Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Zonche
upoznao sam par novih forumasa (ukljucujuci sweet andjelat) i celo vece mi je zaista bilo prijatno (dok mi nisu maznuli novcanik ali za to sam sam kriv jer ne pazim dovoljno)

pa obrati pazhnju kuchko, sledecji put
kome dozvoljash da te shtipka za goozoo

:giggle:

btw. Gagi (Dragan Ivkovic) je mega car uvek bio ...
moram za kuma da ga uzmem

od royksoopa, do Knife (dvaput) provukao Moloko i The Undertones (teenage kicks)

eeejjj ... rispekt!!
Korisnikov avatar
By colorado
Meni bilo krivo sto necu videti neke ljude, ali sad kad cujem da je bila jako velika guzva - jos bolje sto nisam dosao. Samo bi me svi nervirali.

Nego Zonce, aj mi na u2u posalji sliku s Hlevdije. Hocu da vidim cicinu novu frizuru.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Egon
upoznao sam par novih forumasa (ukljucujuci sweet andjelat) i celo vece mi je zaista bilo prijatno (dok mi nisu maznuli novcanik ali za to sam sam kriv jer ne pazim dovoljno)

Znam ja odgovor na to pitanje. :giggle:
Svima dozvoljava. :D
Korisnikov avatar
By malecka
mmm... me... likey!!! :D
muzika je bila super... ma sve je bilo super... i ljudi i sve... :D :D
cak mi ni guzva nije smetala iako su ljudi hteli da me pregaze... (vise puta)... :minibounce: :giggle:

:dancing: :dance: :dancingfever: :dancingfever: :dancing: :dancingfever: :dance:
Korisnikov avatar
By gorilica
Bzz je to oko novchanika. :(
LM, Meni je extra drago shto sam opet upoznao josh masu novih forumasha i video dosta njih, za koje vetj mogu da kazem da su stari poznanici. :)
Shto se same atmosfere i mjuze tiche, ochekivao sam da sve to ipak bude malo bolje, ali generalno je bilo ok. Josh da ja zbog druga nisam 2/3 vecheri bio kao na trncima, bilo bi mi bolje i mozda bih i mogao da se malo vishe opustim, no, nauk za drugi put.
Sve u svemu, meni je drago shto sam bio. :)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ForeverYoung
Bilo je ok, mada je zaista bilo previšeeeeee ljudi a ja se nekako u tim situacijama osećam nelagodno. Mjuza je mogla biti i bolja, ali je to standardna muzika na svim L&Q žurkama, tako da se ne žalim.
Anyway, nisam uspeo da vidim skoro nikog poznatog :( Možda zato što sam došao malo kasno.

@Paki
A gde si ti na ulazu, reče da ćeš biti tamo? Opet si zbrisao nege? :)
Pa pička ti materina, kad si ti doš'o, u pola 5 ?! :oklagija:
Ja bio na ulazu do pola 4, povremeno samo ulazio unutra do wc-a, a posle sam se sve vreme vrteo u prostoru za đusku i nešto malo na onim crnim kožnim krevetima ... :cuddle: ... :P
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Egon

Znam ja odgovor na to pitanje. :giggle:
Svima dozvoljava. :D
OMG znao sam da je takav :lol:

On-mene ispalili za prevoz pa zato ne dodjoh...a bash sam hteo :(
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
...On-mene ispalili za prevoz pa zato ne dodjoh...a bash sam hteo :(
Sunce, nemoj da pravish zakrcenje u temi, jer ovde sad nije bitno zashto nisi ishao, prosto nisi ishao i - logicno - zato i ne mozesh da imash utiske sa nepohadjane zhurke.
Da vidimo mi u nastavku teme utiske onih koji su bili na hepeningu. Ko je koga cekao, ko se pojavio sa zakasnjenjem, ko je koga ispalio, ko je cije dupe zagledao, ko se valjao u separeu,ko se napio, ko se s kim drpao....
:B
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by Paki
Pa pička ti materina, kad si ti doš'o, u pola 5 ?! :oklagija:
C c c c c c, Paki-ta, pa odakle takav rečnik? :avalon: :namig2:

Bio sam sa onim gay komšijom (sećaš ga se?), muž nije mogao da dođe zbog posla...nismo došli u pola pet, činimi se da je bilo negde oko 1h, najviše pola 2! Bila je užasna gužva, nikoga poznatog nisam video... a otišli smo nešto pre 4h....

P.S. Pičko jedna, kada ćeš da dođeš na kafu? Pobegni jednom sa faxa/posla... :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Deksi
ne znam....nekako mi je bila umrtvljena atmosfera i muzika mi je bila bzvz....super ljudi,ekipa,prostor....ali nije to to.
Korisnikov avatar
By Paki
@ FY - vas dvojica ste definitivno zalutali sinoć, nisam vas video ni ja ni Eifranloo, a niste ni vas dvojica videli nikog sa foruma ... Ko zna na koju ste žurku otišli ... :giggle:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Postavio sam hlevdiju na moja fotka colorado...

Deksice smem da stavim slicicu nasu ili jock?

@Egon - :lol: ne vredi, sad svaki put kada mi se obratis cu se setiti scene iz wc-a i umreti od smeha! :smeh:

@Mrlja - :shamar: bas ti hvala, sad ce svi da znaju za tu tajnu!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by andjelat
...Ja sam dosla sa svojom suprugom, koja nije bas bila u
elementu da se provede, cak ni posle 2-3 pelinkovca,
tako da se izvinjavam ako ste videli neko neveselo
lice u okolini :evilwait:
"Cak" ni posle 2-3 pelinkovca ?
Pa to ne moze ni muvu da opije.
Sledeci put joj daj da popije bar 12-13 pelinkovca i jedno 4 votke, pa ces da vidis kako ce da udje u spid. :pivce:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
...On-mene ispalili za prevoz pa zato ne dodjoh...a bash sam hteo :(
Sunce, nemoj da pravish zakrcenje u temi, jer ovde sad nije bitno zashto nisi ishao, prosto nisi ishao i - logicno - zato i ne mozesh da imash utiske sa nepohadjane zhurke.
Da vidimo mi u nastavku teme utiske onih koji su bili na hepeningu. Ko je koga cekao, ko se pojavio sa zakasnjenjem, ko je koga ispalio, ko je cije dupe zagledao, ko se valjao u separeu,ko se napio, ko se s kim drpao....
:jezik: :spank:
Korisnikov avatar
By Marvin
Laki- zaštitnik novajlija :lol:

Konačno je ozvaničeno :klap:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
Laki- zaštitnik novajlija :lol:

Konačno je ozvaničeno :klap:
Konacno sam pronasao svoj zivotni poziv i svrhu svoga forumskog bitisanja :lol:

:zastava:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sta ?!?!?
Zonchetu je neko maznuo novchanik na zhuru ?!?!?!
Sramotno ! Da li su u njemu bili i licni dokumenti?
Koliko je para bilo u njemu ?
Ima li osumnjichenih ?
:serlok:
By Swanheart
Originally posted by Deity Marduk
Originally posted by shishmish
samo je muzika bila malo :bljak:
nekako jednolicna...
I meni isto. :no:

Generalno,malo sam popricao sa nekim ljudima koje nisam video duze vreme ,pa mi je to bilo onako pozitivno.Guzva znaciiiiii kako me je smorila...uzas!!!

Kad bolje razmislim prelezo sam celu zurku na jednom krevetu sa High Fidelity, koja se i sama nesto smorila...:uzas:
Dok su Thinki i Reveal pobegle jos u 2:30 blaaahhhh!!!
:sigh:

jesam rekla da ces da se smoris bez mene droljo :mazi:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Malo sam razocaran. Nekad sam se vracao sa tih zurki u 07:00, a sada jedva izdrzah do 03:00. Muzika je bila bzvz, imao sam utisak da pola sata slusam neki smor remix. I preskupo bese brate. Prostor je odlican ali nedovoljan za onoliko ljudi.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Swanheart
Originally posted by Deity Marduk
Originally posted by shishmish
samo je muzika bila malo :bljak:
nekako jednolicna...
I meni isto. :no:

Generalno,malo sam popricao sa nekim ljudima koje nisam video duze vreme ,pa mi je to bilo onako pozitivno.Guzva znaciiiiii kako me je smorila...uzas!!!

Kad bolje razmislim prelezo sam celu zurku na jednom krevetu sa High Fidelity, koja se i sama nesto smorila...:uzas:
Dok su Thinki i Reveal pobegle jos u 2:30 blaaahhhh!!!
:sigh:

jesam rekla da ces da se smoris bez mene droljo :mazi:
Eh,valjda ce Sven biti bolji...mmmmm....:zeljna:& :eya: ....mmmmmm

:kolo:
Korisnikov avatar
By Frey
Meni bilo fenomenalno:)

Prostor je odlican, samo se pitam zasto je bilo zabranjeno otvarati prozore (barem one plafonske kroz koje ljudi ne mogu da ispadnu:)), s obzirom na vec konstatovanu guzvu.

Ozvucenje je moglo biti malo bolje, narocito u "perifernim" prostorijama, ali denim da je to nekima i dobro doslo da lakse čavrljaju.

Cenovnik u skladu sa dosadasnjom L'N'Q ekonomskom politikom (garderoba 100din?), ali + je sto su se kelneri naucili da vracaju kusur. No, cene su zaista najmanje bitne. Muzika je bila savrsena, osim sto je DJ umeo s vremena na vreme (doduse ne tako cesto) da malkice davi i rasteze, ali sam sveukupno jako zadovoljan njegovim nastupom.

Guzva jeste bila neuobicajena, ali ocekivana s obzirom da L'N'Q zurki nije bilo dugo, a da su novi prostor i propaganda svima zvucali interesantno, pa sam bio spreman i na gore. No, guzva nije sprecila Dželajzu Rouz i mene da sebi obezbedimo dovoljno prostora i vazduha, tako da smo se maksimalno iskakali i super proveli! Ljubić za Dželajuzu!

Jedino mi je nedostajalo moje prase :piggy: koje je moralo da ostane kod kuće da uči :(
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by jacob::stanwik
Malo sam razocaran. Nekad sam se vracao sa tih zurki u 07:00, a sada jedva izdrzah do 03:00. Muzika je bila bzvz, imao sam utisak da pola sata slusam neki smor remix. I preskupo bese brate. Prostor je odlican ali nedovoljan za onoliko ljudi.
Isti slucaj.Jedva sam cekao pola 4 da krenem i da stignem na bus. :D

Definitivno su najbolje zurke bile u Trezoru.
Korisnikov avatar
By blenta
zabranjeno?
pa ja sam stalno otvarao prozore

a guzhva je valjda uobichajena za LnQ jer mnogo ljudi dodje uvek

jedino je problem naci dovoljno zanimljiv prostor
a pritom dovoljno velik

dakle opet predlazhem bazen
By ~ Le Saint X ~
bazen?
verujem da je to samo da bi neke forumase video u kupacem
:D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Frey
No, guzva nije sprecila Dželajzu Rouz i mene da sebi obezbedimo dovoljno prostora i vazduha, tako da smo se maksimalno iskakali i super proveli!
Napokon sam shvatila cemu sluze laktovi. :cheer:

Mislim da mi se odavno nije desilo da mi guzva uopste ne smeta. Drugim recima, zurka je bila super-trouper. :)
Korisnikov avatar
By Egon

@Egon - :lol: ne vredi, sad svaki put kada mi se obratis cu se setiti scene iz wc-a i umreti od smeha! :smeh:
:smeh:

Frajeru, jel chesto dolazish ovde?

Slika

ne secjam se da se se vishe ismejao u toku ove nedelje ....
Korisnikov avatar
By bakalar
@Egon

smajli sa chillouta + slusas el. muziku = registovan si tamo :hmm:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by abcd
@Egon

Čuj, registrovan?! On je bre tamo institucija!
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Loud & Queer
Originally posted by abcd
@Egon

Čuj, registrovan?! On je bre tamo institucija!

tako nekako .... :spijun:

ali nije smajli sa chillout-a ;)
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Set bajat i jako lose vozi. ozvucenje losije. cene visoke, narocito sanker koji odokativno naplacuje pice.
atmosfera kao da treba zurka da pocne, a nije, i nije.
organizacija odlicna, samo za ubuduce menjati dj-a, kontrolisati sank i naterati goste da se zabavljaju a ne da poziraju!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!