja i ja smo se dodirivale između nogu pod izgovorom da proverimo da li nam je isto. Bilo nas blam da se skinemo jedna pred drugom.
3. 2003. godina. Bila sam zaljubljena u strejt koleginicu, famoznu Jasminu. Uvek sam sedela iza nje na predavanjima. Opčinjavao me je svaki njen pokret, svako njeno mirovanje, svaka reč. A kad se okrene prema meni imala sam utisak da ću da svršim. Sećam se kako smo se mimoišle na vratima i slučajno dodirnule telima. To je bilo tako nadražujuće.
Originally posted by Claires_Horrors
Postala sam tema dana u mom rodnom Chachku !
Na zalost, ne spominju me po dobru, vec po zlu, ali bez moje krivice.
Moj "greh" je u tome sto sam sebi dozvolila da se u mom rodjenom dvoristu setam gola i da se tako gola kupam u bazencicu na naduvavanje, koji sam neki dan kupila i instalirala u srediste dvorista.
Jako mi je vruce i smatrala sam da imam puno pravo da budem gola na svom imanju.
Medjutim, komsiluk se pobunio. Navodno, srozavam javni red i moral u ulici, a majke deci stavljaju ruke na oci, kada prolaze ispred mog dvorista !
SVASTA !
Cak su smislili i salu da se u nasoj ulici pojavila zenka nilskog konja. Naravno, aludiraju na mene.
Ne znam sta da radim ! Pritisak javnog mnjenja je velik. Traze da se zadovoljim toplesom i da pokrijem stidnicu i zadnjicu. Ali meni je taaako vruce...
Sta da radim ? Da li da se povinujem zahtevima vecine, ili da ostanem dosledna sebi i budem sama protiv svih ?
by Zivadinka Zikic
Originally posted by Zaljubljena
E vidis upravu si
Originally posted by Beogradjanin18
Nemam problema sa time, ali jedna moja bliska drugarica je bila takav baksuz da kad god se smuva sa nekime njegova bivša se zove Sneža!!!!Originally posted by 2Q2Bstr8
ta Sneža bila neka drolja?
Originally posted by Milosija u temi " Sva sam bila mokra"
Jao sestre slatke, da li Vam se desilo da ste u autobusu toliko bile napaljene da ste ovlazile i bile skroz mokre. Meni se juce desilo u autobusu. Kuku bila sam gola voda. Bila guzva u autobusu, a iza mene bila je riba , znate kakava. Jaoj, sva sam se bila napalila, gace su mi bile mokre. Doslo mi je da se okrenem i da joj se prepustim. Silovala bih je. Da li se Vama desilo nesto slicno?.......
......Originally posted by Milosija u temi " Sva sam bila mokra"
Nije , ali, ja sam bila mokra. Hihihihi. Sva sam bila mokra......
.....Originally posted by Milosija u temi " Sva sam bila mokra"
Muskarci su kod mene kolateralna steta, a hvala bogu nea ih. Zene, ja sam bila mokra u bus-u. Zelela sam da podelim to sa vama, a sta ce muskarci ovde? Decki, niste pozeljni sa vasim pimpecima, ne pali to mene. Zelim da vidim zene. Muskarci su dosadni i imaju visak organa, strci im nesto, hihihihihhiihi. Zene problem je u meni znam, stalno sam napaljena i vlazna sam u bus-u. I danas mi se desilo, sredovecna dama, kako bih je, ajoj.
A da imam 18 godina, neka maca je pitala koliko mi je godina. Eto. I sad sam ovlazila idite u persun......
....Originally posted by Milosija u temi " Sva sam bila mokra"
Ju pa vi mene napraviset da sam trandza, kuku meni da mi cuje to moja majka. Zene imam macu (piiiiii) koji vam je bre. Svata, ne moze zena ni da podeli vlaznost sa vama.....
....Originally posted by Milosija u temi " Pička mi k`o pupoljak ruže"
Dobila sam kompliment od ribe koju sam kresnula da mi je picka kao pupoljak ruze. Ah kako sam srecna. Da li se to i vama seke moje desilo da vam str8 riba to kaze?....
....Originally posted by Milosija u temi " Pička mi k`o pupoljak ruže "
Hvala na cestitkama, nisam bila pri kompjuteru, praznik, pa putovanje, evo vratila sam se i sva sam poletna. Vodila me zena na putovnje. Bile smo u Budimpesti. Kupila sam neke krpice i sva sam srecna. A sto mi je zena kupila tangice, hihihihi. Smesno mi stoje. Hihihihi,. Izgube se u mojoj zadnjici, ahahaha.....
....Originally posted by Milosija u temi " Ponovo sam nevina "
Sestre otkrila sam recept i ponovo sam nevina, kao devojchurak. Postala mi ponovo uska i kao pupoljak ruze. Sad mi je prelepa, a bila je i pre, a sad je josh lepsha. Sva mi je tako mlada i sva se skupila. Evo recepta za ponovnu nevinost. Kupite stipsu i rastvorite u lavoru. Drzite potopljenu tako dva tri sata, a kod razvaljenih i razdrndanih, potrebno je postupak ponoviti jos koji put u nekoliko dana. Ja probala i drzala dva sata i bila mi kao nova, sva se skupila. Joj sto mi je lepa i uska......
.....Originally posted by Milosija u temi " Ocijenite svoju guzu "
Ja sam ocenila sa 1, nije mi neka, moram da je smanjim. Dupe mi kao kineska glasachka kutija, bre. Probala sam i da plivam, a tu je tek bio shou. Nece da se potopi, sve mi strchi iz vode, deca se uplasila, misli sirochici da je ajkula. Sta da radim da je smanjim? Ima li neko recept, bas mi je ogromna, kao da sam sela na nagaznu minu........
.....Originally posted by Milosija u temi " Sva sam bila mokra"
Jao Daliborka, super si, odusevljena sam. Inace, ponovo sam juce bila mokra u autobusu, ali nisam ovog puta videla neku cicu, vec sam jadna sela na sediste, a ispod duvao grejac. Upalilo se sediste od toplote, a ja se istopila dole, bile mi gace opet mokre. Kad sam dosla kuci, skinula moje tangice, pogledala dole, a usnice mi se istopile, postale osusene, izgledala mi maca kao da sam baba na kojoj sve suvo i visi. Odmah sam popila dva litra vode i potopila macu da se kiseli. Za dva sata je bila kao nova, cak je i nabrekla, hihihihihih. Opet mi je lepa......
Originally posted by Tea u temi " Sva sam bila mokra"
Ovo je vrhunac neukusa. Ok je kad neko dodje na forum i zeza se, ali ovo je prevazislo svaku meru.
Originally posted by Milosija u temi " Sva sam bila mokra"
Jao a ti si jadna gadljiva, a pic... ti viri iz gaca i ovlazila skroz. Hajde bre sta se tripujete, pa bila sam mokra i? Sta je to cudno? Ovlazila mi pic.... i napisala sam to javno, hajde kad je tebi ovlazila? Ili si se osusila skroz. Nije strasno i ako jesi, potkiselis je i nabubri Nemoj da se stidis desava se, vise vode i sve je ok
Originally posted by Daliborka
Stranica mog Dnevnika sa datumom 31. mart 2006.
Dragi Dnevnice !
Danas imam slobodan dan i ne idem na posao...
Iako je sutra Prvi april, medjunarodni dan smeha i sale, ja bas nesto nisam raspolozena za salu i segacenje. Nekako sam utucena ovih dana...
Ustala sam sva rascupana, jer je mini-val koji sam nedavno stavila na nadogradjenu kosu veoma tezak za odrzavanje. Ja sam naivno mislila da ce mi lokne uvek biti na mestu i uredne, kad ne lezi vraze - Malo, malo, pa mi se kosa umrsi, a frizerka mi je rekla da moram dodatno da koristim razne preparate i da hranim kosu, iscrpljenu od farbanja i ostalih hemijskih tretmana.Sve to kosta ! Dodje mi da se osisam na celavo, mame mi. Svi ti "Wellini" preparati, lakovi, regeneratori i wet kreme ce me finansijski upropastiti !
Dakle, prvih sat vremena sam ovog jutra utrosila na formiranje lokni i uredjivanje kose ispred ogledala . Jedno gnjezdo sa strane nikako nisam mogla da uredim, pa sam na to mesto stavila vestacku ruzu, da ga zakamufliram.Jos pola sata mi je otislo na nanosenje pudera i ostale sminke na lice.
Potom sam otisla na pijacu, zgrazavala se nad cenama, pojela pola kilograma vruceg bureka sa mesom, a potom sam svratila do sedista moje politicke partije, u nameri da popijem kafu ( a i da im budem malo pred ocima, da ne zaborave da sam ziva) . Tamo su me docekali recima da sam iskljucena iz stranke. Nisam se dala prevariti, pa sam im rekla da me postede prvooprilskih sala, jer zaista nisam zeljna sale i da uopste nije vreme za salu dok nam se drzava gusi u problemima. No, kafu ipak nisam popila, jer su mi rekli da u celoj zgradi ne postoji ni jedno jedino zrno kafe koje bi se moglo samleti i skuvati i to na zalost nije bila prvoaprilska sala, vec surova istina. Jebem ti stranku i drzavu ! Puna su nam usta Evrope i sveta, a nemamo ni za kafu ! Nadmeno sam frknula i otisla iz sedista stranke da kafu popijem negde drugde.
Kao i svakog petka, plan dnevnih aktivnosti je obuhvatao i posetu grobnog mesta moga muza. Svakog petka odem na groblje da obidjem pokojnog muza, da pocupam travicu i korov oko groba, poljubim sliku i "posedim" malo sa njim. To je duznost svake udovice, pa makar ona bila i vesela kao sto sam ja. Ne znam zasto me u mojoj Subotici svi zovu "Vesela udovica", ali bolje je da covek bude veseo , nego tuzan, zar ne ?
Svecanu i dostojanstvenu atmosferu na groblju razbucao je rezak zvuk mobilnog telefona iz moje torbice. Po broju koji se ocitao na displeju zakljucila sam da me ponovo zove moj stranacki kolega, cija sam navalentna udvaranja vise puta do sada odbila. Tada sam dosla na ideju da se malo poigram sa njim, pa sam se javila na telefon:
"Daaaaaa..??? " - javila sam se sanjivo
"Daliborka, ti si ? "
"Ja sam, zdravo Milose... Sta zelis ? "
" Pa ono, znam da imas slobodan dan, a i ja sam slobodan... Lepo je vreme, uhvatio me je vrbopuc, pa sam mislio da odemo do Palica na kokice ... "
( Kako li mu nije palo na pamet da me pozove na gala rucak, nego misli da cu se zadovoljiti zobanjem kokica po Palicu.. )
" Jao, Milose, ne mogu, imam neka posla... Vidi ovako, znamo se dovoljno dugo i dovoljno dobro, tako da cu biti sa tobom otvorena. Znam da ti ustvari zelis danas nesto da oprcas i spremna sam da ti pomognem. Imam za tebe jednu damu, koju oboje poznajemo i koja je spremna da te danas zadovolji. "
" Ko je ona ? Kako se zove? Gde je ona ? " - primio se Milos.
" Zove se Desanka Sakic, a nalazi se odmah do tebe, sa desne strane ! Aprililililili !!!!!!!! " - grohotom sam pocela da se smejem, a Milos je pokunjeno spustio slusalicu. Iako je prvoparilska sala bila preuranjena, apsolutno je uspela !!!!
Nakon sto sam ovako lukavo presla Milosa, raspolozenje mi se momentalno popravilo, pa sam sa groblja otisla u kracu setnju po suncanom danu, a zatim sam otisla svojoj kuci. Imala sam neke sarmice od juce, pa sam podgrejala pet komada i u slast ih pojela sa kiselom pavlakom odozgo. Imala sam i pola vekne hleba od juce, pa sam i njega pojela uz sarmice. Ja hleb nikad ne bacam, nego novi hleb kupujem tek kad potrosim celu prethodnu veknu.Covek danas mora da bude stedljiv i racionalan, ako misli da prezivi ovo tesko vreme. Posle rucka sam oprala sudove i proverila stanje u mojoj korpici za peciva i zadovoljno sam zakljucila da u njoj imam jos pola lepinje od prekjuce, sto sam procenila kao dovoljno da pokrije i danasnju veceru.
Popodne sam provela u pisanju moje prve knjige, koju pripremam vec dugo. Ideja vodilja mi je da napisem komercijalnu knjigu o zivotu zena u nasoj zemlji od devedesetih godina proslog veka do danas. Bice interesantno procitati kako smo 1993 - ce godine, na kraju dvadesetog veka, ponovo mesile hleb kao pre 100 godina, kako smo pravile sirotinjske kolace bez jaja, ili domaci Euro - krem. Planiram da tom knjigom objedinim dokumentarni, umetnicki i komercijalni uspeh.
Knjiga ce se zvati " Tezak je ovaj zivot " ili tako nekako...
Predvece me je nazvala Klara, moja tajna ljubavnica, sa kojom sam se upoznala u subotickom gej baru. Predlagala je da se vidimo. Ja sam rekla da mozemo da se vidimo, ali sam joj i saopstila da nisam raspolozena za seks, posle cega je ona rekla da onda nema razloga da se danas vidimo.Ja sam se sa tim slozila i rekla sam joj da cemo se cuti sutra.
Osetivsi ocekivani napad gladi ( jer je od onih sarmica proslo vec dosta sati ) , otisla sam u kujnu i ispekla sebi sedam jaja sa kobasicom, a iz tursije sam izvadila krastavce, feferone, papriku i karfiol. Izvadila sam i onu polovinu lepinje. Dobro sam se najela.
Posle toga sam otisla u WC, oprala noge, zadnjicu i vaginu, namazala pete melemom od hajducke trave ( imam problem sa ispucalim petama ) , oprala zube , umila se , navukla spavacicu, pogledala Dnevnik u pola osam i zaspala.
Originally posted by A.F.K.A.OBSta je tu smesno?!Originally posted by Dirrty19g
Da li je to zato sto retko dobijam prilike da nesto objasnjavam (jer i sam ne kapiram o cemu je rec) ili zato sto razumem te osobe... ili i jedno i drugo... ne mogu da tvrdim
Originally posted by Dirrty19gOriginally posted by A.F.K.A.OBSta je tu smesno?!Originally posted by Dirrty19g
To je jedan od retkih trenutaka moje ozbiljnosti
Originally posted by Dirrty19g
Polna segregacija vodi u homoseksualnost?
Zasto se uopste trudim da pisem u ozbiljnijim temama.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!