Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By svichky
vuhuuuuu, taman za moj rodjendan:D
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by _Crazy_Fox_
Originally posted by abcd
Heh ja imao ispit prosle nedelje iz mate :)

A prva si godina ?
yeap..a sad jos zavisi sta ti studiras:D

elem, ko ce da mi bude pratilja 24.???? :D
Menadzment prva godina takodje :pionir:

Mogli bi se upoznati tamo ...:serlok:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
jaoo kako mi see idee...ja sam bas nesto uzbudjen...

:muzika: :muzika: :muzika:
Korisnikov avatar
By Shmi
Jaaaaaaaaaaako primamljivo....
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by svichky
vuhuuuuu, taman za moj rodjendan:D
Aj sto je tvoj, nego je i rodjendan premilostive carice Avalonije I.
By Bombina
staa gdeee
ocete li reci gde se nalazimo zurke
23-eg je petak
Korisnikov avatar
By tinkerbell
woooooooow :wow: ako je on pustao u anderu... :wow: :hail2: :hail2:
Korisnikov avatar
By dungoll
pribiljezeno...

na sto prvom mestu...

posto sam preko svih kanala komunikacije dobio info o ovome datumu...

:D

i da... i think i am into vip area...

lool

:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
O načinu ulaska na žurku saznajte u ovom ekskluzivnom postu :)

Veliki broj ljudi postavlja pitanje: "Šta znači RSVP?"

RSVP je skraćenica za "Répondez s'il-vous-plaît" ili "Réservez s'il-vous-plaît", ili "Odovorite/rezervišite, molim vas."

Kako biste ušli na Loud & Queer Shortbus Party morate rezervisati mesto na spisku za ulaz na žurku ili doći u društvu osobe koja je to učinila.

Ova nepopularna mera je uvedena radi sigurnosti gostiju. Pošto su Loud and Queer žurke vrlo masovne, a u poslednje vreme je beogradska gay scena doživela nekoliko scena, želimo da maksimalno smanjimo mogućnost da se nešto loše desi.

Rezervaciju možete izvršiti slanjem U2U korisniku Loud & Queer, prijavom na MySpace and FaceBook events stranama, odgovaranjem na mail ili slanjem SMS-a na 064-212-79-63.

Pored rezervacije, kao preventivne mere, angažovano je profesionalno privatno obezbeđenje za bezbednost u klubu, a već je ustanovljen kontakt i sa Odeljenjem javnog reda i mira Policijske uprave za grad Beograd radi obezbeđivanja okruženja oko kluba Apartman.
Korisnikov avatar
By gorilica
OMG, ja ovo tek sada provalio! :drama:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Originally posted by gorilica
OMG, ja ovo tek sada provalio! :drama:
ajde,ajde..jos nije kasno da isplaniras:)

:luda:
Korisnikov avatar
By gorilica
Sva sretja pa sam brz sa planiranjem. :lol:
Vidimo se u petak. ;)
By sexyguy
Jeste li vi ljudi normalni? Pa, pored ludila koje se sprema na NS sajmu 23. i 24. ne treba mi niko i nista vise!
Vidimo se :colorado:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by sexyguy
Jeste li vi ljudi normalni? Pa, pored ludila koje se sprema na NS sajmu 23. i 24. ne treba mi niko i nista vise!
Vidimo se :colorado:
Jeste dobri su DJ-ejevi u master centru sajma ali je upad 1200 din-malo li je :tos:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by gorilica
Sva sretja pa sam brz sa planiranjem. :lol:
Vidimo se u petak. ;)

:yay:
Jedva cekam!
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by Loud & Queer

Rezervaciju možete izvršiti slanjem U2U korisniku Loud & Queer, prijavom na MySpace and FaceBook events stranama, odgovaranjem na mail ili slanjem SMS-a na 064-212-79-63.

Koji je format poruke?

Predlažem: IME_PREZIME_GODINE_UNI/A/P_SEX/VEZA/VEZA+SEX/ASEXUALNOST :harmonika:

Šalu na stranu :) Šta navesti u prijavi? :kafa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na koje ime/nick rezervises... i da se zahvalis posto si vaspitan... i to je to :)
Korisnikov avatar
By Nbegi
Nemam ništa protiv, samo sam pitao za preciznije instrukcije. Ako se registruju nickovi, to onda omogućava da se pojave i neki homofobi, valjda... dunno... samo sam pitao.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Napises svoje ime-nick... ili kako god... :merlinka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh:

Nisam bre, nego ti govorim da tu nema nikakve filozofije!
By Pending-For-A-Bending

RSVP je skraćenica za "Répondez s'il-vous-plaît" ili "Réservez s'il-vous-plaît", ili "Odovorite/rezervišite, molim vas."

Kako biste ušli na Loud & Queer Shortbus Party morate rezervisati mesto na spisku za ulaz na žurku ili doći u društvu osobe koja je to učinila.

Ova nepopularna mera je uvedena radi sigurnosti gostiju. Pošto su Loud and Queer žurke vrlo masovne, a u poslednje vreme je beogradska gay scena doživela nekoliko scena, želimo da maksimalno smanjimo mogućnost da se nešto loše desi.

Pored rezervacije, kao preventivne mere, angažovano je profesionalno privatno obezbeđenje za bezbednost u klubu, a već je ustanovljen kontakt i sa Odeljenjem javnog reda i mira Policijske uprave za grad Beograd radi obezbeđivanja okruženja oko kluba Apartman.
Pa sta bi sa onim "Treba da bude dostupno svima", "Pribliziti nas str8 ljudima",...

Sta ako neki decko iz provincije nema mobilni, ili mu je frka da salje poruku/zove. Sta ako jos uvek niko ne poznaje a ovom je cuo sasvim slucajno?
Mislim ove zurke ne treba skrivati i treba pustiti sve unutra... Mislim zar to nije ono sto su Paki i ostali "aktivisti" propovedali?
Mozda gresim...

:zbunjen:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Originally posted by Big Bad Bear

Pa sta bi sa onim "Treba da bude dostupno svima", "Pribliziti nas str8 ljudima",...

Sta ako neki decko iz provincije nema mobilni, ili mu je frka da salje poruku/zove. Sta ako jos uvek niko ne poznaje a ovom je cuo sasvim slucajno?
Mislim ove zurke ne treba skrivati i treba pustiti sve unutra... Mislim zar to nije ono sto su Paki i ostali "aktivisti" propovedali?
Mozda gresim...

:zbunjen:
Zato si ti tu.
By Pending-For-A-Bending
Sta zato sam ja tu?

Sto pitam zbog cega vam se odjednom promenio stav?
Ocekujem da... NE, JA ZAHTEVAM da Paki ili neko drugi objavi zvanicno saopstenje o cemu se ovde radi!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Big Bad Bear
Sta zato sam ja tu?

Sto pitam zbog cega vam se odjednom promenio stav?
Ocekujem da... NE, JA ZAHTEVAM da Paki ili neko drugi objavi zvanicno saopstenje o cemu se ovde radi!

Uuuuuuu :jerry:

Or else what?

:kokice:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!