Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by _Crazy_Fox_Menadzment prva godina takodjeOriginally posted by abcdyeap..a sad jos zavisi sta ti studiras:D
Heh ja imao ispit prosle nedelje iz mate
A prva si godina ?
elem, ko ce da mi bude pratilja 24.????
Originally posted by gorilicaajde,ajde..jos nije kasno da isplaniras:)
OMG, ja ovo tek sada provalio!
Originally posted by sexyguyJeste dobri su DJ-ejevi u master centru sajma ali je upad 1200 din-malo li je
Jeste li vi ljudi normalni? Pa, pored ludila koje se sprema na NS sajmu 23. i 24. ne treba mi niko i nista vise!
Vidimo se
Originally posted by Loud & QueerKoji je format poruke?
Rezervaciju možete izvršiti slanjem U2U korisniku Loud & Queer, prijavom na MySpace and FaceBook events stranama, odgovaranjem na mail ili slanjem SMS-a na 064-212-79-63.
Originally posted by Loud & QueerPa sta bi sa onim "Treba da bude dostupno svima", "Pribliziti nas str8 ljudima",...
O načinu ulaska na žurku saznajte u ovom ekskluzivnom postu
Veliki broj ljudi postavlja pitanje: "Šta znači RSVP?"
RSVP je skraćenica za "Répondez s'il-vous-plaît" ili "Réservez s'il-vous-plaît", ili "Odovorite/rezervišite, molim vas."
Kako biste ušli na Loud & Queer Shortbus Party morate rezervisati mesto na spisku za ulaz na žurku ili doći u društvu osobe koja je to učinila.
Ova nepopularna mera je uvedena radi sigurnosti gostiju. Pošto su Loud and Queer žurke vrlo masovne, a u poslednje vreme je beogradska gay scena doživela nekoliko scena, želimo da maksimalno smanjimo mogućnost da se nešto loše desi.
Rezervaciju možete izvršiti slanjem U2U korisniku Loud & Queer, prijavom na MySpace and FaceBook events stranama, odgovaranjem na mail ili slanjem SMS-a na 064-212-79-63.
Pored rezervacije, kao preventivne mere, angažovano je profesionalno privatno obezbeđenje za bezbednost u klubu, a već je ustanovljen kontakt i sa Odeljenjem javnog reda i mira Policijske uprave za grad Beograd radi obezbeđivanja okruženja oko kluba Apartman.
Originally posted by Big Bad BearZato si ti tu.Originally posted by Loud & QueerPa sta bi sa onim "Treba da bude dostupno svima", "Pribliziti nas str8 ljudima",...
O načinu ulaska na žurku saznajte u ovom ekskluzivnom postu
Veliki broj ljudi postavlja pitanje: "Šta znači RSVP?"
RSVP je skraćenica za "Répondez s'il-vous-plaît" ili "Réservez s'il-vous-plaît", ili "Odovorite/rezervišite, molim vas."
Kako biste ušli na Loud & Queer Shortbus Party morate rezervisati mesto na spisku za ulaz na žurku ili doći u društvu osobe koja je to učinila.
Ova nepopularna mera je uvedena radi sigurnosti gostiju. Pošto su Loud and Queer žurke vrlo masovne, a u poslednje vreme je beogradska gay scena doživela nekoliko scena, želimo da maksimalno smanjimo mogućnost da se nešto loše desi.
Pored rezervacije, kao preventivne mere, angažovano je profesionalno privatno obezbeđenje za bezbednost u klubu, a već je ustanovljen kontakt i sa Odeljenjem javnog reda i mira Policijske uprave za grad Beograd radi obezbeđivanja okruženja oko kluba Apartman.
Sta ako neki decko iz provincije nema mobilni, ili mu je frka da salje poruku/zove. Sta ako jos uvek niko ne poznaje a ovom je cuo sasvim slucajno?
Mislim ove zurke ne treba skrivati i treba pustiti sve unutra... Mislim zar to nije ono sto su Paki i ostali "aktivisti" propovedali?
Mozda gresim...
:zbunjen:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!