Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Cini mi se da je nekad bila ovakva tema, ali nisam uspela da je pronadjem, ako se neko seti koja je stara...znate sta vam je ciniti.

Koje reklame su u zadnje vreme na vas ostavile jak utisak?
Nekako imam osecaj da je mnogo vise kvalitetnih, zanimljivih i mastovitih reklama bilo ranije nego sada u hiperprodukciji slicnih i neinteresantnih, za kojekakve vode, piva i sl.
Korisnikov avatar
By jukie
Ne sama reklama, ali uticaj reklame za "Njupa supu" mi je ostavio jak utisak. Video sam (uživo) više od jednog slučaja po samouslugama gde deca mole mamu da im kupi "Njupa supu" (reklamira se tako da ćeš postati pametan i dobar sportista ako je jedeš, i u reklami se pojavljuju neka normalna deca bez izveštačenog glumatanja) tako da je to baš uspešna reklama. Deca po difoltu ne bi naročito trebala da vole supu
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
1. Mobilna telefonija Srbije - gde razni ljudi salju sms poruke i na kraju kada sin caleta (koji lezi u bolnici prikljucen na infuziji) zove na derbi, a ovaj mu kasnije odgovara "idemo da pobedimo"
2. Coca Cola - gde keva brani klincu da jede dok ne dodje cale.
3. reklama za neki gel za kosu gde tip bezi ispred psa
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hteo ili ne hteo... tu su reklame za MTS, Telenor i VIP... koje ispiraju mozak tako brzo i efikasno, da to nije zdravo!
Korisnikov avatar
By djo
reklama za mts gde se igra kolo :) najbolja je! :)
By fazza
Originally posted by bojandjo
reklama za mts gde se igra kolo :) najbolja je! :)
:up:
Korisnikov avatar
By shishmish
nemam pojma...
ja sam sad dosla kuci pijana i verovatno da mi je ostavila utisak neka reklama za jelen pivo...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
eeeeeeeeeeeeeeee

nova reklama za neku banku ili sta vec, kad supruga dolazi kuci i pred ulaznim vratima razvali stiklu o zid. U ruci drzi nove cipele i ulazi u stan sa recima "dragi, neces verovati sta mi se danas dogodilo... :lol:
By Sixto
Najbolja reklama za MTS je kad babe se namerace da gledaju neku latinoamericku telenovelu i crkne tv, sta li!
Uzmu od unuka mob da bi gledale i stave na sto dok se on buni, a one ga otresu kao 'Uzimala, davala...'! :lol:

Na kraju reklame babe stavljaju na mob malu sustiklicu koju su isheklale!

Reklama je da crknes od smeha!
Korisnikov avatar
By ns.happy
telenor mi je ok sa svojim reklamama... hvala bogu pa nemam tv!!!! ali ajd' da se ovo ne pretvori u hejt da jos spomenem iiiii.... hm.... pa, to je to... telenor :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ovu reklamu ne mogu da nadjem a bas mi se svidja video :love:

Roberto Cavalli Serpentine

Slika
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by colonia_boy
eeeeeeeeeeeeeeee

nova reklama za neku banku ili sta vec, kad supruga dolazi kuci i pred ulaznim vratima razvali stiklu o zid. U ruci drzi nove cipele i ulazi u stan sa recima "dragi, neces verovati sta mi se danas dogodilo... :lol:
Da...i ova reklama je super :) Obozavam tu glumicu :love: Sad mi zapeo mozak, ne mogu da se setim imena... :shrug:

...i da, volim reklame za Hugo Boss :giggle: (ali samo zbog glumca koji ga reklamira) :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Marvin
Sixto, pa to se zove milje. To što bakute heklaju pa mećedu na televiozore i fotelje. Ta je odlična :yes:

I Nektar sa cicama koje plači i zapomažu ispred izloga raznih. (za koju nešto ne verujem da je ideja originalna)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Reklama "Volim te ludo" za Choko-smoki zbog muzike, koja je poluprofesionalna - no ipak neodoljiva, i reklama za Bambi (...ujutru pusi koraaak, i novom danu raduj seee, jer dobar osecaj se vidii i pravi kolosalni spoooj...), opet zbog muzike, koja je profesionalana - uradjena od strane Kristine Kovach, no ipak maznuta od "Madness-a"...
:klavir:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by decko
Originally posted by colonia_boy
eeeeeeeeeeeeeeee
Da...i ova reklama je super :) Obozavam tu glumicu
zar to nije ivana zigon?
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne ne ne.
To nije Ivana Žigon (naježih se i na samu pomisao da neko može nju da obožava).
Ne mogu sad da se setim kako se zove...
Korisnikov avatar
By pazzaz
ako se dobro secam u pitanju je Milena Pavlovic
Korisnikov avatar
By uninvited
joj i meni je naj ona reklama za mts kad sede dwe babe i gledaju neku sapunicu, pa maznu fon od unuka...al kako kazu ono 'isqliraj sine' :lol: a naj ama naj gora reklama mi je za onaj neki prasak, Duel ja mislim, kad ona kuca komsinici na wrata i kao "necete werowati...bla bala" :hejtdupli:
By Sixto
Originally posted by Marvin
Sixto, pa to se zove milje. To što bakute heklaju pa mećedu na televiozore i fotelje. Ta je odlična :yes:

I Nektar sa cicama koje plači i zapomažu ispred izloga raznih. (za koju nešto ne verujem da je ideja originalna)
Znam da je milje, al metnuh, kontam nece pola njih razumeti termin s one strane Drine!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by BellyButton
Reklama "Volim te ludo" za Choko-smoki zbog muzike, koja je poluprofesionalna - no ipak neodoljiva, i reklama za Bambi (...ujutru pusi koraaak, i novom danu raduj seee, jer dobar osecaj se vidii i pravi kolosalni spoooj...), opet zbog muzike, koja je profesionalana - uradjena od strane Kristine Kovach, no ipak maznuta od "Madness-a"...
By the way, NAJGORA je ona za prashak "Talas" - "napred, tigre...":doh:
By Sixto
By the way, NAJGORA je ona za prashak "Talas" - "napred, tigre..." :doh:
Jao video sam ga pre nekih 7 dana u bg na bulevaru! Isuse koja je to olupina sa stavom 'jebac, presretac'!
By Sixto
MA taj iz 'talasa'! A i ona Lena Bogdanovic sa Mona Lizinim sifiliticnim osmehom je uzasna!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!