Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Jedan moj poznanik kaze da je juce bio u Alijansi i da je radila! Takodje sam cuo da je Floyd zatvoren, posto nemam nameru da licno proveravam tacnost te informacije, jel moze neko i to da potvrdi ili opovrgne.

So, jesmo li spali na "One to rule them all" situaciju ili ne?
By ~ Le Saint X ~
cekam info da neko kaze sta se desava..
bas si me zaintrigirao
By starter
Hahaha, to bi bio zanimljiv preokret, da ispadne da Alijansa radi, a Flojd ne,
ali cisto sumnjam da je tacno...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mozda radi ali ne vise kao tematski gay mesto
Korisnikov avatar
By ^RAY^
sto??
sta se desilo??:wow:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam malocas cula od Seamana da Alijansa vise ne radi :rida:

Bas mi je zao... :( Jeste da ja nisam izlazila tamo od marta i ko zna kada bih ponovo otisla... Ali lepe me uspomene vezuju za nekadasnje izlaske u Ali...
Korisnikov avatar
By Delete
Mesto koje se nekad zvala Alijansa radi, ali sa novim imenom i neki novi klinci, ne narocito friendly se okupljaju tamo.

Sto se tice Floyda - cisto sumnjam da je zatvoren.
By ~ Le Saint X ~
zar ostade samo VIP???

a otkud znas to za ex alijasu, mico?
By jackare
Ja u petak cuo od poznanika koji vazi za "dobro obavestenog" da ce se Alijansa ponovo otvoriti za oko 3 nedelje, ali ne kao tematsko gay mesto, vec nesto kao "gay friendly". Nikada mi nije bio jasan koncept "gay friendly" mesta. Ako ne mozes da poljubis decka/devojku bez da rizikujes da ti zbog toga neko polomi nos ili te, u najmanju ruku, popreko pogleda- koliko je to "gay friendly"?

Dakle, ako je tacno da Alijansa i dalje radi, ali da se tamo sad okupljaju neki novi klinci, pretpostavljam da moj "dobro obavesten" izvor nije u pravu.
Korisnikov avatar
By tessio
Alijansa vishe ne postoji, a u klubu gde je bila se sada organizuju zhurke razlichitog tipa..recimo sinocj je bila neka minimal tehno ekipa, i bilo je super...znachi taj klub vishe nema veze sa gay prichom, sem koliko i svaki drugi u Beogradu :giggle:

:hekla:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
AAAAAAAA ovaaaaaaj, jel su konobarice i dalje iste :blush:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam u svojoj temi opisao koliko ce mi nedostajati. i koliko mi nedostaje...
Korisnikov avatar
By kobra77
Cao drustvo! ja imam info da ce od 1.1.2008. ponovo raditi klub pod novim nazivom i novim mendzamentom, formerly known as Alijansa (Bog da joj dusu prosti). Koliko mi je receno i koliko sam razumeo, to ce biti gay a ne gay friendly mesto. Znaci, najavljeno za reprizu, ne docek.
Ako budem imao neku konkretnu informaciju, javljam, mada pretpostavljam da ce se i sam klub oglasiti.

Ovo nije reklama i ja nisam direktno povezan sa klubom, ni na koji nacin, osim kao potencijalni gost, mada poznajem tog buduceg menadzera/zakupca.

Ako neko zeli da stupi u kontakt sa menadzmentom kluba, ZBOG NEKOG VAZNOG razloga, neka mi posalje u2u sa brojem telefona i prosledicu, ako sam u prilici, (ne logujem se svaki dan).

poz!

:zastava:
Korisnikov avatar
By kobra77
imate top topic o novom klubu, bivsoj alijansi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!