Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sofia
Ne brinem se,cesto "ispadnem budala"... :pivce: ah,pa sta da se radi?
By rockIt_grL
mozes samo da cekas da te prodje mucnina, bes, grceviti ponos i prkos i da nesto sledece ucini da osecaj izbledi
but keep the smile on your face..
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mnogo jachi intenzitet negativnih emocija osecam kada ne ispadnem budala - ali drugi smatraju da jesam...
Korisnikov avatar
By mirth
Potrudim se da "popravim" situaciju i pokusam da se ne nerviram previse. Sta je tu je. Super je kad se nema mnogo vremena za posvetiti se problemu. Prinudjen si da ga resavas odmah i sad pa da instant prelazis na sledecu stavku. Bez mnogo bespotrebnog maltretiranja.
Korisnikov avatar
By Paki
A kada te neko drugi napravi budalom, povredi jako..... usput je toj osobi to na neki način jasno ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Paki
A kada te neko drugi napravi budalom, povredi jako..... usput je toj osobi to na neki način jasno ?
Takve osobe ondak idu na ignore kod mene :namig2:
Korisnikov avatar
By Paki
... a na neki drugi način joj i nije baš jasno ...

Ljudi, ako se rastavim, kako da se uspešno sastavim ? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by devokICA
Naravno, i kod mene - kad shvatim da je neko skot samo ga izbacim iz mog zivota.

Ali ja se nikada ne osecam da sam ispala budala. Mozda zato sto uvek igram svoju igru bilo da je rec o ljubavi, prijateljstvu, poslu, zabavi... Gotovo uvek tacno znam sta hocu, postupam po mojim kriterijumima, znaci po onome sto ja smatram za ispravno. To ne znaci da me ljudi ne mogu povrediti ali nemam ja tu sta sebi da prebacujem. Samo uskratim dalje dobro postupanje sa moje strane i gotovo...
Korisnikov avatar
By mmiki
Bas se lepo osecam... Sve se nesto smeskam. :)

Salim se... Prisutna je gradacija, emotivno sam vezan za svoje budalastine. :smeh:
By Bombina
uuuh osecanje kao da je zanimljivo zaljubivanje
By ~ Le Saint X ~
Boze...bas i jutros i prethodnog jutra sa -ti znas Paki s akim izlazim- njim pricao kako ispadnem budala kod nekih stvari...

Pa...jebeno je to...

Mislim...niko ne zeli da se oseca budalom...

A kad shvatis da jesi, onda...trba se truditi da to sto pre zaboravis...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ako me je neko izjebao zbog nečeg pa se zbog toga osećam kao budala, trudim se da provalim zašto je to uradio ... i da eventualno promenim svoje ponašanje prema njemu ...

Ako sam ja kriv što sam ispao budala trudim se da objektivno sagledam problem (što nije uvek moguće) i izvučem pouku iz toga ...

Da zaključim, kada me neko nasamari ili napravi budalom ne padam u depresije, ne izolujem se od ostatka društva već analiziram postupke. Mozgam.

P.S. Sve ovo ne važi kada neko povredi moj ego. Retko se dešava, ali kad se desi trudim se da uzvratim istom merom pa se posle kajem ...
Korisnikov avatar
By ns.happy
:up: nema nista gore do kad nekog ignorises, jer na taj nacin ignorises njeno postojanje, i sve u vezi nje/njega.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam promasila temu, bilo je rano jutro, izvini Paki :hug:
Obrisala sam poruke :lol:

Osecam se upravo onako kako se sad osecam.......mada, mislim da se mozemo osecati kao da smo ispali budale samo ako dozvolimo sebi da se tako osecamo. Treba pogledati stvar iz drugog ugla i reci da je taj "razlog" ili so ili sta vec, budala, a ne mi, otvorenog uma i srca.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako se osećaš kad shvatiš da si ispao(la) budala ....
Osecam se prvo veoma neprijatno, pa besno i na kraju osvetoljubivo. :pljuje: :testerica:
Ali pre nego sto ode na ignore listu, toj osobi gledam da se posteno na***em majke putem svih raspolozivih sredstava i tako sebi pribavim satisfakciju.
E, tek onda ta persona moze da ide na ignore listu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kao i uvek, pokušavam da proniknem u motivaciju te osobe. Ovde razmatram situaciju da neko kome sam verovao, i od koga to nisam očekivao, od mene napravi budalu.
Pitam se zašto je to tako? Da li postoji neko racionalno objašnjenje.
Ukoliko ga nema, ukoliko je u pitanju čista zloba ili mana u karakteru te osobe koju nisam ranije zapazio, ta osoba ide na ignore. Ukoliko ima objašnjenja, ukoliko je to urađeno nenamerno, ili iz dobrih namera, onda postoje vrlo dobre šanse da vremenom zaboravim i oprostim.
U proceni je manje bitan, ali ne i beznačajan rezultat toga što sam u tom vremenu ispao budala. Tj. da li je to bio neki periferni događaj koji se brzo zaboravlja, ili nešto što će da se pamti duže vreme. Nešt malo, ili nešto krupno...

Zavisi od ove procene koliko dugo ću biti besan - što je uvek prva emocija od koje se dalje sve razvija, ka opraštanju ili preziru :D
Korisnikov avatar
By Paki
Kontam da je denijevo rešenje negde najbolje iz aspekta očuvanja sopstvenog zdravlja, ali se plašim da toj osobi onda neće biti baš dobro, a ne želim da odgovoram za nečije zdravlje, život ...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Kiborg
Kao i uvek, pokušavam da proniknem u motivaciju te osobe. Ovde razmatram situaciju da neko kome sam verovao, i od koga to nisam očekivao, od mene napravi budalu.
Pitam se zašto je to tako? Da li postoji neko racionalno objašnjenje.
Ukoliko ga nema, ukoliko je u pitanju čista zloba ili mana u karakteru te osobe koju nisam ranije zapazio, ta osoba ide na ignore.
Ukoliko ima objašnjenja, ukoliko je to urađeno nenamerno, ili iz dobrih namera, onda postoje vrlo dobre šanse da vremenom zaboravim i oprostim.
U proceni je manje bitan, ali ne i beznačajan rezultat toga što sam u tom vremenu ispao budala. Tj. da li je to bio neki periferni događaj koji se brzo zaboravlja, ili nešto što će da se pamti duže vreme. Nešt malo, ili nešto krupno...

Zavisi od ove procene koliko dugo ću biti besan - što je uvek prva emocija od koje se dalje sve razvija, ka opraštanju ili preziru :D
Hvala, Kiborg. :kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kiborg je tacno opisao kako ja radim i razmisljam :up:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kontam da je denijevo rešenje negde najbolje iz aspekta očuvanja sopstvenog zdravlja, ali se plašim da toj osobi onda neće biti baš dobro, a ne želim da odgovoram za nečije zdravlje, život ...
Samo raspali, sestro, i ne brini za posledice ! Gazi, da ne budes zgazena !
A posle neka bude sta ce biti !
Bolje da te mrze, nego da te zale !
:alexis:
Sto kaze Seka Aleksic:
" Ni jedno musko na svetu
ne voli jadnice
I zato ne zali, sestro
Ne daj se kraljice ! "
:carica:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Ma ja se stalno blesavim i pravim sranja...tako da se trudim da bude sto manja kolateralna steta.... :psiholog:

:smug:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jedan deo Morgana je odavno umro, to ga chini imunim na sva sranja ovog sveta....zanimljiva je chinjenica shto je to umrlo bash zbog tih sranja.
Korisnikov avatar
By Paki
Taj deo mene nikako da crkne, zajeb'o je i deset mačaka odjednom ... :sigh:
Korisnikov avatar
By anche
ja pa spadam, po skotu peku, u neuroticare. vaje trazim gresku u sebi i razmatram gde sam JA pogresila.

vidim, kiborg, (opet: po skotu peku) je osoba sa poremecajem licnosti tako da razmatra druge i trazi gresku u NJIMA/NJOJ/NJEMU...

mislim da se te stvari desavaju, kao uostalom i neke druge. samo sto kad ispadnemo 'kraljice' to nekako primimo normalno i ne razmisljamo toliko o tome kao kad ispadnemo 'lude'.

monarhisticka terminologija umetnuta u liniju komparacije je stavljena ponukana najlepsim sklopom reci na ovoj temi:

" Ni jedno musko na svetu
ne voli jadnice
I zato ne zali, sestro
Ne daj se kraljice ! "

pa otud 'kraljice' :D

deni, tres tako super dodje da se odmori mozak od 'visokih' misli! :up:
Korisnikov avatar
By Galadriel

ja se drzim preventive u smislu biranja ljudi
i u svakodnevnom razgovoru,
a kamoli onima kojima cu dozvoliti da mi se priblize

i nema lupanja u zid

ako se vec desi
nema gore stvari koje coveku mozes da uradis od ignorisanja,
a za tebe bolje ako budes ignorisao zato sto si vec zaboravio

nadji neki ventil, meni je to bio sport nekad, sad nema stvari koja ce me nasekirati, a da jedno major sredjivanje sobe ne moze da sredi, bilo fax bilo sta

:eifranloo: :eifranloo: :eifranloo:
:astral2:

i jos iz iskustva
povrsan covek ne mora uopste biti los da bi napravio glupost..
i ne konta nekad da pravi kurslus

a to oko analiziranja sebe
pa sve i da si pogresio to opet nije razlog da te neko povredi, ne?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!