Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Sixto, ovde su znojavi tipovi sa svim vrstama BURGIJA vrlo dobrodosli :tange:

A i za Swanchicu cemo da nadjemo neku cicu da je izhiltira :D

Samo da me Zonche ne cuje, jebala sam onda...!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by blenta
mooji su sremci

ja zaspem.
kad se neshto trazi pitam- di je?
i ne jedem knedle sa shljivama nego gomboce!

:hand:
:lol: same here! i baš imam problema sa Beograđanima koji ne razumeju gomilu mojih svakodnevnih reči.

btw, kaže se i bonsek i bansek.
By Sixto
Originally posted by Escobar
Sixto, ovde su znojavi tipovi sa svim vrstama BURGIJA vrlo dobrodosli :tange:

A i za Swanchicu cemo da nadjemo neku cicu da je izhiltira :D

Samo da me Zonche ne cuje, jebala sam onda...!
Kod mene samo vidije uspevaju!
Korisnikov avatar
By blenta
e vidija ja nemam
beton ne bushim
bahh
:ccn:
By Sixto
He, dakle konkurenciju vise nemam!

Dakle Mademoiselle Escobaria kad burgijamo?
Korisnikov avatar
By Escobar
Monsieur Sixto, vrlo ste bienvenue u moj skromni dom, sa svojim alatkama, kada god vam se ukaze prilika.

Konkurencija? Blenta? Vama? Ma hajdete...:zacepi:
Korisnikov avatar
By decko
U jbt, ova tema bas za tripovanje...stanes i razmisljas sta li sve cuju tvoje komsije pa pisu po forumima na koje idu :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Njah, nista vise od onoga sto mi pisu u porukama koje kace na moja ulazna vrata! :alexis:
Korisnikov avatar
By Escobar
Kiss, daj obuzdajte se onda malo :D

Sinoc je komsija lupao meni na vrata jer sam imao goste i drali smo se (malo)... Stoka nedojebana...:zev:
By SUNNY B
hahahaha, pa ovde pored mene iz dva stana odzvanjaju glasovi,ali moram priznati - tokom dana!! i nikada se nisam zalila, ali zato,otkad sam se uvalila zeni na gajbu ne gine mi oblaganje zidova kartonima od jaja...mislim preterasmo....a par puta se desilo da se prilikom susreta na vratima lifta pogledi sa komsijama sretnu i ja blago i stidljivo spustim pogled ka podu dok moja zena onako tiho i sramezljivo izgovara ``dobar dan``......jbg...:blush:
By Tresh-grl
e brate imala sam tako pedere za komsije i ajde ne vise.
Znaci bucniji su 10 puta od strejt parova,ta 2 lika su iznajmljivala stan iznad mog i konstantno se culo lupanje nocu i neartikulisani krici dok nisam otisla gore i jebala im sve po spisku tako sto sam im umalo razbila vrata aparatom za gasenje pozara.
Korisnikov avatar
By Zoe
Desilo mi se 2 puta u zadnjih 10m god. da cujem komsije....prvi put mi nekako bilo odvratno, a neko vece mi bilo i odvratno i nekako popaljivo. Odvratno, jer je komsinica ruzna k`o grob, ali je stenjala tako dobro, da mi je taj glas bio popaljiv.....
Korisnikov avatar
By Escobar
Upravo mi je jedan drugi komsija pokucao na vrata (pazi, ponoc je) i pitao me da idemo na pice. Jbt, svi muskarci na spratu pederi.... :lood: :psiholog: :njanja:

Nije mi dobro....
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja u zgradi imam dobru zvuchnu izolaciju...
Medjutim, lik chija je terasa prekoputa moje izlazi potpuno go da prostire vesh... Shto i ne bi bilo tako loshe - da nema oko 60 godina... :deda:
Korisnikov avatar
By Escobar
Znas kako kazu, muskarci su kao vino :nokti:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Znash kako Esco..

Davno su meni smetali milozvuci falsh orgazama moje komshinice (u 3 ujutro, dok sam uchio fiziku. Nocj pred ispit, naturlich), ali u poslednjih godinu i neshto nisu toliko uchestali kao i pre, a sada mene te komshije popreko gledaju (kao i uostalom cela zgrada :rock: ), tako da... :opatica:
Korisnikov avatar
By Escobar
Iju, ti to aludiras na to da cu ja posto polozim fiziku KONACNO biti pojeban? :nerd:
Korisnikov avatar
By Sutekh
:lol: :lol:

Ne, aludiram na to da ne vidim nishta jebozovno u tome da te udaranje shtikla u plafon (metaforichno recheno) prekida u nechemu bitnom, a verovatno sada chitava moja zgrada deli to mishljenje :opatica:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Escobar
02:30

Budi me udaranje u zid. Ritmicno, brzo, praceno muskim (?) stenjanjem. Brze, jos brze, zatim par uzdaha, onako jasnih, jer su nam zidovi vrlo tanki...
Oh la la...doziveh nesto slicno prosle subote...i licno se uverih u tankocu vasih zidova...s tim sto je ovde u pitanju bila str8 jebada...ali se maltene i zvuk ejakulacije mogao cuti...ono tipa...."sshhtrrrrccc" hmmmm...
By Sixto
Pa sta su strcali bog te!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sixto
Pa sta su strcali bog te!
Bice da je u pitanju lak za kosu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!