Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zonche
Eto vidis, meni Desanka nije pateticna, ja je obozavam...
Svakome je patetika nesto drugo.
Originally posted by A.F.K.A.OB
Da, ja Desanku Maksimovic smatram izrazito pateticnom (ovo nije sarkazam)
Originally posted by ZonchePominjem tu temu upravo zato shto je u njoj zapocheta rasprava o patetici... Ok, necu vishe...
Da izvines ali jebala te ta tema spominjes je vise nego svi ovde zajedno...
Originally posted by BellyButtonTo nije u istom rangu.
A moze li neko da bude tvoja "sreca" i tvoj "lepi" pre nego ga i upoznash?
(Meni se neshto uchinilo da moze...)
Originally posted by A.F.K.A.OBZato sam i rekao da je ALL IN THE EYE OF THE BEHOLDER...
"Desanka se generalno ne moze smatrati patetichnom, jer patetika iskljucuje umetnichki izraz (osim ako nije namerna, korishcena u svrhu karikiranja ili necheg drugog...)"
Sa ovim se nikako ne bih mogao sloziti.
Patetika je, kao sto smo vec apsolvirali, previse subjektivna, te je je ovo bila preostra izjava.
Sto je nekome visoka umetnost, meni moze biti patetika.
Pogotovo kada je poezija u pitanju.
Originally posted by ZonchePo kom kriterijumu?Originally posted by BellyButtonTo nije u istom rangu.
Originally posted by BellyButtonPo kriterijumu bliskostiOriginally posted by ZonchePo kom kriterijumu?Originally posted by BellyButtonTo nije u istom rangu.
Originally posted by BellyButtonPrimecujes li malu razliku izmedju "ALL IN THE EYE OF THE BEHOLDER" i "se generalno ne moze smatrati "?Originally posted by A.F.K.A.OBZato sam i rekao da je ALL IN THE EYE OF THE BEHOLDER...
"Desanka se generalno ne moze smatrati patetichnom, jer patetika iskljucuje umetnichki izraz (osim ako nije namerna, korishcena u svrhu karikiranja ili necheg drugog...)"
Sa ovim se nikako ne bih mogao sloziti.
Patetika je, kao sto smo vec apsolvirali, previse subjektivna, te je je ovo bila preostra izjava.
Sto je nekome visoka umetnost, meni moze biti patetika.
Pogotovo kada je poezija u pitanju.
Originally posted by A.F.K.A.OB- Generalno: Leonardo da Vinchi je genije...
Primecujes li malu razliku izmedju "ALL IN THE EYE OF THE BEHOLDER" i "se generalno ne moze smatrati "?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!