Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
flip je super!

pustao je i u alijansi ranije...

:dj:
Korisnikov avatar
By Paki
DJ FLIP i DJ FILIP nisu ista osoba.

A DJ FLIP je do sada u par navrata bio DJ na L&Q žurkama. :)
Korisnikov avatar
By shishmish
pa bio je i u alijansi ako se ne varam
u can can-u skoro svaki put :dance:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by ogi_ns
LEPO da se opet pravi LnQ zurka, al
HVALA LEPO. :hand:

Ova mypsace stranica odlicnog DJ filipa (uz all due respect) mi salje signale da ce biti pustana muzika (uz all due respect) slicna predjasnjoj, i ne bi se ponovo na istom mestu isto provodio uz muziku koja nije bas mog senzibiliteta... zelim hitove i remixe a ne majstorisanje i kreiranje muzike, tj experimentisanje. ko voli nek izvoli, stvarno postujem sve... laki ako budes isao znaj da ja ne zelim...

do sledece LnQ zurke :bye:
Na svakoj temi kazes isto ovo, pa opet kukas kako si bio. Znaci prosto mrachish od pochetka.

Lnq zurke nikad nisu bile poznate po tome da se celu noc pustaju mtv hitici i remixi remixovanog remixa mtv hitica i zato mi nije jasna dzeva koju chitamo iznova i iznova. jednom i samo jednom, koliko se secam bila je zurka u Inexovoj zgradi, su mahom celo vece isli hitovi iz zadnjih XY godina, i to je to.

Svako profilishe muziku i publiku, zna se gde ide koja muzika manje vishe, tako da ne kapiram...

Ja kad god sam se smorio, 80% je to bilo do mene ili do nekog drugog, a ne do muzike jer muzika je dovoljno raznovrsna da uvek ima neki interesantan blok.

Koji bi to trash bio ako bih izashao u klub i slushao svoju winamp listu. Dajte ljudi stvarno...

Elem, Flip-a se secam iz Trezora, majmunisali smo se do fajronta, tako da dolazim sem ukoliko me majka (bioloshka) ne veche lisicama za radijator, ili me nesto ne pregazi i baci u horizontalu. Tragedija je shto je sve to moguce al ajde :)
Korisnikov avatar
By Insomnia
ima li sta ranije?prvog decembra?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by unic0rn
jednom i samo jednom, koliko se secam bila je zurka u Inexovoj zgradi, su mahom celo vece isli hitovi iz zadnjih XY godina, i to je to.
joj, nisu. na toj žurci je bila najgora muzika do sada za mene. da nije bilo :love: i divnog pogleda, baš bih se smorio. :trep:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by 2Q2Bstr8
jednom i samo jednom, koliko se secam bila je zurka u Inexovoj zgradi, su mahom celo vece isli hitovi iz zadnjih XY godina, i to je to.
joj, nisu. na toj žurci je bila najgora muzika do sada za mene. da nije bilo :love: i divnog pogleda, baš bih se smorio. :trep:
Joj, hvala ti za to o divnom pogledu, ali nikad ti necu oprostiti za muziku :P
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by KissQueen
A ja 15.12. moram na fax.... :rida:
Ostavi index na ulazu :)
Korisnikov avatar
By Loud & Queer

Ova mypsace stranica odlicnog DJ filipa (uz all due respect) mi salje signale da ce biti pustana muzika (uz all due respect) slicna predjasnjoj, i ne bi se ponovo na istom mestu isto provodio uz muziku koja nije bas mog senzibiliteta... zelim hitove i remixe a ne majstorisanje i kreiranje muzike, tj experimentisanje. ko voli nek izvoli, stvarno postujem sve... laki ako budes isao znaj da ja ne zelim...

E, jbg.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Renoir
cek bre, ogi...

si siguan za DJ-a?

zar to nije onaj filip iz Alijanse?
on bas pusta finu muziku...
a slazem sa a je to u apartmanu prosle nedelje bilo SHIT od muzike
Au, bezobrazluka li. :sujetna:
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Egmont
Originally posted by KissQueen
A ja 15.12. moram na fax.... :rida:
Ostavi index na ulazu :)
:roflmao:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ostavicu sebe...valjda ce me neko pokupiti :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja bih taaaako rado dosao... Ako draga bude slobodna, sigurno stizemo skupa:D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nemoj sad tu da talasaš, ovo sam ti rekao i lično. :durenje:
Korisnikov avatar
By Egmont
nemoj sad tu da talasaš, ovo sam ti rekao i lično. :durenje:
Dete, šta ti je? Samo htedoh reći da si skoro savršen - pametan, mlad, zgodan, sladak, sa skandaloznim muzičkim ukusom :P
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *PiNkLoVe*
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja cu da ostavim (ako dojdem) sestrine Manolo Blahnik cipele pa ko hoce njegove su evo fotke >>>

Slika
Маноло бланк, кажеш? :) ))
Онда ћу да дођем да их покупим :) ))))
Ali nisu besplatne samo da znash....380 eura + PDV pa ko hoce toliko da ispljune neka se javi, samo da znas da je takve iste Manolo Blahnik nosila S.J.P u sex and the city :party:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ogi_ns.. laki ako budes isao znaj da ja ne zelim...
:jezik:
Ja mozda ionako zapalim za Budapest taj vikend :jezik:

:tepih:
By Bombina
e bas lepo i ja dolazim pre moje slave i verovatno cemo videti :) )))
Korisnikov avatar
By Sutekh
takodje. mada se nadam da hocju.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Ma meni je ta zurka bila super,doduse meni su sve zurke manje vise super.Jbg-a faktor drustva je cesto ispred mjuze.A i ako mjuza ne valja lepo se :pivce: pa mi nekako lakse....

:tea:
Korisnikov avatar
By ogi_ns

Na svakoj temi kazes isto ovo, pa opet kukas kako si bio. Znaci prosto mrachish od pochetka.
ok, ako ti tako kazes. mozda je stvarno tako, ja sam subjektivan...
Lnq zurke nikad nisu bile poznate po tome da se celu noc pustaju mtv hitici i remixi remixovanog remixa mtv hitica i zato mi nije jasna dzeva koju chitamo iznova i iznova. jednom i samo jednom, koliko se secam bila je zurka u Inexovoj zgradi, su mahom celo vece isli hitovi iz zadnjih XY godina, i to je to.
tacno. na LnQ zurkama se nikada nisu pustali mtv hitici, pa sam zato i pomislio da bi se JEDAN PUT mogla organizovati i takva zurka, gde bi PREOVLADAVALI pop, rock, mainstream aktuelni hitovi sadasnjosti i proslosti. muzika uz koju se moze PEVATI i IGRATI, a ne samo IGRATI i cupkati, cekajuci 5 minuta da se promeni beat, da bi se nesto zanimljivo ipak desilo (u pogledu muzike).
Svako profilishe muziku i publiku, zna se gde ide koja muzika manje vishe, tako da ne kapiram...
tacno. ali se VRLO , PREcesto desavalo da se NE PUSTA bas ono sto je najavljeno za odredjene zurke. slazes li se??
Ja kad god sam se smorio, 80% je to bilo do mene ili do nekog drugog, a ne do muzike jer muzika je dovoljno raznovrsna da uvek ima neki interesantan blok.
ja se na prosloj LnQ zmurci upravo zato i NISAM smorio, nisam dozvolio da se smorim drustvo je pomoglo! mi smo se dobro zabavljali uz to sto je bilo dato. al ako znam da ce sledeci put biti SLICNA muzika necu otici. kraj price! nemam nista protiv, ko voli nek ide.
Koji bi to trash bio ako bih izashao u klub i slushao svoju winamp listu. Dajte ljudi stvarno...
uz moju winamp listu bi se jako puno ljudi koje znam JAKO dobro proveli... nije isto slusati muziku kod kuce ili na iPodu, i u klubu punom ljudi....
Elem, Flip-a se secam iz Trezora, majmunisali smo se do fajronta, tako da dolazim sem ukoliko me majka (bioloshka) ne veche lisicama za radijator, ili me nesto ne pregazi i baci u horizontalu. Tragedija je shto je sve to moguce al ajde :)
opet kazem, zelim lep provod svima koji su uzivali u muzici na prosloj zurci. meni je bilo okej na njoj zbog drugih stvari, nikako zbog mjuze. dok god ima tako puno ljudi koji bi tako cesto slusali to na gay zurci treba i da ih tako organizujete. ne znam zasto bi bilo koga ovde pogadjalo sto ja necu vise dolaziti i sto zelim pop? bezveze. pisem u nadi da ce neko nekad ipak pomisliti na to da i takvu zurku organizuje, eto to je svrha mog pisanja, ne pljuvanje po bilo cemu.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Flip me pls!!! Odlicno!:yes:
Korisnikov avatar
By V25
Naravno da dolazim!!! Sa mojim štenetom, Dželajzom Rouz (i njenim dvema raspupelim sikama) i nadam se Dudolinom!!!
Korisnikov avatar
By V25
Naravno da dolazim!!! Sa mojim štenetom, Dželajzom Rouz (i njenim dvema raspupelim sikama) i nadam se Dudolinom!!!
By ~ Le Saint X ~
Da...jeste malo glpo sto...
PO MOM MISLJANJU
koje je jako subjektivno kada se radi o muzici

zasto se en organizuju zurke sa muzikom

POP R'N'B MTV

koju vecina gay populacije voli???
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Renoir
cek bre, ogi...

si siguan za DJ-a?

zar to nije onaj filip iz Alijanse?
on bas pusta finu muziku...
a slazem sa a je to u apartmanu prosle nedelje bilo SHIT od muzike
Au, bezobrazluka li. :sujetna:
steta sto se Alijansa zatvorila pre nego ja zauzeo mesto kao DJ
:)

:stvrano-sam-sujetan-i-pustam-bolj-muziku:
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By V25
Da, trebalo bi više MTV hitova. Eto sinoć sam bio u Plasticu i to se zove dobra atmosfera i dobar odabir muzike! Malo 80'te malo MTV hitovi, i nema da propadne provod. Činjenica je da su to komercijalnije stvari, ali ih većina nas voli. Tako da, ako želite dobru reakciju većine, to vam je recept. Na odmet ne bi bilo nabaviti baš neke najnovije pesmice i napraviti neka premijerna puštanja!
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by DarkAngel
ostavicu sebe...valjda ce me neko pokupiti :lol:
doci ce tetkica da pocisti u 7 ujutru :potapsava:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!