Originally posted by Sixto
Originally posted by Sutekh
Svaki strejt acting (neko ko glumata da je neshto shto nije) peder je savrshen primer internalizovanog homofoba. To da. Ali, npr:
Ja nekim (well, vecjini) ljudima ne delujem gay, a o svom ponashanju i mimici ipak necju da govorim (ima ovde dosta ljudi koji me znaju van scene, pa neka oni kazhu), ali imam u potpunosti, takorecji "hetero" ponashanje. Ne smatram da sam zbog toga (auto)homofobichan i to samo zbog toga shto nisam u shablonu onoga kako strejteri vide pedere.l
Ko sto rece Blenta, sam si sebi u drugom pasusu skocio u usta!
Ta teorija da svako ko je str8 acting homofob pritajeni dakle nudi zakljucak da bi po difoltu trebalo svi suknje da nosimo, samim tim sutek nisi dovoljno gay ako si takav kakvim se predstavljas! Da li to znaci da si i ti internalizovani homofob!?
Ako peder nije str8 zato sto ima viska zenskog u sebi, taj visak kod mene je samo u tom sto vise volim kurac i dobro dupe od balave picke i tu se sva prica o visku zavrsava!
Ukoliko se neko deklarise kao neostvareno zensko u telu muskarca slobodno, al neka ne meri tudje zivote svojim arsinima!
Oh da. U potpunosti sam homofob. Toliki sam homofob da kachim slike svog lica (a ne dupeta, kurca, pichke, itd) na forum koji posecjuju razni homofobi slichni meni. Rezon ti je na mestu. Kad budem hteo da se klozetiram, kachicju slike svog dupeta.
Ja nisam otvorio ovu temu i ne zastupam ovaj stav. Naprotiv.
Sam si (mozhda ironichno, a mozhda i ne, who cares) rekao da je svaki str8 acting peder primer internalizovanog homofoba i kada kazhem da ja kazhem da glumatanje (acting, ako treba da ti se prevodi, onda izvoli idi na dictionary.com) nechega shto nisi, zarad toga da budesh "prihvacjen" od strane vecjine, iliti u ovom sluchaju hetero populacije primer toga, onda uskachem sam sebi u usta? Vazhi.
Da mi se nosi suknja, nosio bih suknju. I ne bi mi trebala niti tvoja, niti bilo chija dozvolla da bih radio ono shto mi se radi u datom trenutku, jer sam se ja za svoju slobodu izborio sa svojih 12 godina, a sada imam 23.
Svoju mimiku i ponashanje (a tu rech sam naglasio sa znacima navoda) sam naveo kao primer toga da nisam (auto)homofobichan, niti da glumatam (kad mi se nosila tapirana kosa, crna garderoba i crna shminka na gothic nightovima, nosio sam to i nisam trazhio nichiju dozvolu), zato sam i rekao da je glupo da pricham o sebi jesam li straight acting ili ne, pozivajucji one koji me znaju da to kazhu umesto mene. Tu ne vidim problem. Kljuchna rech u pomenutom problematichnom pasusu je ova, citiram:
Ne smatram da sam zbog toga (auto)homofobichan i to samo zbog toga shto nisam u shablonu onoga kako strejteri vide pedere
A sad mi odgovori, poshto si ochigledno vidovit: Kakvim se ja to predstavljam? Ti me kao poznajesh, ili shta?
edit: Takodje sam rekao da je suludo svoju seksualnu orijentaciju stavljati iznad nashe lichnosti, ali taj deo si naravno preskochio.