Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Bear fazon

Da, ja pripadam bear populaciji
13
36%
Ne, ali sam bear chaser
12
33%
Ne, nit sam bear nit chaser
11
31%
By Sixto
Originally posted by 2Q2Bstr8
ni jedno, ni drugo.
Bizi tamo! Sic...
Korisnikov avatar
By Mahoney
uuuuf... ala ste se izofftopicharili [jel' ovako?], a ja mislio cetir' strane potpunog obozavanja medveda...

ja nisam medved, ni izgledom ni stilom (a ni zivotnom filozofijom), dapace, ali ceo zivot, ustvari, shvatam polako, jurim bas takvog, koji juri bas ovakvog*.

:opacupa:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mahoney Eleven
uuuuf... ala ste se izofftopicharili [jel' ovako?], a ja mislio cetir' strane potpunog obozavanja medveda...

ja nisam medved, ni izgledom ni stilom (a ni zivotnom filozofijom), dapace, ali ceo zivot, ustvari, shvatam polako, jurim bas takvog, koji juri bas ovakvog*.

{nadam se da ovo izreceno nije previse slozeno}

:ledeni:
Ja jurim takvog kao ti*
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja ne jurim macke, ali volim krzno... toplo je, greje, i skroz je sexy... :meda:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Chaser. Em sam dlakav, em volim dlakave :D
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Ombeliko Brunner
dlakav sam i puniji i volim iste takve...
:up: , mada nisam preterano dlakav ali se mogu svrstati u bear lovin' bears :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by highlander
fotka ne dolazi u obzir nikako (tako je sa javnim licnostima na zalost)
Po cemu je onda licnost javna, ako njena fotka ne dolazi u obzir?
:puzzle:
By Dragonite
Da, pripadam bear populaciji (za više informacija pogledati temu Moja Fotka).

Da, volim bear populaciju, samo nije svaki bear sa stomačinom. Imate i muscle bear i muscle bull u okviru bear grupe.
By Sixto
Joj bearcino nasa! Ufffff
Korisnikov avatar
By Sutekh
ja i dalje tvrdim da dotichni nije dlakav, tako da.. :opatica:

edit: a ni ti vala nisi dlakav. pozerishete se samo :procitajpravilnik:
By Sixto
Nisam? PA dobro ima dlakavijih al meda jesam!

Cak sam ponosni vlasnik uvrede isprovocirane mojom fotkom da sam previse maljav i da nece da razmislja o sexu samnom ni u pismu! :lol:
Korisnikov avatar
By Sutekh
:lol:
Onda sam ja cjorav ochigledno. Nego, postavi neku fotku pa da vidimo :D (video sam jedino onu sa dupetom i onu sa zatamljenom facom, ali je svetlo previshe jako na njoj, tako da.. )
By Sixto
Uh ne da mi se sad,eno ti u moja fotka, sa pramca broda slikano!
Svakako su smanjili temu na 40ak strana!
Korisnikov avatar
By Sutekh
pa na nju i mislim. osh pelcer? :D
By Sixto
Na nju? Pa lepo se na noj vidi bre!
By Dragonite
Sutekh, dušo,

proveri za 5 minuta moju fotku, evo kačim svoje bele grudi, brus dvojka :) ))

pa onda komentariši.
Korisnikov avatar
By Sutekh
jao sixto, mrzi me da rovarim po 40 stranica, idi lepo i okachi tu fotku. u kom bre si fazonu. vidish kako je chika dragonite voljan da to odradi, ajde sada i ti

@dragonite, prokomentarisacju :D
By Dragonite
Okačeno, čeka se komentar, imaj u vidu da je to slika od pre godinu i po dana. Inače sam stvarno dlakaviji.
Korisnikov avatar
By Sutekh
pa shta si radio? brijao se i slichno? :D mada, te dude mogu da budu i malo dlakavije :opatica: ali ako su takve kao shto kazhesh da su in vivo, onda je to okej. shta znam, cjosavost = zhensko telo. dlake = mushko telo. tako ja gledam na to.

bleh, okachicju ja moje dude za jedno mesec dana kada se dovedem u red, chisto da vidish o chemu ti pricham :lol: nisu vishe spektakularne jer ne vezhbam u istoj meri kao i pre (usta moja, hvalite me).

ajde bre sixto, kachi fotke :D

edit: evo nadjoh (posle googlovanja raznih grozota)neshto shto je dovoljno hairy za moj ukus.. zanemarite facu.

Slika
By Dragonite
Originally posted by Sutekh
pa shta si radio? brijao se i slichno? :D mada, te dude mogu da budu i malo dlakavije :opatica: ali ako su takve kao shto kazhesh da su in vivo, onda je to okej. shta znam, cjosavost = zhensko telo. dlake = mushko telo. tako ja gledam na to.

bleh, okachicju ja moje dude za jedno mesec dana kada se dovedem u red, chisto da vidish o chemu ti pricham :lol: nisu vishe spektakularne jer ne vezhbam u istoj meri kao i pre (usta moja, hvalite me).
Nisam se brijao, nego je čudno ispala slika, ta kamera je sranje.

Ja nemam duge malje, već kratke.

E nisam skontao ovo za dude - u smislu mase ili maljavosti?
Korisnikov avatar
By Sutekh
ajoj da, zaboravio sam na faktor loshe kamere..

ako je rech o mojim dudama - o maljavosti, da :D mislim da sam dlakaviji od onog lika gore. no, kome se ne dopada, taj je po meni lezbejka, tako da.. :D
By Dragonite
Mah, biće prilike da se dekoltiram uživo ;)

dlakav sam svugde (bukvalno).
By Dragonite
Sa leđa i ramena redovno skidam kremom, jednoga dana ću imati i para za trajnu epilaciju.

Ostatak ne čačkam, dva puta sam obrijao grudi i stomak i to su bile tragične greške! Sviđa mi se maljavost.
Korisnikov avatar
By Sutekh
ona opatica je bila vezana za dekoltiranje, a ne za maljavost :D

ja kad sam stavljao tu :kletva: kremu na sebe zavrshio sam sa opekotinama (a stavljao sam je nekoliko puta), jer imam bash mekanu kozhu, ili barem tip kozhe koji ne trpi takvu torturu. e da, davno sam, u mojoj andro fazi ishao na depilaciju vrucjim voskom i.. :opatica: kuku..
ne znam koji mi je moj to trebalo.

slikao bih se sad kad sam u pidzami da vidish, ali me mrzi da jurim kameru, pojma nemam gde je :D
By Dragonite
Izgovori, izgovori... kad već ne ideš na žurku nego sa nama luzerima visiš ovde, nađi to, razonodi nas malo :shmi:

Ja koristio Veet shower kremu, jeste da je jaka ali je koža sve izdržala bez problema... spomenuta područja me nerviraju, posebno leti. :sw:

jedino što imam problema sa maljama na butinama zbog farmerki.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!