Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Gay inteligencija

Predrasuda
20
42%

18
38%
Cinjenica
10
21%
Korisnikov avatar
By Bagoa
Sta kazete na recenicu 'Homosesualci su inteligenti' Je l' to cinjenica ili predrasuda:ogledalce:
By Främling
Ovaj forum stalno demantuje da je to cinjenica
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Främling
Ovaj forum stalno demantuje da je to cinjenica
Ti naravno kreces od sebe? :odrasti:

:nokti:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja nikad nisam cula tu recenicu
Korisnikov avatar
By fica
Originally posted by Zoe
Ni ja :wtf:
Korisnikov avatar
By Bagoa
Originally posted by fica
Originally posted by Zoe
Ni ja :wtf:
:kafa: :kakodane:
Korisnikov avatar
By Blady
Ma gluposti... Glasala za predrasude, ne mora da znaci da je to zato sto su homosexualci... mada ni jedno ni drugu.... ponisticu glas :)
Korisnikov avatar
By Skyen
predrasuda cim je njih petoro glasalo za srednju, nepostojecu opciju
By polarlicht4.1
Originally posted by blabla-baby
A sta su homosesualci? :nesiguran:
Biće da su ona inteligentnija podvrsta LGBTIQ populacije. :smeh:
By Pending-For-A-Bending
Pa ne znam... Stalno neka prica da neko izjednacavanje sa str8 ljudima, a sad ovo... ma da....

Super si ako napises da smo bolji po necemu od strejtasha, ali ako napises da smo u necemu gori onda si "autohomofob"

A ja kad kazem da su pederi promiskuitetni to je kao da sam svima redom zabio noz u ledja (dok jebu nekoga ko im nije decko)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Bagoa
Sta kazete na recenicu 'Homosesualci su inteligenti' Je l' to cinjenica ili predrasuda:ogledalce:
Kažem da je to nepismena rečenica. Šta su homosesualci može da se nasluti iz konteksta (pitanje je objavljeno na gej sajtu), a šta su inteligenti, tu već ima nekoliko mogućnosti... npr. reč intelligence može da označava tajnu službu, ili da gej ljudi u proseku imaju viši IQ od strejt ljudi, ili da jednostavno nisu mentalno zaostali kao što je izgovarač te rečenice recimo dugo mislio pa se sada predomislio i želi to da podeli sa nama, ili su inteligenti neki muzički pravac ili način života kao npr. emo...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam da li smo inteligentniji... ali definitivno imamo vise ukusa... :kosa:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Totalna predrasuda.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Big Bad Bear
A ja kad kazem da su pederi promiskuitetni to je kao da sam svima redom zabio noz u ledja (dok jebu nekoga ko im nije decko)
Ti to mozesh reci samo onima za koje znash sa sigurnoshcu da jesu promiskuitetni. Ja ovde reagujem zato shto ne samo da nisam promiskuitetan vec zapravo -i dalje sam u jednoj vrsti abstinencije i celibata nametnutim odredjenim nepovoljnim okolnostima koje ne pogoduju da stvorim veze onakve kakve JA hocu- a hocu iskljuchivo medjusobno dostojanstvene i poshtene veze! Dakle, ja imam i imao sam mozda sve mogucnosti da se srecem s raznim (i to vrlo zgodnim!) ljudima (koji mi se nabacuju/su se nabacivali i okrecu/okretali glavu zamnom u pozudi) za brzi sex, za jednonocni susret (i mnogi to hoce/hteli su samnom), ali ja to ISKLJUCHUJEM jer to NIJE moj nachin. Moja parola je - nazalost bolje je ne biti ni sa kim (ma kako teshko to bilo) nego sa bilo kim. Zato reagujem kada neko bubne ovako neshto kao ti.

OT
Sve zavisi. Ni potpuna predrasuda ni potpuna laz ni potpuna chinjenica.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A ako ja kazem "Ti si idiot" jesam li ja skot ili sam samo realan?

To bi bilo kao da pitas "Da li zene sa plavim ocima imaju vise talenta za spremanje ruske salate"...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pa šta? Jel ćeš ti da određuješ koliko će neko da se jebe sa nekim i s kim?

ontopic: Kada nisam poznavao gej osobe, mislio sam da su inteligentne. Sada, kada ih poznajem, mislim da su prosečno neinteligentne, kao i velika većina str8 osoba.
By Pending-For-A-Bending
Opet ti Maljkovicu. Jesam li ti vec jednom rekao da ne komentarises mioje odgovore. Vidim da si opet nesto samo napisao da bi se nadovezao na ono sto sam ja napisao. Stavise, uopste ne razumem sta si hteo ovim tvojim odgovorom da kazes?!

Jel si ti to zaljubljen pa moras u svakoj mojoj corbi da budes zacin C?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Milice, to što TI ne razumeš, to je TVOJ problem.

Pederi promiskuitetni? Jel to skraćena verzija "SVI pederi su promiskuitetni"? Lično znam nekoliko pedera koji bi se teško nazvali promiskuitetnim. Čini mi se da si i ti jedan od njih. Right?

I šta ta reč uopšte znači? Koliko partnera godišnje treba da imaš da bi bio "promiskuitetan"? I ko to može da odredi? I sve da neko i imam 1000+ partnera godišnje -- pa šta?

Ono što ti brkaš jeste promiskuitet sa neverstvom, pojmom koji spada u registar najkonzervativnijih, tradicionalističkih pojmova, koji treba da obezbedi seksualnu posvećenost jednom partneru. I am fine with that as long as it is consensual. Ali šta ako neko neće da bude veran? Zašto je on odmah moralni prestupnik? Ili -- šta ako dvoje ljudi ima open relatioship? Oni tako žele, oni tako mogu. Nema ničeg pogrešnog u tome.

Rešenje tvog problema je jednostavno -- umesto da bacaš hejt na pedere neosnovanim generalizacijama, ti lepo nađi dečka kao što si ti tj. vernog. Ima takvih koliko ti srce ište. A ako te i prevari, ti budi velikog srca, pa oprosti, jer je praštanje deo diskursa u kome i postoji pojam prevare. I zapitaj se zašto te vara -- možda nije u pitanju samo njegova "promiskuitetna pederska priroda", možda ti one stvari ne radiš po ukusu svog partnera... :shrug:

A zaljubljen jesam -- ne u tebe, samo ne znam kako me to čini začinom u svakoj (tvojoj) čorbi?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by jukie
Kažem da je to nepismena rečenica. Šta su homosesualci može da se nasluti iz konteksta (pitanje je objavljeno na gej sajtu), a šta su inteligenti, tu već ima nekoliko mogućnosti... npr. reč intelligence može da označava tajnu službu, ili da gej ljudi u proseku imaju viši IQ od strejt ljudi, ili da jednostavno nisu mentalno zaostali kao što je izgovarač te rečenice recimo dugo mislio pa se sada predomislio i želi to da podeli sa nama, ili su inteligenti neki muzički pravac ili način života kao npr. emo...
^ What he said. Mislim, shta recji?
Korisnikov avatar
By Egon
LGBT-IQ

hhmmm ....
By Pending-For-A-Bending
Boze Maljkovicu...
Da, ja promiskuitet ne smatram vrlinom. I sam si rekao da vecina jeste.

Ja promiskuitet osudjem. Pa nismo mi zivotinje pa da ne mozemo da se opiremo najprimitivnijim nagonima. Vecina njih da moze bi verovatno kao kerovi na ulicama isli i jebali sve na sta naidju. Sve se pruza na tacni, na "Izvol'te"

i meni smeta cesto odeca pa se ne setam go po ulici. I ponekad mi se pripisa a WC zauzet pa ne pisam u cosak od sobe. I jebe mi se bez kondoma, pa to ipak ne radim. Uvek sam mislio da se po tome razlikujemo od zivotinja.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ja promiskuitet osudjem. Pa nismo mi zivotinje pa da ne mozemo da se opiremo najprimitivnijim nagonima. Vecina njih da moze bi verovatno kao kerovi na ulicama isli i jebali sve na sta naidju. Sve se pruza na tacni, na "Izvol'te"
Upravo je većina životinja primer za nepromiskuitet. Jer, gotovo sve vrste rade oen stvari samo kada treba da se reprodukuju. Neki viši primati, među kojima bonobo majmuni, pokazuju upravo suprotno: izuzetno promiskuitetno ponašanje, rešavanje svih konflikta seksom, itd. I šta je rezultat -- jedno mirno, srećno, pacifističko "društvo".

Mislim da bi isti recept trebalo da se primeni na ljude -- više seksa, manje agresije. Jer seks je poznat kao lep način da se agresija transformiše u erotizam i tako isprazni.

I ako bi "većina njih" išla da može okolo i jebala se, i ako je to njihov izbor, šta ti imaš protiv toga? Ti bi da uvedeš neka pravila -- kada, ko, koliko i s kim? Pa uvedi ih sebi, a ne drugima, jer drugi uopšte nemaju nikakvu obavezu da se ponašaju kao ti.

I šta ti imaš da osuđuješ nečije seksualno ponašanje? Jer to osnova homofobije -- osuda istopolnih seksualnih kontakata? Pa jel imaš onda problem sa tim što uopšte neko ima "gej seks"? Ili pak samo ako ga ima preko tvoje granice? I btw koja je to granica -- kada neko postaje promiskuitetan. Hajde, prosvetli nas neuke.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ajde ti lepo odgovori, ako želiš, i upotrebi i po koji argument, ako baš moraš!:crta:
By Pending-For-A-Bending
pa ja sam napisao sta mislim o tome

Doduse,
neki likovi nikad ne bi ni videli kite da vecina pedera nije u fazonu "jebem se sa svakim i ne pitam kakav je"
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Eto sreća da jesu inače bi ljudi bili uskraćeni kite. A to nije dobro, zar ne?
By Pending-For-A-Bending
Pa za tebe je ocigledno srecna okolnost da pederi jesu promiskuitetni i da tebi kita nije uskracena
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!