Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ogi_nsNa svakoj temi kazes isto ovo, pa opet kukas kako si bio. Znaci prosto mrachish od pochetka.
LEPO da se opet pravi LnQ zurka, al
HVALA LEPO.
Ova mypsace stranica odlicnog DJ filipa (uz all due respect) mi salje signale da ce biti pustana muzika (uz all due respect) slicna predjasnjoj, i ne bi se ponovo na istom mestu isto provodio uz muziku koja nije bas mog senzibiliteta... zelim hitove i remixe a ne majstorisanje i kreiranje muzike, tj experimentisanje. ko voli nek izvoli, stvarno postujem sve... laki ako budes isao znaj da ja ne zelim...
do sledece LnQ zurke
Originally posted by unic0rnjoj, nisu. na toj žurci je bila najgora muzika do sada za mene. da nije bilo i divnog pogleda, baš bih se smorio.
jednom i samo jednom, koliko se secam bila je zurka u Inexovoj zgradi, su mahom celo vece isli hitovi iz zadnjih XY godina, i to je to.
Originally posted by 2Q2Bstr8Joj, hvala ti za to o divnom pogledu, ali nikad ti necu oprostiti za muzikuOriginally posted by unic0rnjoj, nisu. na toj žurci je bila najgora muzika do sada za mene. da nije bilo i divnog pogleda, baš bih se smorio.
jednom i samo jednom, koliko se secam bila je zurka u Inexovoj zgradi, su mahom celo vece isli hitovi iz zadnjih XY godina, i to je to.
Originally posted by ogi_nsE, jbg.
HVALA LEPO.
Ova mypsace stranica odlicnog DJ filipa (uz all due respect) mi salje signale da ce biti pustana muzika (uz all due respect) slicna predjasnjoj, i ne bi se ponovo na istom mestu isto provodio uz muziku koja nije bas mog senzibiliteta... zelim hitove i remixe a ne majstorisanje i kreiranje muzike, tj experimentisanje. ko voli nek izvoli, stvarno postujem sve... laki ako budes isao znaj da ja ne zelim...
do sledece LnQ zurke
Originally posted by 2Q2Bstr8Dete, šta ti je? Samo htedoh reći da si skoro savršen - pametan, mlad, zgodan, sladak, sa skandaloznim muzičkim ukusomOriginally posted by Egmontnemoj sad tu da talasaš, ovo sam ti rekao i lično.
Joj, hvala ti za to o divnom pogledu, ali nikad ti necu oprostiti za muziku
Originally posted by *PiNkLoVe*Ali nisu besplatne samo da znash....380 eura + PDV pa ko hoce toliko da ispljune neka se javi, samo da znas da je takve iste Manolo Blahnik nosila S.J.P u sex and the cityOriginally posted by Lakiboy_nsМаноло бланк, кажеш? ))
Ja cu da ostavim (ako dojdem) sestrine Manolo Blahnik cipele pa ko hoce njegove su evo fotke >>>
Онда ћу да дођем да их покупим ))))
Originally posted by ogi_ns.. laki ako budes isao znaj da ja ne zelim...
Originally posted by 2Q2Bstr8Ma meni je ta zurka bila super,doduse meni su sve zurke manje vise super.Jbg-a faktor drustva je cesto ispred mjuze.A i ako mjuza ne valja lepo se pa mi nekako lakse....Originally posted by unic0rnjoj, nisu. na toj žurci je bila najgora muzika do sada za mene. da nije bilo i divnog pogleda, baš bih se smorio.
Originally posted by unic0rnok, ako ti tako kazes. mozda je stvarno tako, ja sam subjektivan...Originally posted by ogi_nsNa svakoj temi kazes isto ovo, pa opet kukas kako si bio. Znaci prosto mrachish od pochetka.
HVALA LEPO.
do sledece LnQ zurke
Lnq zurke nikad nisu bile poznate po tome da se celu noc pustaju mtv hitici i remixi remixovanog remixa mtv hitica i zato mi nije jasna dzeva koju chitamo iznova i iznova. jednom i samo jednom, koliko se secam bila je zurka u Inexovoj zgradi, su mahom celo vece isli hitovi iz zadnjih XY godina, i to je to.tacno. na LnQ zurkama se nikada nisu pustali mtv hitici, pa sam zato i pomislio da bi se JEDAN PUT mogla organizovati i takva zurka, gde bi PREOVLADAVALI pop, rock, mainstream aktuelni hitovi sadasnjosti i proslosti. muzika uz koju se moze PEVATI i IGRATI, a ne samo IGRATI i cupkati, cekajuci 5 minuta da se promeni beat, da bi se nesto zanimljivo ipak desilo (u pogledu muzike).
Svako profilishe muziku i publiku, zna se gde ide koja muzika manje vishe, tako da ne kapiram...tacno. ali se VRLO , PREcesto desavalo da se NE PUSTA bas ono sto je najavljeno za odredjene zurke. slazes li se??
Ja kad god sam se smorio, 80% je to bilo do mene ili do nekog drugog, a ne do muzike jer muzika je dovoljno raznovrsna da uvek ima neki interesantan blok.ja se na prosloj LnQ zmurci upravo zato i NISAM smorio, nisam dozvolio da se smorim drustvo je pomoglo! mi smo se dobro zabavljali uz to sto je bilo dato. al ako znam da ce sledeci put biti SLICNA muzika necu otici. kraj price! nemam nista protiv, ko voli nek ide.
Koji bi to trash bio ako bih izashao u klub i slushao svoju winamp listu. Dajte ljudi stvarno...uz moju winamp listu bi se jako puno ljudi koje znam JAKO dobro proveli... nije isto slusati muziku kod kuce ili na iPodu, i u klubu punom ljudi....
Elem, Flip-a se secam iz Trezora, majmunisali smo se do fajronta, tako da dolazim sem ukoliko me majka (bioloshka) ne veche lisicama za radijator, ili me nesto ne pregazi i baci u horizontalu. Tragedija je shto je sve to moguce al ajdeopet kazem, zelim lep provod svima koji su uzivali u muzici na prosloj zurci. meni je bilo okej na njoj zbog drugih stvari, nikako zbog mjuze. dok god ima tako puno ljudi koji bi tako cesto slusali to na gay zurci treba i da ih tako organizujete. ne znam zasto bi bilo koga ovde pogadjalo sto ja necu vise dolaziti i sto zelim pop? bezveze. pisem u nadi da ce neko nekad ipak pomisliti na to da i takvu zurku organizuje, eto to je svrha mog pisanja, ne pljuvanje po bilo cemu.
Originally posted by Egmontsteta sto se Alijansa zatvorila pre nego ja zauzeo mesto kao DJOriginally posted by RenoirAu, bezobrazluka li. :sujetna:
cek bre, ogi...
si siguan za DJ-a?
zar to nije onaj filip iz Alijanse?
on bas pusta finu muziku...
a slazem sa a je to u apartmanu prosle nedelje bilo SHIT od muzike
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!