Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by BellyButtonA meni, na primer, nije jasno zasto bi neko svoje veoma cvrste, potresne, utemeljene i kakve sve ne, emocije objavljivao na jednom od najposecenijih foruma u Srbiji.
E, pa meni nije jasno zashto bi se neko gnushao pokazivanja emocija...
Ja se pre chudim onima koji to ne chine...
(A ja sam introvert!)...
Originally posted by Dirrty19gI ja pisam pod pogresnim drvetom.
Eto vidis, meni taj ofucani par stihova ne predstavlja patetiku.
Stavise simpaticno mi zvuci i jedino mogu da se nasmejem na isti
P.S. Ko jos veruje u obmanu zvanu ljubav?!
Mozes da mi das nesto drugo... ne bih se zalio!
Originally posted by A.F.K.A.OBZlocesto svinjce!Originally posted by Dirrty19gI ja pisam pod pogresnim drvetom.
Eto vidis, meni taj ofucani par stihova ne predstavlja patetiku.
Stavise simpaticno mi zvuci i jedino mogu da se nasmejem na isti
P.S. Ko jos veruje u obmanu zvanu ljubav?!
Mozes da mi das nesto drugo... ne bih se zalio!
Necu nista da ti dam zbog tvog dobra, da ne povredis nogu jos vise.
Originally posted by A.F.K.A.OBPod pretpostavkom da si zazeleo da zvuchish patetichno, recicu da si stihove jedne od nashih najvecih pesnikinja okarakterisao patetichnima...
Ja bih ti radi pruzio dugoocekivanu ljubav i strast koju tvoje srce tako zudno iska, ali moje srce je ledeni breg, zatvoreno za sve pokusaje neznosti, tako da nemoj mi prici, zelim da iz daljine gledam tvoja oka dva...
P.S. Ovo je za Drtinu
Originally posted by Frizerka
Posmatrajuci ljude oko sebe uocila sam da za neemotivne osobe svaki emotivan izliv reci uglavnom predstavlja patetiku...
Originally posted by A.F.K.A.OBA chak ni u ovome ne vidim nishta TOLIKO TRAGICHNO...
@Pupak
Pravim razliku izmedju "pokazivanja emocija drugoj osobi" i "pokazivanja emocija drugim osobama".
Ukoliko cesto javno pokazujes svoje emocije (bar s mog gledista) dolazis do rizika da se te emocije malo izlizu.
U prevodu - sto vise tupis o necemu, manje su sanse da je to stvarno realno.
Imam utiska da kada se ljudi tako ponasaju da vise zele sebe da ubede je to tako, nesgo sto je to mozda realna situacija...
Originally posted by BellyButtonDa, ja Desanku Maksimovic smatram izrazito pateticnom (ovo nije sarkazam).Originally posted by A.F.K.A.OBPod pretpostavkom da si zazeleo da zvuchish patetichno, recicu da si stihove jedne od nashih najvecih pesnikinja okarakterisao patetichnima...
Ja bih ti radi pruzio dugoocekivanu ljubav i strast koju tvoje srce tako zudno iska, ali moje srce je ledeni breg, zatvoreno za sve pokusaje neznosti, tako da nemoj mi prici, zelim da iz daljine gledam tvoja oka dva...
P.S. Ovo je za Drtinu
Uostalom, ovo gore je sarkazam - ne patetika...
Retko ko voli stereotipije u izrazavanju. To je ono shto svima ovde para ushi... Ne volim ih ni ja, ali ih ponekad koristim, jer kao shto reche jedna korisnica ovde:
Posmatrajuci ljude oko sebe uocila sam da za neemotivne osobe svaki emotivan izliv reci uglavnom predstavlja patetiku...
Originally posted by A.F.K.A.OBI kao shto sve vreme govorim - sve je u ochima posmatracha... Desanka se generalno ne moze smatrati patetichnom, jer patetika iskljucuje umetnichki izraz (osim ako nije namerna, korishcena u svrhu karikiranja ili necheg drugog...)
Da, ja Desanku Maksimovic smatram izrazito pateticnom (ovo nije sarkazam)
Originally posted by BellyButton
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!