Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
blenta. njegovi postovi su mi najduhovitiji....
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by spliff
blenta. njegovi postovi su mi najduhovitiji....
Sunce, nije dovoljno napisati samo " blenta. njegovi postovi su mi najduhovitiji.... " i otici sa teme. Ne bira se najduhovitiji forumas, vec najduhovitiji post.
Navedi neki blentin post za koji drzis da je vrlo duhovit.
:hiphip:
By Swanheart
za sada mi samo ova 3 padaju na pamet kao primer

inace Hlaefdige, Blenta i Sixto :hail:

Originally posted by blenta
blenta: (teatralno)ja cu da odem negde gde necu biti neshvacen!!!

baka: liliputanija nije stvarna, to je pisac izmislio

:invalid:
Originally posted by Zonche
Prolazim ja kroz hodnik u kuci i lupim baku po dupetu a ona ne to meni:

M. nije vreme za seks!!!
Originally posted by Dragonite
Statuse, moja jedanaestogodišnja sestra je zvala i rekla da joj vratiš majicu pod hitno!
Korisnikov avatar
By IriS
na prvom mestu po duhovitosti je fencysmurf:

iz teme Tabloid objavio nastavak

Originally posted by fencysmurf
u trecem nastavku
kako smo natucali vladu

intimna ispovest skupstinskog konobara koji je prisustvovao pregovorima sefova poslanickih grupa o novoj vladi.

kako ivica dacic tuca tomislava nikolica, aligrudic i dinkic oralno zadovoljavaju shutanovca a sve to preko video linka gledaju havijer solana i oli ren obuceni u merilin monro i lizu minelli. sve je to naredio zak sirak i njegov dugogodisnji decko agim ceku koji je pre toga ziveo u pederskoj orgiji sa nelsonom mendelom i ugom chavezom. njihov je idol niko drugi nego marti ahtisari koji je zaveo gorana svilanovica da u pedere zavrbuje kim il sunga i kralja norodoma sihanuka.

bahanalije u skupstinskom lokalu

natasa jovanovic, osvedocena lezba, u restoranu skupstine za to vreme jela cevape sa golog tela vjerice radete dok su joj se medj nogama smenjivale neprestano vesna pesic i lidija vukicevic. ovo nije prvi put da ovakvim bestijalnostima prisustvuje i natasa micic koja obucena u koznu repliku nacisticke uniforme okupljene na ovim orgijama okrepljuje korbachem i poezijom radovana karadzica kojui cita samo kad je oblize niko drugi nego radmila hrustanovic.

provaljena koalicija

kao se pod okriljem noci u pionirskom parku sastaju dejan mihajlov i vuk jeremic, i nakon kvikija u travi ispod stoletnog platana ugovaraju mlade gardiste za predsednicko premijerske orgije na kojima se izmedju dva orgazma odlucuje sudbina inace heteroseksualne srbije.

o svemu ovome je obavesten i ambasador USA Michael Polt koji u podrumu ambasade seksualno zlostavlja haske zatocenike i srbske heroje tako sto im obucen u aliju izetbegovica pusta snimke svojih perverzija sa decacima koje mu na samo jedan mig nabavlja ambasador velike britanije inace dugogodisnji decko prvoslav davinic , za kojeg se pouzdano zna da je transvestit koji po klubovima u briselu i washingtonu, tom leglu neprijatelja srbije, nastupa kao Shu Shu Fontana.
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lunja
U pravu je *Deni*, treba konkretan post navesti, a ne sabrana dela.

Ja imam problem sa svojom nominacijom, jer ne mogu da citiram *Statusov* post jer je rec o slici, a koliko sam shvatio, slike iz teme Moja fotka ne smeju da se objavljuju van Trac arene. (nasao sam cak i link od tog posta, ali on vodi na prvu stranicu teme)

Tako da: za najduhovitiji post 2007. nominujem odgovor korisnika pod pseudonimom *STATUS* na temu MOJA FOTKA, objavljen 28-11-07 u 09:26. ID posta je 967829. :D

Pa, neka mu je sa srecom! :fige:
Korisnikov avatar
By *deni*
Za post godine nominujem i *STATUSOVE* bisere iz teme "Clanak o GAY populaciji na www.poshmagazin.com " u rubrici " Aktivizam".
To su njegovi vatreni govori i agitovanja na temu problema gay populacije, kao i odgovori na negativne komentare korisnika o intervjuu koji je dao Posh magazinu...
Originally posted by *STATUS*
Mozda sam u tom clanku treba da napisem sledece:
Gay populaciju cine razlicit slojevi ljudi, ali se kod vecine svodi na isto...
Gay populacija je jako promisuitetna, chat sobe su prepune nikova sex-sada, seks-odmah, razvaliMe, pocepaj-me,grupnjak-veceras, tu se ne zna ko koga, s tim sto treba naglasiti da 80 posto chat upoznavanja uzivo se zavrsava seksom pod uslovom da momci imaju gajbu, ako je nemaju, i obliznju sumarak moze da posluzi da se zadovolji svakodnevna potreba...Gay momci "sa gajbom" su ljudi koji jako cesto, nekad i svako vece u svoj stan dovode momke, neke odmah po upoznavanju, neki dodju sa drugom, jednim, dvojicom, trojicom na reprizu do ranijh jutarnjih casova...
Gay svet je prepun zlobe, svako svako mrzi, podmece se noga kada neko uspe u zivotu, odmah krecu na njega najpogrdnijim recima, ondjenom je on najgori, najcrnji....
Poseban tema je slucaj "odbiti nekog" sto se desava kada coveku kojeg upoznajete kazete da niste raspolozeni sa "akciju" onda se vec od jutra o vama u pederskim krugovima prica kao sidasu, psihopati, nekome ko ima mali penis... pljuvacina krece...Od 20O posetilaca Alijanske oko 3 sata, njih 100 predje u Flojd i tamo se uz onih 150 koliko je ostalo vesele uz Cecu, Karleusu, Stoju, Olju Karleusu, Seku.... padaju u trans kada ih cuju ....
Kako se blizi fajront u Flojdu, tako se povecava seksualni nagon da se neko privede na gajbu, sumarak, auto....Kada se probere ko se sa kim skonta, onda se funkcionise po princpicu "daj sta das"...
Da li je mozda trebalo da kazem da su sve sve slomljene glave i tuce desavale u pomenutom Flojdu a ne pamtim da je neko na sred ulice pretucen zato sto je PEDER.... sami sebe pokopavamo, olajavamo, nanosimo zlo a onda kukamo kako nas strejteri ne vole, kako su ne tolerantni....
zna li neko da navede primer PEDERA koji je bez razloga i iz cista mira pretucen na ulici ?
a svi znamo slucaj kada je klinac od 14 godina vucen po podu u Flojdu, samaran isrped vrata, kada su tamo lomljene vilice i lomljeni slusni aparati... pa su GAY ljudi i DALjE isli na to mesto ...
ma koga bre lazemo, sami sebe?
Originally posted by *STATUS*
pa pazi, postoje NORMALNI gay ljudi koji se normalno ponasaju, zive normalno, krecu se na normalna mesta...
postoje ekscentricni ljudi, koji se obuku kao zene i tako hodaju ulicom...
postoje ljudi koji svojim izgledom, govorom, ponasanje i postupcima zgrazavaju okolinu....
a da ne pominjem gay ljude koji po autobusu i drugim javnim mestima spopadaju srejtere ...
normalan gay decko, normalno obucen, kao svaki drugi muskarace ce naici na toleranciju svakog, trandza na ulici u SRBIJI skoro nikada nece proci sa podrzavanjem i kao nesto sto je na ovom tlu normalno.....
ne bih nikoga da uvredim, svi smo mi doduse normalni, ali oni koji preteruju u nekim stvarima, ne mogu da ocekuje razumevanje okoline.....
:smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao da ANDJELA i "pljuc" je definitivno hit godine...ko je prisustvovao doduse...
By Dragonite
Originally posted by Zonche
Jao da ANDJELA i "pljuc" je definitivno hit godine...ko je prisustvovao doduse...
:up: :roflmao:

Ima skrinšotova na temi Pomahnitala Andjela i Angela's zombies

tu je bilo bisera (u okviru cele akcije):

DA ANDJELA SPAVALA BIH SA TOBOM
DA ANDJELA SPAVALA BIH SA SOBOM
DA ANDJELA SPAVALA BIH SA MNOM
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne smemo zaboraviti ni Transmutabilnog Extraformera, zbog cijih je postova ove godine ovaj sajt zavrsio na naslovnoj strani "KURIRA". :lol:
Slika :smeh:
Originally posted by TransmutabilniExtraformer
Ja sam veoma nezna osoba prema svim ljudskim bicima, narocito onima na samrti. Otud ta neznost prema svezim. Kasnije, sve razuzdanije! A S/M o kome pricam veoma je jednostavan, toliko da me tvoja nemastovitost zaprepascuje. Recimo, ja mu lupim samar, a njemu iskoci oko. Prosta fizika, zakon akcije i reakcije. Tako da reakcije uvek ima. A boga mi i akcije!!!
Sto se dragog tice, ima ih vise (harem takoreci), a sve dane, pa i dan zaljubljenih provodim sa svima njima u svom podrumu-hladnjaci. Hoces da dodjes kod nas na party? Obecavam, bice da se smrznes... A mozes da budes i mrtav pijan, ako zelis, niko ti nece zameriti, a ponajmanje ja..
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Dragonite:

Kao i MI SMO ANDJELA I MI IDEMO NA RIHANNU!

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Sunce
deni ume da bude urnebesno smešan. Jako mi se dopala ova priča, način kako ju je napisao:

Originally posted by *deni*
Dodjem ja pre neki dan na posao i sednem da, uz kaficu, procitam " Blic " koji sam usput kupio. Nije proslo ni pet minuta, kad stize jedna koleginica iz prethodne smene i kaze mi : " Jao, da li ti je to "Blic" ? ", ja kazem : " Jeste. " , a ona " Jao, meni trebaju te novine, mogu li da ih dobijem ? ".
Ja joj kazem " Dacu ti ih, smo da ih prvo ja prelistam " , a ona ce na to " Daj mi ih odmah, zavrsila sam smenu i bas sad krecem kuci. "
I ja, sta cu, zaklopih novine i pruzih ih joj, ona ih uze, stavi u torbu i ode kuci. Eto, njoj prosto " trebaju " te novine i ona ih trazi od vlasnika koji ih je kupio.
Mogao sam ja da odbijem da ih joj dam, naravno, ali sam bas bio znatizeljan da vidim da li ce ih ona zaista uzeti iz mojih ruku, iako je videla da sam tek poceo da ih citam. Riba ih je `ladno uzela i stavila u svoju torbu. Posle sam od drugih koleginica cuo da to sa mojim novinama nije nista, jer je doticna umela da dodje kod nekih od njih u nenajavljene kucne posete, prilikom kojih je od jedne koleginice trazila na zajam parfem ( koji je posle vratila prazan ), a od druge tempere za likovno. Njoj je i to trebalo....Ne ide mi u glavu kako nekome moze da padne na pamet da dodje nekome u kucu i od domacina da trazi na zajam parfem ili tempere za likovno ?
A inace je `ladna kao shpricer, sva je mila, fina i tiha i deluje kao da nema ni jednu brigu na svetu. Cesto se svi pitamo da li je ona uopste normalna.... :lood:
Imate li vi slicnih likova u svom okruzenju ?
Korisnikov avatar
By Seaman
Bombica ima vrh post!

LEZIM NA KREVETU I MAZIM MACU.

:smeh: :lol:

Dvosmisleno, nema sta. :D

Zivjela Bombi!! :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Seaman
Bombica ima vrh post!

LEZIM NA KREVETU I MAZIM MACU.

:smeh: :lol:

Dvosmisleno, nema sta. :D

Zivjela Bombi!! :kiss:
Jao, sto si bezobrazan ! :lol:
:spank:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa dobro, evo ja ležim na krevetu i mazim kucu! :blush:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by bananica
ja nemam macu:rida:

imam kanarinca.

DVA! :P
Zene imaju macu, a u muskarci stojka. :smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Sunce
Pa dobro, evo ja ležim na krevetu i mazim kucu! :blush:
Mazim ti ga i ja. :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ništa nisam video, ništa nisam čuo! :neznam: o čemu se ovde radi!
Korisnikov avatar
By Seaman
Ništa nisam video, ništa nisam čuo! :neznam: o čemu se ovde radi!
:mazi:
Korisnikov avatar
By Dina
Meni su duhoviti postovi kao Mazin gore (vezano za kucu :D ) ili Lonijevi ali ne znam koliko bi to bilo duhovito van konteksta ili onome ko ne zna pozadinu izrecenog... Inace meni je uvek bilo tuzno kad se drugi smeju a smesno kad se niko ne smeje. Zato vec dugo ne idem da gledam komedije u bioskopu. Tako i ovde, vidim nekad da neka osoba pokusava da bude duhovita ili mozda jeste... ali meni to nista nije smesno :doh: Jukijevi postovi svakako imaju originalnost, sasvim su drugaciji i ponekad me stvarno nasmeju. Da ne ispadne da nisam nista navela bio je jedan od pre neki dan - neka zucna rasprava izmedju forumasa, offtopic i "ulazi" Jukie i kaze
Originally posted by jukie
Mislim da treba da se razmestite i da više ne sedite zajedno
By ~ Le Saint X ~
imam negde sacuvan...
Daliborka...

Mislim da nista smesnije nisam ovde procitao!
Pa, kad ga i sacuvao/stranicu gde je postovan
:D

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Sunce
jukie je legenda. Pogledajte kako radi kao kustos. Malo ozbiljnih odgovora, pa onda :blush: Dokaz da muškarci (kako beše) na svakih 15 sekundi razmišljaju o seksu.
Originally posted by jukie
Šta znate o poznatoj Rembrantovoj slici "Čas anatomije"? Kritičari su primetili da na slici nedostaje publika koja posmatra čas. Šta mislite zbog čega? Šta doktor Nikolas Tulp pokazuje prstima?
Slika
Dakle, kako ja vidim ovaj trenutak:
Ovaj šiljasti u donjem redu desno gleda u otvorenu knjigu.
Ovaj levo od njega gleda prezenteru u lice (čini mi se da mu se baš ne mili da gleda direktno u leš).
Ovaj što čita sa papira gleda levo-desno, mislim da njemu pogled nije fokusiran u tačku. Pokušava da se snađe u odnosu na ono što čita.
Riđi sa šiljastim brkovima levo od njega, kao i ovaj mali sa ružnim očima desno dole, gledaju u prezenterovu slobodnu levu ruku kojom pokazuje pokret.
Ovaj jedini zgodni, koji se nageo napred, gleda u disekovanu ruku leša. Šta tačno radi i misli ovaj "najviši" levo gore nisam siguran. Ili se zamislio pa ne pazi (posle će mu đavo biti kriv kad dobije keca na odbrani vežbe hehehe), ili upravo masturbira tarući se o ovog ispred sebe...
Smatra se da su ovi ljudi (sa izuzetkom figura iz pozadine i sa leve strane) naknadno dodati slici.
Hmmm... ja vidim SAMO ljude iz pozadine i sa leve strane... znači da je ovo samo deo slike?
Savremeni stručnjaci su komentarisali preciznost kojom je 26-godišnji Rembrant naslikao mišiće i tetive. Skorašnje ispitivanje holandskih naučnika otkrilo je nekoliko neslaganja između podlaktice leve ruke prikazane na slici i seciranog dela iste."
Pa neka se dogovore da li je precizno ili nije...
Nije poznato gde je stekao ta znanja, moguće je da je iskopirao detalje iz priručnika anatomije.
a ne znam šta fali ideji da je jednostavno otišao i posmatrao disekciju. ili je nacrtao mišiće neke druge životinje a ne čoveka, što bi objasnilo neslaganja
Lice leša je delimično osenčeno, nagoveštaj "senke smrti" (umbra mortis), tehnike koju će Rembrant često koristiti.
Ne nego se ovaj najzgodniji nageo nad njega pa mu muževna široka ramena bacaju senku
Korisnikov avatar
By селпередејз
Sixto na "a mozda u Srbiji bude vecno prolece"
Originally posted by Sixto
I pocnu sikirice s neba u med da padaju, a mleko da klokoce u potocicima oko Kostunitja!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Renoir
imam negde sacuvan...
Daliborka...

Mislim da nista smesnije nisam ovde procitao!
Pa, kad ga i sacuvao/stranicu gde je postovan
:D

et toq!
:snob:
Cini mi se da se radi o njenom postu u temi " Gaydar", ako se dobro secam...
:cigareta:

Gaydar
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
doduse, post je napisan jos 2005, ali sam se toliko ismijao da sam morao da ga prebacim ovamo:D
Originally posted by *deni*
Originally posted by colorado
/
Ej, ljudi! Ako imate problema sa zatvorom, samo procitjte neki denijev post. Inspirisan ovim odozgo istovario sam proliv velicine TEKSASA!!

Hvala, deni! :)

Znas sta, colorado, to sto si istovario izmet velicine teksasa, pre ce da bude u vezi sa obimom prstenca tvog anusa, a posto se,u okviru tog obima, po sopstvenom priznanju, ISTOVARAS, preporucio bih ti dijetu na bazi posnog kupusa (bez palacinki). :palacinke:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Sad se kikocem na:

Originally posted by bananica
ovaj poeticni kraj posta, obogacen aoristom (ne Statuse, nisam te uvrijedio, nista slicno. Aorist je glagolski oblik!) koji mu daje shmek, prosto me je obori s nogu.

:roll:

napisana 29-11-2007 u 22:33, tema: Moja fotka
Korisnikov avatar
By Galadriel
kako vam zvoni mobilni telefon?
tirli tirli...
emisija sonje savic
sonja homofob savitj u emisiji al' sam se uradila...

:stopdrogi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!