Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika

U toku je izbor za najbolji sajt u regionu pod nazivom "NIS Petrol WEB FEST", koji se održava do 29. novembra.

Sve do tog datuma, putem sajta http://www.wfest.org/, svaki posetilac može da predloži neograničen broj domaćih i regionalnih sajtova koje odlikuje dobar izgled, funkcionalnost, inovativnost, optimizovana grafika i kod. /(veb sajtovi sa neprimerenim sadržajima biće izuzeti iz konkurencije).

Takmičarski deo je ove godine ograničen na sajtove iz regiona - Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

Takmičenje će biti održano u sledećim kategorijama "veb" sajtova: informativni sajtovi, poslovni sajtovi (B2B i B2C), zabava, kultura/umetnost, edukacija, e-uprava, personalni sajtovi, sport, multimedijalni sajtovi, blog, forum i eksperimentalni sajtovi.
Organizator i idejni tvorac festivala WEB FEST je beogradska informatička kompanija "Agena".
Korisnikov avatar
Pa možeš da glasaš za koji god hoćeš sajt, sam prijavljuješ URL sajta za koji glasaš.

Ja sam upravo prijavio ovaj forum za najbolji u kategoriji foruma :D
Korisnikov avatar
I naš drgi forum je svrstan u kategoriju FORUMI za izbor najboljih regionalnih sajtova :up:

Glasanje će početi za nekoliko dana, za sada se još uvek primaju predlozi sajtova...

Slika
Korisnikov avatar
By Rei
gay.hr je takodje tu u kategoriji informativni
Korisnikov avatar
:yes: ja sam ga preporučio, takođe :D
Korisnikov avatar
By Delete
Delete izvrsila svoju gradjansku duznost.
By alex 2
Neznam ali meni nekako gay hr forum djeluje jednostavnije nego ovaj(a ima i detaljnije profile) ,doduse ode su u2u poruke bolje napravljene a i ima jos par stvari sta su malo bolje nego na gay hr :right:
Korisnikov avatar
By queeria
NIS Petrol WEB FEST je prvi regionalni web festival čiji je cilj promocija upotrebe Interneta kod najšireg kruga ljudi. Sastoji se iz takmičarskog dela – biranje najboljih regionalnih web projekata, kao i od promotivno–edukativnih aktivnosti.

Nominovani su i gej sajtovi:
U kategoriji INFORMATIVNI nominovan je sajt www.queeria.com (na petoj strani)
U kategoriji BLOG nominovani su sajtovi B92 blog, Gay je ok blog i MSO blog
U kategoriji FORUM nominovan je gay-serbia.com forum (na trećoj strani)

http://www.wfest.org/
Korisnikov avatar
By Herald
Sta ce ova tema u kaficu?

Glasao sao sam za gay-serbia.com i Gay je ok.

Samo moj glas je nabacio 1% :minibounce:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jedino mi nije jasno kakve veze ima NIS sa web sajtovima ... a im je delatnost pod b?

U svakom slučaju glasaću za gay-serbia.com i queeriu iz solidarnosti ... a zaista mislim da je najbolji www.b92.net
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!