Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KiborgSažeto i, reklo bi se, jebitačno ! Mimica neprestano ulaže ogromne napore da pokaže svoj prezir prema svemu što "miriše" na narod iz kojeg je potekla i u opančićima na kljunčiće se otisnula u pečalbu. Verujem da je i privatno dosledna zacrtanim principima i,mada je ne mirišem kao korisnicu, skidam joj kapu za samodisciplinu kojoj se podvrgla i koja je, uprkos zovu iz duše, sigurno sprečava da vikendom ode u neki Klub naših doseljenika u Švedskoj i zakiti neku našu pevaljku zelembaćima, dok mu ova na uvce peva:
M M and I:
Dosadan, tvrdoglav, arogantan, švedsko blagostanje mu remeti percepciju, bez trunke empatije za ovdašnji narod oseća konstantnu potrenu da nam prosipa skandinavske mudrosti. Ipak, verujem da je inteligentan, obrazovan, govori nekoliko jezika, što je uvek plus, tako da svu tu zlobu i cinizam od kojih vrca 90% njegovih poruka otpisujem na ventil, neophodan kad su ti muda stegnuta severnjačkom zimom (ne misli se na vreme).
Originally posted by DiogeniusNe možeš da zamisliš D. koliko si napisao (u lepšoj formi) ono što sam hteo da kažem na ovu temu.
Teshko mi je da nekoga izolujem konkretno, posto nisam u toku sa aktuelnom ekipom na forumu.
Rekao bih da pojedince koji su 'forumski manijaci'(u starom smislu rechi kada je to podrazumevalo veliki broj poruka ujedno izuzetno ispraznih)- iako prezirem nachin na koji ispunjavaju slobodno vreme i kvalitativno srozavaju diskusije - divim im se na tome shto ovaj sajt svojim pasioniranim prisustvom svrstavaju u 100 najposecenijih i pokrecu druge svojom povrshnoshcu na intelektualnu reakciju.
Drugim rechima, nisu smorene lenshtine poput mene koje napishu jedan post mesechno ti koji omogucavaju forumu egzistenciju, nego upravo ovi hrabri i lojalni pacenici.
Njihov zivot i delatnost nisu tako laki kao shto mislimo, i treba imati u vidu da nase snobovske guzice sede na gomili postova i tema koje su oni marljivo gradili kao piramide, ne razmisljajuci mnogo-vec radeci(citaj:kucajuci).
Slava forumskim manijacima:hail:
Originally posted by Big Bad BearJa ti popustam zato sto mislim da si budala. Naravno, mozda gresim.Originally posted by Vel boySad si me stvarno nasmejao.Originally posted by Big Bad BearDa nije mozda da u ime gej solidarnosti ti se i previshe popushta ovde? Homofobi bi vec bili- outta here
Eh... ako se ti i Boris, borite za prava manjina i protiv HOMOFOBA, kao i sa mnom i tako brzo odustajete- lose se pise gayevima
Veoma lose
Zar stvarno mislis da mi Boris i Dusan popustaju u raspravama zato sto sam gay??? Stvarno moras da se salis
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!