Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Big Bad Bear
Na prstima ruke jedne nindza kornjace mogu da nabrojim osobe s cijim se postovima uglavnom ne slazem, ali znam da sam siguran da ne bih nikad otisao na pivo sa njima. Rec o licemerstvu, nametanju svog stava, uvlacenja u neku pricu koja ne mora da bude ispravna i pisanju o necemu o cemu znaju malo (ili nista)...
Dusane, ti spadas u ovu grupu. Jedini kompliment koji mogu da ti uputim jeste humor i tvoj IQ.
Drago mi je da sam na tako posebnom mestu.

Vidiš, tvoja kritika je posve apstraktna: treba da pokažeš kako sam ja to licemeran, gde pričam o onome što ne znam i sl.

Često su pretpostavke o nečijoj nekompetentnosti u stvari izaraz sopstvene, jer agrumet "ti ništa ne znaš o tome", pored toga što je isparazan (jer ne dokazuje ništa) implicira da osoba koja ga upotrebljava ne zna ništa konretno da suprotsavi nečijem stavu, a to već implicira nepoznavanje.

U krajnoj liniji -- kako ja nekom mogu da nametnem stav ako ga ta osoba ne prihvata? Ovo je forum, a ne inkvizicijska kazniona. Ja nisam fra redemtor, a forumaši nisu jeretici koje treba prevaspitati čeličnim devicama.

Prema tome, ili govori konkretno, ili ne. Jer "ono o čemu se ne može govoriti, o tome treba ćutati".
By Pending-For-A-Bending
Nisam rekao da ti sve one moje kriterijume za trecu grupu ispunjavas...

Licemerstvo:
Originally posted by Dušan Maljković
Ovo je forum, a ne inkvizicijska kazniona. Ja nisam fra redemtor, a forumaši nisu jeretici koje treba prevaspitati čeličnim devicama.

Ako je neko bio spanska inkvizicija- to si bio ti. One tvoje prozivke za VIP. Da si mogao, verovatno bi spalio taj klub kako bi "sprecio ljude da dolaze u klub koji im zeli lose"... Znaci, osudio si najtsrozije onaj njihov "propust" (eufemizam), dok recimo nikad nisam cuo da si osudio Alliance kad bi se desilo neko sranje tamo. Nisi ni bio u VIPu, ali ipak pricas da je tamo zabranjen ulaz Romima. Znaci ne znas sta pricas...

Jel ti makar ovo dovoljno zasto si mi se nasao u 3. grupi?
A da. I avatar ti je grozan.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Mico, ne pratiš forum dovoljno, dakle ti ne znaš o čemu govoriš.

Prvo, u Alliance niko nije bacio suzavac, a meni je do sada nepoznato da su sami vlasnici napravili neko ozbiljnije sranje. Tako da nisam po tom pitanju ni imao šta da kritikujem. Po onom po kome jesam -- a to je preksup ulaz za mnoge gej osobe koje teško materijalno žive, pivo po promotivnim cenama od 100 din, što je opet skupo i za moj ukus implicitno mačistički -- to sam i učinio. Što se propusnica tiče, smatram da, ukoliko se ne dele po bilo kakvom diskriminativnom principu, jesu sasvim ok, a znam i neke ljude kojima je to omogfućilo da dolaze, jer ne bi imali da plate, tako da mi se čini da je ta politika konkretno realizovana veoma socijalno pravedno.

A što se VIP-a tiče, to su ti licemeran, jer drsko porediš moju kritiku i ono što su oni uradili. Dragi moj, od mojih postova nikom ne pođu suze na oči (sem kad nisam baš patetičan), ljudi se ne dave, ne gaze jedni druge i ništa što sam napisao nije nikom bezbednosna pretnja na forumu. Stoga, ne može to nikad da se strpa u isti koš.

Moja kritika VIP-a imala je veze sa incijalno rasističkom politikom tj. koju su oni kasnije zbog pritiska javnosti izmenili. Ali ja znam jako dobro njihove stavove, jer sam čuo od PET svedoka, i to pouzdanih, šta zaista o njima misle. E to i dalje napad i napadaću, a to što ti ne možeš da shvatiš da neko ne želi da bude sa rasistima na ti i da prestane da ih kritikuje i pusti ih na miru, to je već tvoje nerazumevanje da jedna diskriminacija podržava drugu i da "niko nije slobodan dok svi nisu slobodni" (Marx), kao i da je samo postojanje diskriminativnih stavova neetična stvar protiv koje se treba politički angažovati. Jer stav nikad nije samo stav, on uvek ima svoju performativnu dimenziju. Kad neko ovde napiše "Ja ne volim Rome" to ugrožava koliko romske članove ovog foruma, toliko i nas anti-rasiste, jer nam nansoi emotivnu štetu. To takođe propagira i jednu rasističku ideju, a konsekvence rasizma znamo kakve mogu biti -- jel si ti čuo za holokaust ili treba neko da te nanvo uči istoriji za osnovnu školu?

Btw što ti smeta Lenjin? On je prvi u XX veku u Evropi dekriminalizovao homoseksualnost!:crveni:
By Pending-For-A-Bending
Holo... sta?

A sto moras da nastavljas sa licemerstvom? Cuo si za izraz "to turn a blind eye"?

Meni nema nista gore od toga.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Što reče Boris, sve si u pravu.

Ajde vozdra!

Izvinjavam se na off-topicu. Neka se diskusija nastavi!:pivce:
Korisnikov avatar
By M M and I
Holo... sta?
:piski:

Steta sto ne zivis u Nemackoj...
By Pending-For-A-Bending
Eh... ako se ti i Boris, borite za prava manjina i protiv HOMOFOBA, kao i sa mnom i tako brzo odustajete- lose se pise gayevima
Veoma lose
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by M M and I
Holo... sta?
:piski:

Steta sto ne zivis u Nemackoj...
Ti i dalje ne znas kad se zezam...

A da. Ziveo sam u Nemackoj, a i u Holandiji. Znas, bio sam jednom u Berlinu i videli smo neke cudne kocke i kvadre u centru. Sve je bilo sivo... Kao neki spomenik... mozda je to imalo veze sa tim holo-nesto
Korisnikov avatar
By Vel boy
Eh... ako se ti i Boris, borite za prava manjina i protiv HOMOFOBA, kao i sa mnom i tako brzo odustajete- lose se pise gayevima
Veoma lose
Da nije mozda da u ime gej solidarnosti ti se i previshe popushta ovde? Homofobi bi vec bili- outta here :yes:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Vel boy
Veoma lose
Da nije mozda da u ime gej solidarnosti ti se i previshe popushta ovde? Homofobi bi vec bili- outta here :yes:
Sad si me stvarno nasmejao.

Zar stvarno mislis da mi Boris i Dusan popustaju u raspravama zato sto sam gay??? Stvarno moras da se salis
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
evo sedim sa bananicom i jos jednim likom, i citamo forum, cudeci se daljinama do kojih ti ides u ovim temama...
Bani me zamolio da postujem ovo u njegovo ime:

"bbb, pod tobom bi i beton popustio. ne zato sto si gay!"
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Vlada T

Kiborg, zloban, tetk-o-trovan, ograničenih znanja i iskustava, sujetan i neduhovit, ali ako se ne varam, u muzickoj kolekciji ima i Biosphere, sto blagosiljam, kao svetlo u mraku.
Joj, ovoliko postova, a samo si me ti spomenuo, samo ti si me se setio!
:sweet:
No, Biosphere ne slušam, tako da ja, budući da je to jedino svetlo u mraku u kom bivstvujem, predstavljam za tebe isto što i ti za mene, crno bez i malo belog.

Još dva forumaša su u ovoj kategoriji (ForeverYoung i 2Q...) ali pošto je tema da napišemo nešto pozitivno, a za ove to ne mogu, preskočiću ih u celosti.

E, ovako:

M M and I:
Dosadan, tvrdoglav, arogantan, švedsko blagostanje mu remeti percepciju, bez trunke empatije za ovdašnji narod oseća konstantnu potrenu da nam prosipa skandinavske mudrosti. Ipak, verujem da je inteligentan, obrazovan, govori nekoliko jezika, što je uvek plus, tako da svu tu zlobu i cinizam od kojih vrca 90% njegovih poruka otpisujem na ventil, neophodan kad su ti muda stegnuta severnjačkom zimom (ne misli se na vreme).

Dušan Maljković:
Jednostavno rečeno, filozofira. Piše preduge postove, koji uglavnom nisu ništa drugo do beskrajna intelektualna onanija na kojoj se prosipa jalova erudicija. No, među tim porukama ima i nekih izuzetaka koji su me lepo nasmejali, što bi značilo da iz moje perspektive tu ima nekih naznaka smisla za humor. Svi mu nahvališe taj IQ, ali IQ je kompozit nekoliko faktora inteligencije, tako da ću ja da pohvalim samo jednu - verbalnu komponentu. U porukama koristi š, ć, č, đ i ž što je takođe za pohvalu.

Da ukratko spomenem i dve persone koje nisu trenutno prisutne:

fencysmurf:
Jako inteligentan i interesantan smisao za humor, no pokvaren do koske i nečim očigledno žešće isfrustriran.

Ulix:
Dotični je umislio da je emanacija Boga književnosti, egocentrično derle /nadam se da su ova nedavna pojavljivanja samo šok od suzavca i da će da se vrati nad svoje knjige :) /. Ali, u pitanju je ipak inteligentna i obrazovana mlada osoba od koje možda nekad i bude neke vajde. Sarkazam je gotovo doveo do perfekcije, što mu je veliki plus.

Kad mi još neko padne na pamet, dopuniću, nema frke :D
Korisnikov avatar
By deželaš
Veoma lose
Sad si me stvarno nasmejao.

Zar stvarno mislis da mi Boris i Dusan popustaju u raspravama zato sto sam gay??? Stvarno moras da se salis
Mislim da je Velboy mislio na dosledno tolerisanje onih tvojih bljuvotina u vidu nebanovanja, i mislim da je u pravu. (Eto i mog doprinosa temi: jednom se složiti sa Velboyem! :lezkiss: )

Kada bilo koji provocirajući anonimus objavi "Vi ste pederi to nije normalno" gotovo iz topa popije ban, dok ni za jednu tvoju "Zato ste i lezbejke, jer ste isfrustrirane" i "Ne serite s tim lažnim moralom, kad svi znate da se ne mogu uporediti " (Romi, parafraziram) ne videh tvoj nick na spisku isključenih. Eventualno u DYRu. I koliko god da mi je postovanje raznih tvojih prijatelja ovde da "on nije takav inače, on je milica" malo raspršilo i obojilo tu sliku, valjda kapiraš šta ti se (po X-ti put) spočitava.

Mizoginija i heterofobija se na Forumu skoro i ne kažnjavaju. I tu Velboy (verovatno i ne želeći) zaista jeste u pravu.

Mada, moram da priznam da mi je danas sexy ova tvoja neargumentovana nadrkanost - kad već tema ide u kurac, da ubrzam proces :dancingfever: :doprinos.br.2:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Interesantno, moracu da pocnem da pravim svoju listu. :bundeva:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deželaš

Mizoginija i heterofobija se na Forumu skoro i ne kažnjavaju. I tu Velboy (verovatno i ne želeći) zaista jeste u pravu.
off mode on
eto valjda i nas dvojica probismo neki interpersonalni led :okret:

nadam se da nece doci do novog ledenog doba medj' nama. tu i ti treba da se pazish. :mjuza: off mode off

LM, Vel boy je uvek bio i ostao i protiv homofobije, bifobije, heterofobije i mizoginije, ali i heteroseksIZMA (kad smo vec kod tih kategorija). ne znam kome josh je to bilo valjda i sluchajno omaklo da prizna
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jedan jedini.
Dusan Maljkovic. Znaci jedini forumash koji mi zesce ide na kurac, ali mu skidam kapu za principijelnost. " Ostani djubre do kraja", sto bi rekao Bora Chorba. :lol:
Korisnikov avatar
By deželaš
off mode on
eto valjda i nas dvojica probismo neki interpersonalni led :okret:

nadam se da nece doci do novog ledenog doba medj' nama. tu i ti treba da se pazish. :mjuza: off mode off
Važi, odsad idem samo sa žaračem :P

Nije bilo leda ni ledenih doba, bilo je neslaganja u stavovima, koje (priznajem) možda ponekad previše idiosinkratično i napaljeno iznesem, pa tako opravdano zaslužim jedan deo hejta. Ne sumnjam da će ih i dalje biti, ali probaj to ne shvatati tako lično - obojici nam ponekad dođu naše "lutke", a naročito u ovoj virtuali :)

A za heterofobiju te i dalje pratim :lukavi: :)
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
LM, Vel boy je uvek bio i ostao i protiv homofobije, bifobije, heterofobije i mizoginije, ali i heteroseksIZMA (kad smo vec kod tih kategorija). ne znam kome josh je to bilo valjda i sluchajno omaklo da prizna
Meni se omaklo da priznam da sam heterofob..ahhh jebg-a :ostrisekiru:

:evil:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by ZvezdasBG
Duso kad bi znao koji sam,i ja bi ti bio na listi...ovako samo ti meni mozes da budes na listi!!!

:blenta:
Korisnikov avatar
By Vel boy
dezelash, off mode on

znachi, ono je bio Hadsko-Arhajski eon u formiranju Zemlje? OK, moze i tako. Zemljina kora se valjda dosad dobrano ohladila i stabilizovala, vec smo u Fanerozoiku i tek pokoji zemljotres nad i dalje otopljenom mantle-om moze da se desi. nadam se bez zrtava. off mode off
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Deity Marduk
Duso kad bi znao koji sam,i ja bi ti bio na listi...ovako samo ti meni mozes da budes na listi!!!

Dusho? :smeh:
Btw mislio sam na one koje ne simpatisem, al' ih ponekad procitam. Sad sam i tebe. Svrsila?
Korisnikov avatar
By deželaš
dezelash, off mode on

znachi, ono je bio Hadsko-Arhajski eon u formiranju Zemlje? OK, moze i tako. Zemljina kora se valjda dosad dobrano ohladila, vec smo u Fanerozoiku i tek pokoji zemljotres nad i dalje otopljenom mantle-om moze da se desi. nadam se bez zrtava. off mode off
očekuje se napredak ljudske rase i otkriće bonsai-a! :D
Korisnikov avatar
By Vel boy

sad ce dezelashu opet da proradi Late Heavy Bombardment, ali na tebe :trampolina:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deželaš
dezelash, off mode on

znachi, ono je bio Hadsko-Arhajski eon u formiranju Zemlje? OK, moze i tako. Zemljina kora se valjda dosad dobrano ohladila, vec smo u Fanerozoiku i tek pokoji zemljotres nad i dalje otopljenom mantle-om moze da se desi. nadam se bez zrtava. off mode off
očekuje se napredak ljudske rase i otkriće bonsai-a! :D
kud cesh pre u Miocen, ma kakav Miocen, u Pliocen, choveche...:cheer:
Korisnikov avatar
By deželaš
Ah, draga Alabama, pa znaš da sam slaba sa geografijom. :hekla:
Korisnikov avatar
By Vel boy
mislish, sa paleogeologijom, dragi Mississippi? :plete: pa :hekla:

i, nije draga Alabama vec slatka Alabama (ne mora sa kucishtem, domom ili rodnom zemljom).... :giggle:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk

Dusho? :smeh:
Btw mislio sam na one koje ne simpatisem, al' ih ponekad procitam. Sad sam i tebe. Svrsila?

Ah Zvezdasice ,pa sta onda da mislim kad me simpatises?Kako da protumacim ona instant banovanja na mesari? :lood:

:komp:
Korisnikov avatar
By deželaš
mislish, sa paleogeologijom, dragi Mississippi? :plete: pa :hekla:
Pa da, al' rekoh ajde da ne pominjem godine dok sam u tvom prisustvu :lol:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk

sad ce dezelashu opet da proradi Late Heavy Bombardment, ali na tebe :trampolina:
Hmmm pa ne bih ti savetovao.Buduci da sam vec davao primere,kako prolaze pederi kad se kace with me.Ahhh bese to pre sto godina ...gde odose ti forumaski ratovi....:deka:

:avalon: :avalon: :avalon:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Jedan jedini.
Dusan Maljkovic. Znaci jedini forumash koji mi zesce ide na kurac, ali mu skidam kapu za principijelnost. " Ostani djubre do kraja", sto bi rekao Bora Chorba. :lol:
Zveki, ti znaš da me tvoj kurac zanima i da me je veoma obradovala tvoja javna obznana da ti idem na isti. Da, vrlo rado, samo reci gde i kada, i eto mene!

No, sad ozbiljno -- šta ti meni zameraš?

Vidiš, kakos am uvek prezirao mainstream, pa bio on i gej mainstream, slažući se sa drugaricom mi Bjelicom da je isti uvek shit, bio sam vazda zainteresovan za ekstreme. Gej, navijač, koji baca molotovljeve koktele na hrvatske navijačke autobuse!? E to je zanimljivo. A ne more običnih, dosadnih, svakodnevnih sivih likova koji pišu po temama "Šta Vam sad svira" naziv hita koji trenutno slušaju i ništa više.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!