- 26 Nov 2007, 23:29
Sta kazete na recenicu 'Homosesualci su inteligenti' Je l' to cinjenica ili predrasuda:ogledalce:
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by FrämlingTi naravno kreces od sebe?
Ovaj forum stalno demantuje da je to cinjenica
Originally posted by blabla-babyBiće da su ona inteligentnija podvrsta LGBTIQ populacije.
A sta su homosesualci?
Originally posted by BagoaKažem da je to nepismena rečenica. Šta su homosesualci može da se nasluti iz konteksta (pitanje je objavljeno na gej sajtu), a šta su inteligenti, tu već ima nekoliko mogućnosti... npr. reč intelligence može da označava tajnu službu, ili da gej ljudi u proseku imaju viši IQ od strejt ljudi, ili da jednostavno nisu mentalno zaostali kao što je izgovarač te rečenice recimo dugo mislio pa se sada predomislio i želi to da podeli sa nama, ili su inteligenti neki muzički pravac ili način života kao npr. emo...
Sta kazete na recenicu 'Homosesualci su inteligenti' Je l' to cinjenica ili predrasuda:ogledalce:
Originally posted by Big Bad BearTi to mozesh reci samo onima za koje znash sa sigurnoshcu da jesu promiskuitetni. Ja ovde reagujem zato shto ne samo da nisam promiskuitetan vec zapravo -i dalje sam u jednoj vrsti abstinencije i celibata nametnutim odredjenim nepovoljnim okolnostima koje ne pogoduju da stvorim veze onakve kakve JA hocu- a hocu iskljuchivo medjusobno dostojanstvene i poshtene veze! Dakle, ja imam i imao sam mozda sve mogucnosti da se srecem s raznim (i to vrlo zgodnim!) ljudima (koji mi se nabacuju/su se nabacivali i okrecu/okretali glavu zamnom u pozudi) za brzi sex, za jednonocni susret (i mnogi to hoce/hteli su samnom), ali ja to ISKLJUCHUJEM jer to NIJE moj nachin. Moja parola je - nazalost bolje je ne biti ni sa kim (ma kako teshko to bilo) nego sa bilo kim. Zato reagujem kada neko bubne ovako neshto kao ti.
A ja kad kazem da su pederi promiskuitetni to je kao da sam svima redom zabio noz u ledja (dok jebu nekoga ko im nije decko)
Originally posted by Big Bad BearPa šta? Jel ćeš ti da određuješ koliko će neko da se jebe sa nekim i s kim?
A ja kad kazem da su pederi promiskuitetni to je kao da sam svima redom zabio noz u ledja (dok jebu nekoga ko im nije decko)
Originally posted by jukie^ What he said. Mislim, shta recji?Originally posted by BagoaKažem da je to nepismena rečenica. Šta su homosesualci može da se nasluti iz konteksta (pitanje je objavljeno na gej sajtu), a šta su inteligenti, tu već ima nekoliko mogućnosti... npr. reč intelligence može da označava tajnu službu, ili da gej ljudi u proseku imaju viši IQ od strejt ljudi, ili da jednostavno nisu mentalno zaostali kao što je izgovarač te rečenice recimo dugo mislio pa se sada predomislio i želi to da podeli sa nama, ili su inteligenti neki muzički pravac ili način života kao npr. emo...
Originally posted by Big Bad BearUpravo je većina životinja primer za nepromiskuitet. Jer, gotovo sve vrste rade oen stvari samo kada treba da se reprodukuju. Neki viši primati, među kojima bonobo majmuni, pokazuju upravo suprotno: izuzetno promiskuitetno ponašanje, rešavanje svih konflikta seksom, itd. I šta je rezultat -- jedno mirno, srećno, pacifističko "društvo".
Ja promiskuitet osudjem. Pa nismo mi zivotinje pa da ne mozemo da se opiremo najprimitivnijim nagonima. Vecina njih da moze bi verovatno kao kerovi na ulicama isli i jebali sve na sta naidju. Sve se pruza na tacni, na "Izvol'te"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!