Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Zoe
Sta ja sad da radim sa spoznajom da su one nesigurne i da se plase.....? :cekam: I ako to prihvatim kao odgovor, sta mi je ciniti? Sta je ciniti bilo kojoj devojci sa istim "problemom"?
Kada ja krenem u akciju-zajebavam se...
Da one krenu u akciju....opet se zajebavam.
BZvz.
Pa daj kompliment. Ne mislim da se sad šlihtaš, ali ako istinski misliš u datom momentu nešto lepo o osobi koju upoznaš lepo daj kompliment. Uđi u komunikaciju. Ili pokušaj prvo neku drugarsku varijantu sa postepenim zbližavanjem. A onda ako je pametna skontaće tvoje namere, a ako nije nemoj žaliti zbog ograničenosti nečijeg uma.

Prvih nekoliko puta moja devojka i ja smo samo pričale i početni odnos nam je bio bez psihoseksualnih (bar nismo jasno pokazivale :D ) konotacija. A onda su i poljubac, seks, ljubav došli postepeno. A sve je počelo tako bezazleno, sa par komplimenata, dugim razgovorima...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, to je meni sve jasno.....

Hvala Galateja, jedina nisi bila maliciozna i shvatila si temu.

Kazem, sigurna sam da u doticnom klubu necu imati takvih problema :lol: :dokazana sam", ali mozda u nekom drugom ce opet da me saceka ista stvar.....and so on, and so on...

A ta druga devojka, ta ribetina, ona kaze da ne zna sta bi dala da doceka da je neko smuva, ona mora svakoga da startuje, samo i uvek ona i to joj treba 100 god. da sumnjicave lezbejke uveri da je i ona.....a cak je i prisutnija u tom klubu vise od mene, npr., i to ponekad zna da bude bas frustrirajuce.....jebote, kaze, ne pamti kad je ona bila zavodjena, osvajana, privodjena :lol:
Cak kaze, da je i sadasnju devojku ona prva poljubila, a ova je ono, kao odmahnula, kao da se ova samo zajebava.......Loodilo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Momo
Originally posted by MachoBitch
Tako da femme nisu nista manje diskriminisane od butch zena.

Tako je i ja to kazem, uglavnom su femme one koje nazivaju butchice skrndeljima ili bagerima itd. (izuzimam moju zenu)
A kumu ne izuzimas :oklagija: :namig2:
Lm, nemam taj problem. I ne mislim da poTpadam pod stereotipe "onoga kako lezbejke izgledaju " sta god to bilo. Nemam taj problem ni kad kazem da imam muza /a i kad kazem da imam i zenu :smeh: /
Jedino imam problem kada sam u ne-gej okruzenju a provalim da je zena gej /a recimo svidi mi se/ da joj diskretno objasnim da imam inklinejshn ka zenama :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
fuf..
kad sam se ja pre neke 3 god pojavila prvi put na gay zurci,nikakvih problema nisam imala (osim sto se 'str8' drugarice moje tadasnje 'prijateljice :blush: prenapila i celu nocj me vijal ai govorila kako me voli i sto joj ne verujem itd :lol: ).
a imala sam dugu plavu kosu, minicje, martinke, kiltove od 20 cm, providne i otvorene bluzice do pupka... u prevodu shvrcjkala sam gola :lol: .

e sad, mozda je zato sto su me predstavili kao 'kittrie' koju su mnogi vecj znali sa foruma...

no, u str8 svetu nailazim na diskriminaciju, ali ih lako ubedim da volim devojke (ali nikako da ne mogu volerti i muskarce tako :zid: ).

hun, fora je u pogledu.
vec dugo nisam u tim igrarijama, no znam, da ako neku cicu poGledam u oci, ona neCje imati sumnje da sam gaY. zraci svojom jebenom sexualnosshcju.

"oCHi su ogledalo piCH*E", to ti je moUj savet. :cobanica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Znam, Kitt.....
Korisnikov avatar
By Hys.
"oCHi su ogledalo piCH*E", to ti je moUj savet.

Odlicno sroceno :up:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by arwen_evenstar
opet ja moram ko anche

ti si zensko pa je logicno da neko mora tebi prvo da pridje?
nisam ja to rekla! ja podrzavam SVE famice da prilaze prve inace nista nece napravimo :blush:

izadji iz heteropatrijarhalnih modela :lol:
e ovo vec izgleda kako nesto sto bih ja rekla :pokazuje:
ali lakse je reci, neg' uciniti :ozbiljan:

moram da stanem ovde ovo postaje zabavno:D

jeste. obecavalo je da ce se razvijati u tom pravcu. al' ga razvodnise i kad zoe krene sa svojim objasnjenjima... ode mas' u propas' :doh:

zoe, mico... relax, finally, it's just sex :lol:

Originally posted by tramp
@anche ... aj, koji esencijalizam :drama:
:yes:

mada malo je teze zagledati se u sustinu na mestima o kojima zoe govori, tako da donekle mogu da razumem zasto ova tema.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma sve ja to razumem..........

.....i bezobzirno muvam sve entitete koji mi se dopadnu......mada bi bilo dobro, kad bi neko nekad...mozda....i mene....nekad bar.....ali to kad budem bila lepa, ha!
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Sta ti to znaci?

Naravno da si lepa... kako to "kad budem bila lepa"

Ajde malo vedrine.. i mani te melanholije i dubioze...

:jerry:
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
ja ipak mislim da je zapravo ugao posmatranja ovog problema pogreshan.
nisu fem devojke diskriminisane, nije u tome stvar.
bash te butch devojke koje bi trebalo da pridju tako lepim, izazovnim devojkama diskriminishu sebe.
samim tim gube sposobnost prilazenja, jer objektivno - nishta ne znaju o dotichnoj devojci, mogu samo da pretpostavljaju kakav ce ishod biti.
verujem da butch devojke ne jebu fem devojci sve po spisku, svrstaju je u kalup i sigurne su da je onan doshla da bi se samo zajebavala.
uopshte ne mora da bude tako.
to je samo nesigurnost pojedinca, shto je karakteristichno za svakog od nas.
uvek ce manji % imati hrabrosti da pridje, a to su samo devojke koje imaju visoko mishljenje o sebi.
moglo bi se nazvati i nekom vrstom diskriminacije shto fem devojke misle da je to diskriminacija. :)
to je samo pitanje nesigurnosti, a to se ne moze kritikovati jer je prirodno.
Korisnikov avatar
By Zoe
Jeste, i zbog te iste nesigurnosti i neznanja su diskriminisane i jos neke grupe koje sam vec navela.....
To sto se to zove nesigurnost i neinformisanost i neznanje i tupost i dalje ne znaci da se to ne zove diskriminacijom.
By Dionysus
:merlinka:
Овако, фем сам, не прилазим прва (ма, може да ми се свиди неко колико год хоће - немам петљу и крај, просто не умем прва да успоставим контакт ни са ким), у стрејт клубовима ми прилазе ликови нормално. Е, сад, што се тиче геј места, била сам једном у Алијанси и то вече ми нико није пришао. Вероватно јер сам била максимално избедачена, па због тога. Иначе, мислим да има буч девојака које фемице схватају неозбиљно и то ми се не допада.
Енивеј, и моја девојка је стрејт лоокинг, фемм је, али није у фазону шминке и тога, просто изгледа као обична стрејт девојка и то је све. И она је пришла мени. Али не у клубу, знале смо се овако.
By Dionysus
Е, да, да додам, никад не бих била арогантна према некоме ко ми приђе, јер би ми ласкало да од свих присутних одабере баш мене...То ми је ружно и примитивно, неко се исцима око тебе, приђе ти, а ти га понизиш...
Иначе, немам неко перетерано мишљење о себи, чак шта више, поприлично сам несигурна у себе и мислим да никада не бих могла да учиним ја први корак, па да ми се свиђа колико год...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Potpuno te razumem, i meni niko ne prilazi jer sam previse lep. :tetka:

Salu na stranu, u zivotu me nijedan lik nije startovao. U ovo malo pokusaja veza sto sam imao uvek sam ja morao da budem taj koji muva. Ipak je jednom bilo obostrano, da ne gresim dusu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam skoro shvatila da nikad nisam sasvim sigurna da li mi neko "prilazi da me muva/flertuje"-il su butchice/andrice mnogo spetljane, il sam ja tupava.
Bit ce da je oba :smeh:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Hm, neko nece nekome dapridje jer misli da loshije izgleda od osobe kojoj hoce da pridje . Shta bre to znachi, da buch lezbejka sa pivskim stomachetom ispod koshulje, kratkom kosicom i shirokim farmerkama, je ruznija od fem lezbjeke koja ima shtiklice i mini haljinu preko zmijskog tela ?
Kakva je to glupost, jer da je tachno da je buch ruznija trebala bi da se upishe na kurs Pretvaranja iz buch u fem, pa da je naprave lepom. grrrrrrrrrr
Po meni mnoge buchice su kuchke nadrndane, koje grle flashu i kuliraju cutke a ja treba da se lomim da im pridjem. Pa mislim ne ide to ja imam shtikle, bole noge od hodanja :) Shalim se :) Zene su zene, kad nas lupi PMS sve smo iste :)
Meni nije frka da u minicu pridjem buchici shto grli flashu i da joj kazem, ajde malo zagrli mene :) priznajem da bih volela da meni vishe prilaze nego ja njima jer volim osecaj kad me neko lovi :) to nema veze sa uobrazenoshcu, samo da bih dame neko osvoji i poseduje :D
Shto se tiche problema neprepoznavanja da sam lez ehhh, esej da napishem :( U sred "gay-civilizovano-tolerantne" Engleske moju zenu sa lelujavom dugom kosom preko zategnutog bodijakoji pokriva dude chetvorke i mene u halinchetu sa shtiklama, vechito pitaju DA LI ZNAMO DA JE OVO GAY KLUB ILI GAY VECHE U KLUBU pre nego nas puste da udjemo :( Desilo se da nas ne pusteu opshte da krochimo u klub :(
Da se obesish o prvu englesku svetiljku :(
Nemojte ljudi tako, ja isijavam da volim zene ali ne mogu vishe, zapalicu se :)
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Originally posted by Moon_Hunter
ja ipak mislim da je zapravo ugao posmatranja ovog problema pogreshan.
nisu fem devojke diskriminisane, nije u tome stvar.
bash te butch devojke koje bi trebalo da pridju tako lepim, izazovnim devojkama diskriminishu sebe.
samim tim gube sposobnost prilazenja, jer objektivno - nishta ne znaju o dotichnoj devojci, mogu samo da pretpostavljaju kakav ce ishod biti.
verujem da butch devojke ne jebu fem devojci sve po spisku, svrstaju je u kalup i sigurne su da je onan doshla da bi se samo zajebavala.
uopshte ne mora da bude tako.
to je samo nesigurnost pojedinca, shto je karakteristichno za svakog od nas.
uvek ce manji % imati hrabrosti da pridje, a to su samo devojke koje imaju visoko mishljenje o sebi.
moglo bi se nazvati i nekom vrstom diskriminacije shto fem devojke misle da je to diskriminacija. :)
to je samo pitanje nesigurnosti, a to se ne moze kritikovati jer je prirodno.
Respect. :)
Evo ja prva imam problema s tim..
Korisnikov avatar
By m..
Ja nemam problem sa fem cicama, bila sam sa onom gorepomenutom plavusom, lol.

Pazi, tako sam ja na pocetku setala crnu haljinicu na bretele i stikle i ljudi mi nisu bas toliko prilazili (kao kad obucem jeans i wifebeater), ali mi jesu prilazili.

Nije to pitanje odece iskljucivo, ima tu i stava, recimo ja sam devojci koju si pomenula (a nema sumnje da je to ona) bar sat ipo bezuspesno pokusavala da uhvatim pogled (dok je ona uglavnom chavrljala sa prijateljicama. zapravo jesam prvo mislila da je strejt, a onda sam skontala da tu nije sa 3 pedera vec sa 4 ortakinje, sto je bilo veoma indikativno) i da se nije desila ta sumanuta situacija da neka riba muva njenu ortakinju, i hoce da se pokaze kao dzek, i krene da nas provodadzise te je prosto dovuce do mene i upozna nas, tu po svemu sudeci ne bi nista bilo. Mislim kontam da niko (osim strejt nabildovanih balvana) nikom ne prilazi na bum, bar ja ne prilazim. Pa nisam blesava, prvo moram da uhvatim neciji pogled, pa da uputim osmeh, pa ako na to bude adekvatno odgovoreno, tek onda idem u ofanzivu. Mislim necu da zvonim na vrata ako mislim da nikog nema kod kuce.

Htedoh reci, ako samo stojis po strani i ne komuniciras sa okolinom (ovde govorim o body language-u, pogledima i slicnom) nego gledas u pod ili komuniciras samo sa ljudima koje vec poznajes i izgledas krajnje unavailable, pa niko (osim nekog ko krajnje nema takta i po svemu sudeci prilazi random ribama, pa gde upali) ti nece prici pa izgledala kao najgora butchica, angelina jolie ili ne znam sta.

Probaj, kad vidis neku cicu koja ti izgleda zanimljivo, da joj se nasmesis, uputis pogled, da na bilo koji nacin das neki znak da ti je interesantna, to bi definitivno trebalo da da neke rezultate. Pa ko kome prvi pridje.

Mislim, tebe ne poznajem, cula sam da si lepa i to je to, ne znam da li sam te ikad videla, i ovo sto pisem baziram na drugom primeru, jer tu devojku dobro znam.

Anyway, ja prilazim strejt looking cicama bez problema, osim kad zaista izgledaju ko neko ko nije zainteresovan za bilo kakav kontakt sa spoljasnjim svetom.
Korisnikov avatar
By m..
O da, btw, te cice ne diskriminisu samo femme cice, vec i svakog ko je iole drugaciji ili na bilo koji nacin iskace iz sablona. Ili zato sto su previse ogranicene da bi mogle da hendluju bilo sta sto nema etiketu na sebi, ili zato sto se instinktivno osecaju ugrozenim zato sto je neko inteligentniji, zabavniji, interesantniji od njih.
So don't worry ako te neka skroz shablon mediokritet lezbejka ignorise, ionako ne zelis da se bakces sa klupkom predrasuda i iracionalnih strahova. Vjerojatno zasluzujes bolje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!