Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Košarkaši Francuske savladali su Nemačku rezultatom 78:66 (26:20, 21:19, 15:10, 16:17). Novicki je imao 28 poena i 6 skokova.
Korisnikov avatar
By IriS
molim korisnike da se drže teme.
hejtovanje sportista možete nastaviti u folderu offtopici

kiss addict
moderator
Korisnikov avatar
By Delete
Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedom protiv Hrvatske (88-70) sinoc je započela je takmičenje na Evropskom prvenstvu, koje se održava u italijanskim gradovima Orsetiju i Pjetiju.

Do ubedljive pobede Srpkinje su stigle odličnom igrom u poslednjoj četvrtini, s obzirom da je na početku poslednjeg perioda meča bilo 62:56.
Hrvatice su 15 minuta pre kraja imale plus osam (55:47), ali su izbranice Jovice Antionića dva minuta kasnije povele sa 57:56, a zatim prednost uvećavale do konačnih plus 18.
Posle prvog kola Srbija se nalazi na čelu grupe D ispred Španije koja je savladala Belorusiju 79:62.
Naše košarkašice sastaju se večeras od 20.30 sa najtežim protivnikom u grupi, Španijom.

Reprezentacija Srbije:
Milica Dabović (rođena 1982, plejmejker, 175cm, Dinamo Moskva), Ivana Grubor (84, krilni centar, 184, Vojvodina Nis Naftagas), Jasmina Ilić (85, krilo, 189, Vilnev Dask), Ines Kresović (84, krilni bek, 182, Eks Provans), Maja Miljković (88, bek, 175, Vigo), Zorica Mitov (87, centar, 186, Hemofarm), Miljana Musović (87, bek, 181, Barselona), Ana Perović (77, centar, 195, Budućnost), Sonja Petrović (89, krilo, 189, Burž), Marina Puškar (82, krilni centar, 194, Virtus Vitergo), Tamara Radočaj (87, bek, 168, Hemofarm) i kapiten Monika Veselovski (77, krilo, 183, Hondaridia Irun).
Korisnikov avatar
By tea92
Taca I Zorka, moje koleginice......malo da se hvalim, kekeke :okret:
Korisnikov avatar
By tea92
juuuuu, covece, dobila sam lakat u facu na prosloj tekmi u subotu.....al je tu bilo krvi.....qq lele..... :doh:

inace, mi pobedile 111 : 47 :yes:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
AAAAAAAAAAa hahahhah Ines i Daboviceva igraju zajedno...jao, jao, ala tu prste varnice
Korisnikov avatar
By tea92
DABOVICKAAAAA !!!!! AAAAAAHHHHHHHHH:bale:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Originally posted by DarkAngel
AAAAAAAAAAa hahahhah Ines i Daboviceva igraju zajedno...jao, jao, ala tu prste varnice
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Vala bash!!
Korisnikov avatar
By DarkAngel
vidi vidi i ti su u tu pricu upucena... :kolo:

@tea slazem se sa time da je Dabovicka tooooo hot, a lik je neverovatan
Korisnikov avatar
By Skituljko
ma ispade na kraju da su sve kosarkasice sa kojima sam se ikada druzila lezbejke. I sto je najneverovatnije, uvek poslednja saznam te traceve.
:)
Korisnikov avatar
By tea92
pa malo vise tracerajki :lol:

a sa mnom se nisi druzila....?? :giggle:

:kiss:
Korisnikov avatar
By shishmish
ja mislim da sam za 7 godina srela devojaka za jednu ekipu...
racunajuci samo one s kojima sam trenirala...
By sandjama
Hoce li bre neko da igra basket??? ili samo naglabate :)
Korisnikov avatar
By tea92
Jaaaaa HOCUUUUUU!!!!!

Deeeevoooooooooojkeeeeeeeeeeeeeee!!!! :eya:
Korisnikov avatar
By shishmish
ja ne mogu :invalid:

i uvek se setim da ne mogu kad vidim ovu temu... :grom:
By sandjama
hmmm ne mogu da verujem, da niko ne zeli da igra basket! Da samo znate kako je bilo na Partizan - Sijena u Pioniru! Extra tekma i bogme neki mnogo slatki momci oko mene, ali naravno nista od toga smrc smrc smrc
Korisnikov avatar
By tea92
..pa dok se vi izdogovorite........prodje 10 godina! :nokti:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
lepo vreme je pocelo i bio bi red da otvorimo sezonu...Javljajte se. Shmi na spisku si :D
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Swanka,i ti ako budes raspolozena, kupicemo ti kokice :jerry:

:plezise:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ja imam jos par devojaka koje bi igrale...I jedno upozorenje, ponesite zastite za zube jer Shmi je veoma "nezna" :P

jao kad se setim samo :smeh:
Korisnikov avatar
By Shmi
:oklagija:

Ofaaaaj rado bih samo sto ja radim za vikend od 14 do 21h... :placko:

Sto se tice moje neznosti... :blush:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Skituljko
ma ispade na kraju da su sve kosarkasice sa kojima sam se ikada druzila lezbejke. I sto je najneverovatnije, uvek poslednja saznam te traceve.
:)
:nazalost:

Btw, da dodam i nesto za obozavateljke M. Dabovic, trenutno je u HN, priprema se za reprezentacijE i maj ce provesti u beogradu, pa...
Ak` dozvoli, postavicu negde na forum neke njene fotkice . :cool:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Delete
Btw, da dodam i nesto za obozavateljke M. Dabovic, trenutno je u HN, priprema se za reprezentacijE i maj ce provesti u beogradu, pa...
Ak` dozvoli, postavicu negde na forum neke njene fotkice . :cool:
eh, kako je ona bila jedno malo, slatko, detence kad je počinjala da igra... a vid' je sad :giggle:

p.s. lep ti avatar ;)
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ah, kosarka.. Trenirala sam je jedno 5-6 godina.. Mnogo mi je zao sto sam prestala.. Nisam bila preterano sjajna u tome, ali volela sam da treniram.. I sad volim kosarku, ali prosto ne nalazim vremena cak ni za basket, nazalost.. No, prvom prilikom ima da odem do obliznjeg terena i malo se izigram..
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by IriS
eh, kako je ona bila jedno malo, slatko, detence kad je počinjala da igra... a vid' je sad :giggle:

p.s. lep ti avatar ;)

Sve je isto, samo sto vise nije detence. :D Ni ona, kao ni Hadzovicka. (zasto li je meni svaki put kad sretnem ovu drugu u glavi tvoja teorija o njenoj zadnjici, inerciji i brzini :lol: )
:hvala:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!