Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By alekzandar
Po meni jedna od naaajboljih nasih glumica.
Zanima me imali jos ljudi koji je vole i cene.

Ja cu reci samo dve reci = OTVORENA VRATA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=04Epj1g1ZKg (TURBO CAKI)
http://www.youtube.com/watch?v=xK09mSFA7hU (SA BRANKOM KATIC)
http://www.youtube.com/watch?v=1MZ-Dd7PrrQ(KAKO JE PROPAO RNR)
http://www.youtube.com/watch?v=IlZ64-vm ... re=related (JAT)
http://www.youtube.com/watch?v=eNQeDey-yWY (JAT)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Meni je najgotivnija kao Bisa u "Porodichnom blagu" i kao Smiljka u "Ljubav navika panika". :)
Korisnikov avatar
By Dominion
fantasticna, jos od kada sam je gledao u metli bez drske, a najvishe me je odusevila u predstavi 'u plamenu strasti' :up:
Korisnikov avatar
By alekzandar
Meni je Bisa bila jedina svetla tacka u toj tupavoj seriji... :)

A i kao Smiljka je dobra, a i kao kojigod lik koji odigra zapravo :smilegrin:
Korisnikov avatar
By horus.
Meni je ona fantasticna u seriji "Otvorena Vrata"... :love:
Korisnikov avatar
By istok
Meni je ona isto super. I jedna od retkih koja mi je super ali ne na gej-super nacin. Problem je samo sto izgleda kao da ima samo 1 ulogu koju moze da odglumi. Svuda je ista. Ali ide joj. :redaljka:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mene je oduševila u svojim pozorišnim ulogama, a razočarala u tim domaćim kvazi-serijama. inače je jedna od mojih omiljenih domaćih glumica.
Korisnikov avatar
By decko
Jedna od par domacih glumica koje mnooogo volim posto svaka njena uloga je urnebesna i zaista je fenomenalna glumica :)
Korisnikov avatar
By alekzandar
Textmene je oduševila u svojim pozorišnim ulogama, a razočarala u tim domaćim kvazi-serijama. inače je jedna od mojih omiljenih domaćih glumica.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pa, stvar je u nasim domacim srijama, jer su uglavnom.. da ne kazem sta:(

Ali, kada bi bilo vise serija kao sto su ''Otvorena vrata''..

Trebalo bi da se pojavi u ''Vratice se rode'', a to lici da je iole ok, ne znam jel' to bilo vec, nisam sve gledao...
Korisnikov avatar
By Sunce
Obožavam Vesnu Trivalić. Dopada mi se u filmovima "Život je čudo", "Spasitelj", kao i u seriji "Otvorena vrata". Još ću pisati o njoj! Jako je draga!
Korisnikov avatar
By sofia
:love: Obozavam je!!!

i u "Metli bez drske" KSKKSK
u "Zloj zeni" Cujte,cujte zene ovu pesmu...
"Brod plovi za Sangaj" Izvolite gospodine Radmilo
.......

a OTVORENA VRATA :love: da ne pominjem :carica:
By Dragonite
Originally posted by obecata
:love: Obozavam je!!!

i u "Metli bez drske" KSKKSK
u "Zloj zeni" Cujte,cujte zene ovu pesmu...
"Brod plovi za Sangaj" Izvolite gospodine Radmilo
.......

a OTVORENA VRATA :love: da ne pominjem :carica:
Mislim da je bilo KSKKSSKS, znači još tada mi je bila omiljeni lik!

Mislio sam da sam ja jedini gledao 'Brod plovi za Šangaj', smejao sam se kao lud na tu scenu ('Izvolite... i on se baci sa ormana na nju!)

OTVORENA VRATA:

- ti si maloletna, a ja sam depresivna... i naoružana.

- Svetislave, nasmeši se... (Bogdan Diklić se kezi) da nasmejan pogledaš smrti u oči!

- (trešti 'Komšija, komšija, dok žena ti je bašti ti se pusti mojoj mašti' od nove komšinice Anke Crnotravke) 'mene bi sad najviše usrećilo da uzmete gajger-milerov brojač, locirate izvor ovog zvuka i podmetnete bombu pod njega!'
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Dragonite

Mislio sam da sam ja jedini gledao 'Brod plovi za Šangaj', smejao sam se kao lud na tu scenu ('Izvolite... i on se baci sa ormana na nju
I ja sam to pomislila...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Definitivno, jedna od najboljih nashih glumica :up:
I ja sam je najvishe pratio u otvorenim vratima...
Genijalna je...
By Swanheart
a "Nikiiiiiiiii `oce da boli kod cika zube" :lol:

ali "Otvorena vrata" :up:

malo je reci da je obozavam:klap:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Dragonite

Mislio sam da sam ja jedini gledao 'Brod plovi za Šangaj', smejao sam se kao lud na tu scenu ('Izvolite... i on se baci sa ormana na nju!)
I ja sam mislio da to jedini gledao. Film je super, narocito Vesna Trivalic. A je li neko gledao onaj film kad ona tri puta tetovira razlicito ime na rukama, a svaki tip je posle toga ostavi? Na kraju se baci sa mosta, a spašava je Boda Ninković. Ne mogu da se setim kako se zove...
Originally posted by istok
Problem je samo sto izgleda kao da ima samo 1 ulogu koju moze da odglumi. Svuda je ista. Ali ide joj.
O, ne! Bas ne! Ona je bas sposobna za velike transformacije. Taj utisak mozda stices zato sto je često dobija stavljaju za odredjene tipične uloge, ali ne bog toga što ona ništa drugo ne zna, već zbog toga što samo ona može da ih odlugmi.
Korisnikov avatar
By alekzandar
Tacno tako. A dokaz za tvrdnju da je sposobna za VELIKE transformacije je epizoda 'Amnezija iz ''Otvorenih vrata''.
Prosto neverovatna, od lujke, preko turbo Caki do lezbe i ponovo Katarine Andjelic!

Slika
Korisnikov avatar
By sofia
"Ja sam Cakana iz Zitista donjeg i dosla sam u Beograd da okusam srecu i jako me boli glava..."
Korisnikov avatar
By alekzandar
Originally posted by obecata
"Ja sam Cakana iz Zitista donjeg i dosla sam u Beograd da okusam srecu i jako me boli glava..."
Taj citat mi pise na myspacetu:)

A ima ih mnooogo...

Moje namere su casne, moje emocije ciste kao suza na licu device!
Živela ljubav, živela hipi revoluciija!

''Milice, donesi mami pistolj!''

Samo tuzno, tuzno i dostojanstveno!!!

''Svetslave, nasmesi se... DA SA OSMEHOM POGLEDAS SMRTI U OCI!!!''

oTVORENA VRATA :love:
Korisnikov avatar
By fica
Oboooozavam Otvorena vrata :cool2: To je jedina domaca serija koju volim :chilling: A Vesna je vise nego genijalna :up:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by alekzandar
Po meni jedna od naaajboljih nasih glumica.
slazem se :)
Korisnikov avatar
By HARP
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, cicamaca sam ja, cicamaca sam ja, kad me vide momci se okreću, momci šapuću, cicamaaaaca sam jaaaaa!!!!
:smeh:
Ko je gledao otvorena vrata zna o čemu pričam...

Brod plovi za Šangaj nije film već Tv drama...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ona nije glumica. Ona je Bog. Nisam do sada video ni jednu njenu ulogu koja mi se nije dopala. (računajući serije, filmove, reklame...)
Korisnikov avatar
By alekzandar
Celo vece gledam ''Vrata''

Lane Gutovic-odlican
Bojana Maljevic -preslatka
Nikola Đuričko-budala(u pozitivnom smislu)
Sofija Jović-super

VESNA TRIVALIC-GENIJE, FENOMENALNA, CARICA!!!

Da li iko zna da li snima ona nesto trenutno, ja sam cuo nesto, ali nista konkretno. I jel' se pojavila vise u ''Rodama''?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by shishmish
OTVORENA VRATA :sweet: :love:

VESNA :sweet: :love:
:love:
Korisnikov avatar
By Seaman
Odlicna glumica.DOpada mi se u seriji OTVORENA VRATA, a zavolio sam je u METLI BEZ DRSKE.Kad god se sjetim jedne scene iz tog serijala, slatko se nasmijem.
Glumila je i u drami BROD ZA SANGAJ, po knjizi Mirjam SAMAC U BRAKU.
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
mene je oduševila u svojim pozorišnim ulogama, a razočarala u tim domaćim kvazi-serijama. inače je jedna od mojih omiljenih domaćih glumica.
:up:

Nisam ni sanjao koliko je dobra glumica, dok je prvi put nisam gledao u pozoristu. To je bio prvi put da sam je video u ozbiljnoj ulozi i odusevio sam se.

Bila je neodoljiva kao Katarina Andjelic, ali mi se mozda vise dopada njena uloga u Zivot je cudo. U tom filmu je potpuno fascinantna. Generalno, van pozorista, ona ima problem kao i Ceca Bojkovic - otkriveno je da joj dobro ide jedan odredjen tip uloge i sada joj ne daju nista drugo.
Korisnikov avatar
By uninvited
awww.... ona je meni jedna od naj glumica sa domace scene... super glumi, i stoje joj te uwrnute uloge... :lol:
swe u swemu .. love her :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!