Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Svi jednu crtu povucite... da zavrsimo sa tim!

Ajde... pratite Zoncheta!
Korisnikov avatar
By Sunce
Svako ima svoju crtu! Ja često citiram jednog dečka koji mi je rekao da patetika ne postoji ako je pokrivena istinom, dakle ako je nešto iskreno rečeno.
Možda ti je nešto sladunjavije jer prelazi tvoj prag. Mislim, patetika je kao prdež. Tvoj ti ne smeta, ali tuđi je nepodnošljiv!

:luda:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Sunce
Mislim, patetika je kao prdež. Tvoj ti ne smeta, ali tuđi je nepodnošljiv!
:rotflmao:

:up:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Tema: Da li ste u vezi

Odgovor nekog:
Ne, niti zelim vise. Posle njega,ne zelim vise da budem u vezi. On je bio moja poslednja veza. :( Jebi ga, volim ga jos uvek i nikada necu prestati.

To je ono o cemu je Angy pricala...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

A to sto nisi jos nick napisao, mislis da ce zamaskirati stvar...

Pa cak sam i ja ukapirao o kome je rec... :smeh:

A mozda sam ja samo postao extra pametan... :spooky:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa i nije mi namera bila da sakrijem...
Mislim to je ocigledno cim si ti skapirao :njanja:

Samo eto, suvise teatralno mozda. Mada i ja imam ispade nekad...

Samo dajem primer na ono sto je Angy rekla, nista vise.
Korisnikov avatar
By Zonche!
A i recimo ima pesama koje su mi pateticne...

Tipa kad cujem "Moji su drugovi" dodje mi da se izbljujem (sad kad krenu da me hejtuju zbog ovoga hahaha)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam za patetiku, ali da... takve pesme me jako smaraju!
By Sixto
Ja se izbljujem na onu 'A sad adio' kad je zagrljeni urlicu na oprostajnima! U kucnojn varijanti, lepa pesma jako!
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Zonche

Tipa kad cujem "Moji su drugovi" dodje mi da se izbljujem (sad kad krenu da me hejtuju zbog ovoga hahaha)
ne mogu da verujem ali slazhem se sa ....

a ne to nije ta tema ...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Egon
Originally posted by Zonche

ne mogu da verujem ali slazhem se sa ....

a ne to nije ta tema ...

Sta ces ti opet ovde cipelitju?
Korisnikov avatar
By Egon

sta je bre bilo ... ajde povuci tu crtu ako smesh?!!!

:giljotina:

ee neee smeeesh ... zatooooo sto si patetichaaaaannn !!!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Patetican mi kaze pa se ne ljutim :paki: :njanja:

Kad ti ja povucem crtu bices precrtan! :puzzle:

Ok ovih dana mi hejt bas ne ide :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Reći ću Vam jednu tajnu, dugo skrivanu i zavejanu:
patetičan od tetka nastaše!

PATETKIČAN! :eya:
Korisnikov avatar
By Egon
:lol: ni meni ....

nema veze ... evo ti sladoled ... :sladoled:

hejtovacjemo se kad nam se poklope PMSovi ... :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
@Sunce :smeh:

@Egon: Fajo :sweet: evo tebi lizza :lizalica:
Korisnikov avatar
By djo
povući crtu nigde!

patetika je plemenita i lepa :paradajz:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by bojandjo
povući crtu nigde!

patetika je plemenita i lepa :paradajz:
pomeshao si sa depresijom ... depresija je plemenito osecjanje

patetika nema nishta stim ... chiste joj ruke ...
Korisnikov avatar
By djo
ništa ja nisam pomešao :)
volim i patetiku i depresiju, svaku na svoj način
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Sunce
Svako ima svoju crtu! Ja često citiram jednog dečka koji mi je rekao da patetika ne postoji ako je pokrivena istinom
Slažem se; neke fome ritualnih foliranja mi nikako ne prijaju. Smatra se: to tako može, to tako treba, hajmo! I onda se nešto kao njakamo i kezimo.

Opet osećanja treba ispoljavati na neki način sem ako ne želiš da ih isključiš/negiraš ili "izigravaš" nešto treće u odnosu na njih što stvara onda napetost. Ja pre svega među prijateljima nisam sklon nekim provalama i bujicama osećanja čiji bi se intenzitet mogao okarakterisati kao patetičan delimično i zato što mislim da to ljude može da smori jer se sa takvom eksplozijom treba nositi, tj nisam siguran da je takva komunikacija ljudima laka. Opet kada bi me neko "ogromnog plačevnog potencijala" cimao deset puta dnevno, dozlogrdilo bi mi. Mislim da je stvar u tome da čovek nađe sam u sebi meru sa svojim osećanjima, da ima jednu dozu hrabrosti, nezavisnosti a da ih ipak ne poriče i bude slobodan da ih pravim ljudima ispolji.

Vrlo je zanimljivo: da gejevi imaju često problem sa osećanjima te da je predmet patetičnosti stalna preokupacija iako sam siguran da gejevi nisu ništa patetičniji od str8(šta više čini mi se da su potonji mnogo "gori"). Po meni dva su bitna razloga tome:

Osećanja se uče. Ne izražavaju se osećanja tek tako kad kome padne; postoje neka društvena pravila. Jedno od bitnih je patrijarhalni obrazac uspostavljanja uloga i sa njima povezanim načinima ispoljavanja osećanja. Zato se ovde gejevi često trude da ispoljavaju "muškost" u skladu sa tim okvirom društvenog učenja koji smatraju manje - više prirodnim. Višeznačni pojam "tetka" krije često tu vrstu patrijarhalnog prezira prema odstupanju od "muškosti" feminiziranih muškaraca.

Drugo, i nevezano samo za naše područje: opšta društvena klima orijentisana na sticanje, u kojoj se pojedinac ispoljava i probija, smatra nepoželjnim bilo kakvo ispoljavanje slabosti. Zapravo, kao što imamo antialkoholičarsku i antipušačku kampanju, na suptilnijem nivou ali mnogo rigidnije se blokira svakodnevni emotivni izraz jer on upravo dovodi u pitanje poredak zasnovan na viziji neograničenog uspeha. To je internalizovao pojedinac i drugi oko njega i smatra se svetogrđem biti defetista i u stanju slabosti. Meni je upravo ovaj drugi mehanizam zanimljiv, tj. kada uočite smešnu poziciju nekih "emancipovanih" gej persona koje se do besvesti kurče/ ispoljavaju aroganciju ne uspevajući ili ne želeći da osveste ovaj mehanizam.
Korisnikov avatar
By Srklet
znam biti emotivan, znam biti i sentimentalan, ali doista sam rijetko kada patetican. moje dostojanstvo mi to ne dozvoljava.
na patetiku sam uvijek gledao kao na ponizavanje i zloupotrebljavanje autenticnosti osjecaja.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne volim patetiku. jednom sam bio patetican, izgledao sam ocajno i bespomocno sto sam i bio. ne ponovilo se :hypno:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kada osobu volim / svidja mi se, nikako mi njegove / njene reci ne mogu biti pateticne.

kada mi je neko fuj ili mi vremenom postane fuj, svako pokazivanje emocije, koje sa moje strane nisu uzvracene, mi budu pateticne.
Korisnikov avatar
By Sunce
Iskreno, mnogo mi je draza patetika od nepatetike. Sve ono sto je receno nepateticno, meni je fora, fazon, poza i kompleks nize vrednosti, kurcenje, praznina.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!