- 30 Nov 2007, 04:22
Prvih nekoliko puta moja devojka i ja smo samo pričale i početni odnos nam je bio bez psihoseksualnih (bar nismo jasno pokazivale ) konotacija. A onda su i poljubac, seks, ljubav došli postepeno. A sve je počelo tako bezazleno, sa par komplimenata, dugim razgovorima...
Originally posted by ZoePa daj kompliment. Ne mislim da se sad šlihtaš, ali ako istinski misliš u datom momentu nešto lepo o osobi koju upoznaš lepo daj kompliment. Uđi u komunikaciju. Ili pokušaj prvo neku drugarsku varijantu sa postepenim zbližavanjem. A onda ako je pametna skontaće tvoje namere, a ako nije nemoj žaliti zbog ograničenosti nečijeg uma.
Sta ja sad da radim sa spoznajom da su one nesigurne i da se plase.....? I ako to prihvatim kao odgovor, sta mi je ciniti? Sta je ciniti bilo kojoj devojci sa istim "problemom"?
Kada ja krenem u akciju-zajebavam se...
Da one krenu u akciju....opet se zajebavam.
BZvz.
Prvih nekoliko puta moja devojka i ja smo samo pričale i početni odnos nam je bio bez psihoseksualnih (bar nismo jasno pokazivale ) konotacija. A onda su i poljubac, seks, ljubav došli postepeno. A sve je počelo tako bezazleno, sa par komplimenata, dugim razgovorima...