Originally posted by Dušan Maljković
6. Dirty19, koji me često proziva i deluje krajnej površno, uem da bude duhovit, kapira neke stvari koje ne očekujem (ne zato što je glup nego zato što mi ponekad deluje "legaly blond") i sme da bude ono što jeste, uprkos stalnom ismevanju forumaša;
Imas 2 greske u kucanju, i to bas u pasusu vezanom za mene!
Salu na stranu.
Ne secam se da sam te ikada prozivao, stavise ne secam se da sam ikada zadirao u bilo kakvu komunikaciju sa tobom.
Nemam zavidno pamcenje, moram priznati... ali mislim da se ovoga puta ne varam.
Lepo si me definisao. Rekao si sustinu svega
E sada sam spreman da odgovorim na temu kako dolikuje!
Postoji samo jedna osoba koju otvoreno ne podnosim ovde, ali nije vredno mog pomena, te necu trositi reci na istu. A svejedno nije u mogucnost da procita jer je temporary out of service
Moram da kazem da gajim vece simpatije prema forumasima koji ostaju uvek po strani, i nisu akteri u mnogobrojnim svadjama i prepirkama ovde.
To se za mene ne moze reci.. ali ono kao "suprotnosti se privlace"
Obicno su postovi tih forumasa krajnje nevini i bez imalo podsmeha i zlobe
Pomenucu neke: Kiwi, AFKA OB, ns.happy, NSLakiboy,Sutekh, Morpheus, Spliff, Nbegi, Shismish, DevokICA, ItIzAj...
Zatim sledi druga grupa forumasa, koji ucestvuju u manjim prepirkama, ali koje takodje mogu reci da gotivim.
Forumasi tipa Zonche, Mr. Ja, Zlocesti medved, Sixto, Colorado, Zoe... opet ne mogu da se setim svih!
Uglavnom imaju svoje misljenje, izbegavaju koliko mogu konflikte ali nisu ni kratki na recima kada trebaju nekom da opletu
I treca grupa, protiv koje nemam nista licno, ali ne kapiram ih u potpunosti...
Uvek su u nekoj prepirci, uvek imaju archenemy prisutnog na forumu.
Kao da sami traze to, samo da im ne bude dosadno.
Po meni postoji mnogo lepsih nacina zabave.
I ja mislim da je to to...
P.S. Mozda nisam pomenuo i neke forumase koje licno poznajem i koje potpuno gotivim, ali ih ne bih svrstavao u te grupe (prvenstveno mislim na trecu
)