Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Evo mene. Ja sam još uvek bolestan. Zvanična medicina, svaki put kad je pitam, kaže da ima rešenja za moj problem. A meni je svaki put po malo tek bolje. Mislim a ću se okrenuti alternativi. Ne zbog mene ... već me je sramota da zovem na posao kako sam bolestan ... pomisliće ljudi da ih zezam.

Elem, evo razloga za otvaranje ove teme. Pošto sam sam ovih dana, a ne volim da kuvam, odlučio sam da pozovem svoju drugaricu i naručio picu (za četvoro). Ona jede za tvoje jer je trudna, a ja jednem za dvoje jer sam gladan. Elem, kao i svaka trudna cura ona je opet dobila neke ženske probleme i nije došla.

Razočaran, pozvao sam prvu gladnu osobu u imeniku i ona se rado odazvala sa "E dolazim, i dovodim jednu super drugaricu". I onda je u moj stan ušla ta moja drugarica a za njom ta žena div ... Mogla je burek s glave da mi jede, a mislim da bi i bez štikli bila primetno viša od mene.

Počnem ja priču sa tom curicom i čisto iz radoznalosti pitam "A čime se baviš?" .. na šta ona odgovara nešto u maniru:
"Jel se ti to šališ? Pa ja sam supermodel. Radim fashion week, radila sam reklamu za vodu (za koju ja ni ne znam da postoji), jedan britanac mi je slikao book a i super sam drugarica sa ... (e sad nisam upamtio ime, nekom tamo navodno poznatom manekenkom)."

A ja čisto iz zezanja kažem "Ma, stati i pozirati :) Posao na poslovima!" i onda je ona briznula u plač kako nju niko ne razume, kako ona tamo mora da sedi satima dok je šminkaju (ako je tako savršena zašto traje satima??), po sto puta mora da zauzma uvek istu pozu ni milimetar tamo-amo, nema radno vreme pa radi kad je zovu znači nema slobodno vreme... Svi fotografi je muvaju i samo žele da je iskoriste... a na kraju je gotovo vrišteći uz potoke suza rekla da joj je više muka od zelene salate i šargarepa i da nije doživela orgazam godinu dana!

Zanemeo sam. Otišla je u WC da se smiri i ja sam očekivao da će ova moja ortakinja da skoči na mene kako sam skotina što sam je to pitao (?? šta ja znam ..), a ona mi je onda rekla "malo je popustila sa živcima, meni je u taksiju plakala jer je na eksurziji u osnovnoj pocepala suknju i videle su joj se gaće i svi su to videli" ...

Pa je moje pitanje. Jel to normalno ponašanje za supermodele? Ja znam par ovih običnih manekenki i fotomodela .. te baš turbo supermodele osim ove ne znam ... I kako pričati sa takvom osobom?
Korisnikov avatar
By Adenim
Ovo je normalno ponasanje za one koje zele da budu supermodeli. A takvih je ko pleve.
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...ja imam jednu drugaricu koja je htela da postane manekenka i pocetkom srednje otisla na neku dijetu (citaj: postala bulimicarka) da bi na kraju izgubila skoro 25 kg, postala anoreksicna i zavrsila u bolnici nakon sto se pet-sest puta onesvestila u gradu.

I dalje drzi dijete. I dalje hoce da bude manekenka. Pre su joj govorili da treba da smrsa malko a sad je niko nece jer je kost i koza... :nono:
Korisnikov avatar
By blenta
a najsmeshniji su mi oni likovi/ribe koje kao shatro odbiju jer imaju koju kilu vishka/koji santim vishka/manjka
imam poznanika koji je nizi i od mene
chitaj manji od 175 poprilicno
i zaradjuje fino i stalno neshto radi
al je lep ko lutka te za njega nije problem shto nije dovoljno visok ili ima negde vishka

a urenbesni su ti shto im samo 2-3 cm fali pa urade reklamu za servis auspuha od tatinog ortaka iz detinjstva
pa o'ma posle toga krenu sa ah avaj tezhak je zhivot pro supermodela :drama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da da, bas je supermodel...

Da jeste, zar mislis da bi imala taj luxuz da doleti sa drugaricom do tebe, odmah posto si ih pozvao?

Kiwi nemoj da se uvredis, ali ova tema je potpuno nepotrebna... i da ne kazem sta jos.

Pored toga nismo ni mi supermodeli, te ne mozemo da odgovorimo na zadato pitanje.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ceo taj svet je los u pun negativnog uticaja....ja sam isao na fotkanja za kosu nekih 5 meseci,izgubio sam oko 15kg,isusio se,po prvi put probao koku posle jednog photo session-a,onda krenuo da se rokam s njom.
Izvukao sam se iz cele te price na vreme....treba imati jak karakter,dobar zeludac i odolevati iskusenjima tamo.Sve to jeste fuckingglamourous trip ali ja jos ne bih da se raspadnem tamo kao dosta likova i devojaka koje znam.

Sto se tice te devojke....nije to tipicno ponasanje za modela,tipicno ponasanje za modela ni ne postoji sve zavisi od pojedinca do pojedinca i necemo sad da generalizujemo.Ta devojka je jedna attention whore....za ostalo ne znam.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao dirrty a poenta svake teme mora da bude filozofska diskusija o zivotu i smrti.

Shut up bitch :spank:

On: I don't know, im just a supermodel. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Zonche
Jao dirrty a poenta svake teme mora da bude filozofska diskusija o zivotu i smrti.

Shut up bitch :spank:

On: I don't know, im just a supermodel. :lol:
OMG like you too?!

No way!
Korisnikov avatar
By Sutekh
jel se ovo stvarno desilo ili je ovo metafora, shta je?

sa jedne strane imamo to, da je poprilichno egocentrichna zbog toga shto se bavi tim poslom i shto je tu gde jeste, a sa druge svesna je da nije nishta drugo nego obichan objekat (verovatno je tako tretiraju non-stop). procep lichnosti. (mozhe se primeniti na neke osobe koje poznajem)

tuzhno, stvarno.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sutekh
jel se ovo stvarno desilo ili je ovo metafora, shta je?

sa jedne strane imamo to, da je poprilichno egocentrichna zbog toga shto se bavi tim poslom i shto je tu gde jeste, a sa druge svesna je da nije nishta drugo nego obichan objekat (verovatno je tako tretiraju non-stop). procep lichnosti. (mozhe se primeniti na neke osobe koje poznajem)

tuzhno, stvarno.
Desilo se. Samo mi je krivo što ne mogu da se setim baš svega što je napričala. Bilo je tu toga još, ali mi je sve te stvari natrpala za dva minuta u glavu da to nije moglo da stane :D
Originally posted by Dirrty19g
Da da, bas je supermodel...

Da jeste, zar mislis da bi imala taj luxuz da doleti sa drugaricom do tebe, odmah posto si ih pozvao?

Kiwi nemoj da se uvredis, ali ova tema je potpuno nepotrebna... i da ne kazem sta jos.

Pored toga nismo ni mi supermodeli, te ne mozemo da odgovorimo na zadato pitanje.
Zašto bih se vređao ... ako ti tako misliš, trebaš to da kažeš ...

Svrha teme je da ja (a i svi koji do sada nisu) naučim kako se ponaša u prisustvu takvih osoba. Ako kreneš da je sažaljevaš oplakivaće sama sebe i onda si došao na isto kao da si omalovažavao njen posao kao što sam ja to nesvesno učinio.

Možda je najbolje ne ulaziti u raspravu o poslu a kada ona započne temu samo dobaciš "Ma boli te pička, imaš na čeku od plate napismeno da si dobra riba :) Ostale mogu samo da ti zavide ... Nego, " i nastaviš neku sasvim levu temu ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
A zasto bi ucio da se ponasas drugacije nego sto to prirodno osecas?
Da ti takva osoba znaci u zivotu, pa i da pokusas.. ali menjati svoje postupke zbog osobe koju vidis sad, pa vise nikad.. ne ne!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne bih da zvucim bitchy...

Verovatno se radi o osobi koja ni nema celih 25... Osoba koja nema ni celih 25 jos uvek ima vremena da promeni zanimanje ukoliko joj ovo ne odgovara. Molim lepo, i bivsim 'supermodelima' se otvaraju nove mogucnosti: od dobre udaje do studiranja elektrotehnike.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dirrty19g
A zasto bi ucio da se ponasas drugacije nego sto to prirodno osecas?
Da ti takva osoba znaci u zivotu, pa i da pokusas.. ali menjati svoje postupke zbog osobe koju vidis sad, pa vise nikad.. ne ne!
Ma ne zbog nje ... nego da izbegnem to plakanje! Grozno se osećam kada znam da sam nekoga rasplakao (svesno ili nesvesno, nebitno)... Trudiću se da je izbegavam iako veoma slatko deluje dok ne otvori usta i pusti suze.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Samo dojk ne otvori usta! :smeh:

Pa dobro, uslikaj je jednom pprilikom pa je gledaj nepomicnu i cutljivu :D

P.S. Nisi ti kriv sto je ona budala... (budala=labilna i slaba licnost)
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja sam pre neki dan dobio ponudu da idem u Rim na kasting za neku Armani kolekciju. Sudeci po vasim postovima, drago mi je sto sam rekao da me ICH ne interesuje svet mode. :tetka: :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Zoe
Evo, ja nisam takva :kosa:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hys.
ko sto pomenu djavolak, procep...zna da je objekt...a trudi se da sebe "ovaznosti"..nekako tuzno..
posebno to za salatu i orgazam :(
koliko je sama...

edit da dodam:
kiwice, to za salatu i orgazam, mogao si prvo da je nahranis pizzom, a onda da se pobrines i za.... :D
Mislim, red je, godinu dana breee....:hypno:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ma, ko zna na cemu je bila tad kad je dosla kod tebe. :alexis:
Korisnikov avatar
By pazzaz
klasicana reakcija wannabe modela, mislim posao im nije bas lak jer zahteva neka odricanja ali koji posao to i ne zahteva, i jos neke stvari ali sad da je za plakanje i nije, bar sve supermodele koje znam uopste nisu takve pa cak i one koje nisu toliko poznate ali rade dosta.
.... zelene salate i šargarepa i da nije doživela orgazam godinu dana!
ovo je vec stvar izbora, a za orgazam hm tu sigurno je neki drugi problem a ne modeling jer modeli su gore i od balerina po pitanju sexa.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by devokICA
edit da dodam:
kiwice, to za salatu i orgazam, mogao si prvo da je nahranis pizzom, a onda da se pobrines i za.... :D
Mislim, red je, godinu dana breee.... :hypno:
Nemam ja šanse kod nje. Ona kao i Jelena iz VB samo pada na ragbiste i fudbalere (doslovno). A i ne znam da li bi i smeo da joj priđem, tolika visina me plaši ...
Korisnikov avatar
By blenta
ma jel pada
pa ko je hebe onda
nek zhivi bez orgazma!

:ra:
By Paris
Originally posted by Kiwi
Jel to normalno ponašanje za supermodele?
A za supermodelle postoji definisan neki drugi kriterijum normalnosti? :psiholog:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Paris
Jel to normalno ponašanje za supermodele?
A za supermodelle postoji definisan neki drugi kriterijum normalnosti? :psiholog:
Pa svaka profesija malo deformiše čoveka ... Npr. kada nekom pekaru ili poslastičaru daš nov recept koji imaš on uvek pita "A koji tip brašna?" dok mnogi poput mene do skora nisu znali da postoje tipovi brašna ... ili kada ti programer za nešto banalno i nevezano za profesiju kaže "svedi na prethodni postupak" ... Pa sam mislio da verovatno fotomodele deformiše sva ta eksponiranost i pritisak, pa su možda osetljiviji na kritiku i šalu ... Izgleda da je ova ženska usamljen slučaj.
By Paris
Pa svaka profesija malo deformiše čoveka ..
pa to sam htela reci. sto je sad ona 'sirotija' od bilo koje prsnute osobe iz bilo koje manje fancy profesije.:klavir:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
ko sto pomenu djavolak, procep...zna da je objekt...a trudi se da sebe "ovaznosti"..nekako tuzno..
:up:
Vasar tastine! A cena ulaznice je?

Posao jeste tezak. I fizicki(nenormalno duga snimanja, pripreme za revije, jurnjava po kastinzima...) i psihicki(neizvesnost da li ces dobiti posao i kada, borba sa hirovima umetnika, sujetom drugih...), kao verovatno i svaki drugi kome se pristupa profesionalno.

Ali cica je prsla skroz.

Ne seri da je rekla: Salis se, pa ja sam supermodel! :pucaodsmeha: Koliko nenormalan treba da budes pa da se tako nekom predstavis? Na stranu to sto za title supermodela treba mnogo vise od snimljene reklame za vodu...i par revija na Nasem fashion week-u...i to sto niko normalan ne bi izjavio da imamo supermodele na nasem trzistu...
A ono za sminkanje - nije bitno koliko je ona savrsena ili ne, to je proces koji traje, jednostavno je tako...najvise sminke imaju na sebi one devojke koje na fotografijama izgledaju kao da je nemaju uopste ;)

Kako pricati sa njom?
Posavetovati je da batali to i zavrsi neki fax. Ovo joj ocigledno ne prija. Ne ulaziti na vasar ako nemas jake zivce i dobar zeludac.

A o kome se radi? Reci, reci :evilgiggle:
By Tresh-grl
@ Deksi - :mazi:

on: Sve mi je to ok ali ne volim te isfolirane supermodele....jednu sam tako napucala u glavu na zurci jednoj jer se mnogo femkala,gurala me celo zurku i coktala kad prodje pored mene...ko da sam najgori sljam.
Dosta ljudi u tom svetu su istripovani ili su bolidi.
Korisnikov avatar
By Sutekh
E da, shto se tiche tog tvog pitanja, Kiwi..

Pa shta znam, moje detinjstvo je bilo takvo da sam imao priliku da budem u prisustvu mnogih poznatih lichnosti sa ovih prostora, raznih glumaca, manekena, politichara i slichno. Uglavnom mi nisu ostavljali utisak natripovanih ljudi.. Sad kad razmishljam o nenatripovanoj zheni koja se bavi navedenim poslom, pada mi na pamet Katarina Rebracha koja je fenomenalna kao chovek.
posebno to za salatu i orgazam :(
koliko je sama...
Pa da. To za salatu i orgazam je stvarno horor... Po onome shto je napisao, vidi se koliko je zapravo kontradiktorna. As I said, jadna devojka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!