Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by EgmontZnas, malo mi je trula ta tvoja prica gde pokusavas da uvuces sto vise u ljudi u taj tvoj blesavi krstaski rat.... iako znas da ja mislim da nije vreme za ovu borbu. Ipak, i ti kao i ostali si za "CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO", pa nije vazno koliko je ljudi tu povredjeno. To sto ti nemas verovatno ni kuceta ni maceta, niti neki dobar posao, znaci da nemas ista za izgubiti. Ja imam mnogo vise, za razliku od tebe za izgubiti nekim OUTovanjem da bih se borio za tvoju bitku. Da, tvoju. Ne stidim se da to kazem jer mislim da ovo nije moja bitka i nije vreme za tako nesto. Da verujem u ovu borbu, ladno bih se zrtvovao....Originally posted by Big Bad BearJe l' ces da svedocis u policiji?
Sigurno nije bio suzavac koji se "spricalo"... cula se "mala eksplozija"...
Bio sam veceras u VIPu... Pojacali su obezbedjenje i sve je bilo po PSu...
Bilo dobro vece!
Originally posted by Big Bad BearNemam ni kuceta, ni maceta. Besposlicar sam. Ti si savrsen. Ti imas sve.Originally posted by EgmontZnas, malo mi je trula ta tvoja prica gde pokusavas da uvuces sto vise u ljudi u taj tvoj blesavi krstaski rat.... iako znas da ja mislim da nije vreme za ovu borbu. Ipak, i ti kao i ostali si za "CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO", pa nije vazno koliko je ljudi tu povredjeno. To sto ti nemas verovatno ni kuceta ni maceta, niti neki dobar posao, znaci da nemas ista za izgubiti. Ja imam mnogo vise, za razliku od tebe za izgubiti nekim OUTovanjem da bih se borio za tvoju bitku. Da, tvoju. Ne stidim se da to kazem jer mislim da ovo nije moja bitka i nije vreme za tako nesto. Da verujem u ovu borbu, ladno bih se zrtvovao....Originally posted by Big Bad BearJe l' ces da svedocis u policiji?
Sigurno nije bio suzavac koji se "spricalo"... cula se "mala eksplozija"...
Bio sam veceras u VIPu... Pojacali su obezbedjenje i sve je bilo po PSu...
Bilo dobro vece!
Originally posted by dream_edTacno!To sumanuto sirovo nasilnistvo i "lov" na pedere po centru grada je prioritetnije za resavanje i mnogo ozbiljnije...Neko ce bre ljudi da izgubi zivot!A zalosno je sto ce tek tada da se skrene paznja i mozda nesto konretnije da se preduzme od strane vlasti.
Mislim da su ovi sa nozevima trenutno veci problem od suzavca (koji je mozda problem u najavi:( )...
Neko mora da bude priveden, kako bi se to konacno osudilo...
Policija bi morala da napravi neku zasedu i ulovi bar jednog napadaca! Za pocetak....
Originally posted by queeriaNemam pojma zasto ..alil meni je ovo uzasno smesno!
Meta napada gej klub ili SPS
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!