- 29 Nov 2007, 02:37
Od Vel, koji je na carini ostavio mozak kako rece jedan moj drug, nisam ocekivao nista drugo
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Vel boyA ti rece nsto zabranio IZRICITO jel da!?
chik da pogodim. reche Sixto? ili mozda zvele? ili selperedejz? ili dezelash?
... bar mi je svest ostala s druge strane carine...
Originally posted by SixtoZabranio sam IZRICHITO da mi citirash postove, da!Originally posted by Vel boyA ti rece nsto zabranio IZRICITO jel da!?
chik da pogodim. reche Sixto? ili mozda zvele? ili selperedejz? ili dezelash?
... bar mi je svest ostala s druge strane carine...
Kad vec seres onda seri al da to bude kako valja!
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid912208
Mada citajuci tvoje postove, nije da nije!
Originally posted by Sixtoko je koga prvi pocheo da citira? u ovoj temi. a da ne pominjem tvoje umetice u nekim drugim temama i kolumnama koje sam vec izignorisao.....
I ti i dalje pricas a meni stavio zabranu!
Originally posted by SixtoSto se tice mog rgumenta i tog vredjanja njime ja sma ti ga objasnio, to sto ti odma ripis cim nesto letimicno pogledas je vec tvoj problem!opet ti moram kopi pejstovati:
Prestani da gledas s visine 'boraniju' na Balkanu i bice sve ok!
Originally posted by Sixto I na kraju, da li mogu da zakljucim da ti je bitno da tvoj post bude psolednji!? Ako ti je to toliko obavezno, ajde ispostuj nesto posle mene, ako nista bar tri tackice pa da zavrsimo s ovim!?Naprotiv. Mnogo puta sam vec bio popushtao da nekom drugom otpadu bude post poslednji. Dosta vishe!
Originally posted by Vel boyDa pametniji popusta, budale bi dobile ono sto zele
Mnogo puta sam vec bio popushtao da nekom drugom otpadu bude post poslednji.
Originally posted by Vel boykako je ovo dirljivo. Upravo sam na poslu i kolege pitaju zasto placem.
Ja lichno sam uvek izrazavao i sad opet izrazavam moje iskreno divljenje i poshtovanje prema svima finim ljudima (bilo gej ili ne) a koji su ostali u zemljama ex-Yu. To shto ima otpada poput vas chetvorice ima ga svugde. Eto, trenutno sam ovde, na ovom forumu, vas chetvoro ste se pokazali kao otpad ( i nije vam prvi put niti samo prema meni!) i to vam i kazem i ponavljam! Ali, NE shirite to na nas ostale forumashe ni na sve ljude u Srbiji! Ali, NE shirite to na nas ostale forumashe ni na sve ljude u Srbiji!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!