Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by AdenimPogresno protumaceno iako je sasvim razumljivo napisano. A odgovor na tvoje pitanje, Da, bojkotovao bih Alijansu u tom slucaju.Originally posted by colonia_boyTvoj post sam shvatio ovako (uprosceno): U VIP ne treba ici nikako zbog svega sto se desavalo da bi se pruzila podrska gay populaciji. Right?
ajd ukljuci mozak na trenutak i pokusaj da razumes zasto to radi. Najgora stvar u svemu ovom je sto grupa koja trpi diskriminaciju svakog jebenog dana u ovoj sugavoj zemlji, sada pomaze u diskriminaciji drugih marginalizovanbih grupa time sto odlazi u taj lokal i time postoju diskriminatori. Postoje neke stvari u kojima ne sme biti duplih standarda, ali to verovatno nikada nece dopreti do pojedinih pilecih mozgova.
Onda, ako sam dobro shvatio, da li bi ti, da se kojim slucajem isto desilo u Alijansi, bojkotovao?
Originally posted by Big Bad BearOriginally posted by EgmontIako ovde mozda izgleda da ja imam nesto protiv tebe-licno, to nije tako.Originally posted by Big Bad BearPitam.Originally posted by EgmontMolim te, nemoj se praviti lud BoriseOriginally posted by Big Bad Bear Znaci: IPAK NISU ZABRANILI SVIM ROMIMA.Jesi ti dobio clansku kartu?
Nemoj da mi kazes da na strejt mesta pustaju BAS svakoga.
A i jos ovo... Ajde malo porazmislite zasto nije svako dobio one clanske karte za Alliance (uz koje mozes da udjes za DZ). Ne mozete da mi tvrdite da ih nisu davali po odredjenom kriterijumu, jer znam da jesu. Znaci, Alliance je "navlacio" odredjenu masu "odredjenim" likovima. Tako da nema smisla pricati o tome ko je pozeljan ili nije i neki klub osudjivati zbog toga.
Ti si PR Alliance-a, i prituzbe mogu jedino tebi da uputim, jer ne postoji drugi kontakt... zar ne?
Ja mislim da si inteligentan, da imas smisla za organizovanje zurki, da imas muda i da si jedini od svih nesto ucinio po pitanju gay scene, i zato nemoj da umanjes moje misljenje o tebi.
Eto, cisto da ti osvezim pamcenje i da te obavestim da nisam imao clansku kartu
Originally posted by colonia_boyDakle - ja sam tacno protumacio.Originally posted by AdenimPogresno protumaceno iako je sasvim razumljivo napisano. A odgovor na tvoje pitanje, Da, bojkotovao bih Alijansu u tom slucaju.Originally posted by colonia_boyTvoj post sam shvatio ovako (uprosceno): U VIP ne treba ici nikako zbog svega sto se desavalo da bi se pruzila podrska gay populaciji. Right?
ajd ukljuci mozak na trenutak i pokusaj da razumes zasto to radi. Najgora stvar u svemu ovom je sto grupa koja trpi diskriminaciju svakog jebenog dana u ovoj sugavoj zemlji, sada pomaze u diskriminaciji drugih marginalizovanbih grupa time sto odlazi u taj lokal i time postoju diskriminatori. Postoje neke stvari u kojima ne sme biti duplih standarda, ali to verovatno nikada nece dopreti do pojedinih pilecih mozgova.
Onda, ako sam dobro shvatio, da li bi ti, da se kojim slucajem isto desilo u Alijansi, bojkotovao?
Originally posted by Big Bad BearMa, ja samo pitao.Originally posted by EgmontIako ovde mozda izgleda da ja imam nesto protiv tebe-licno, to nije tako.Originally posted by Big Bad BearPitam.Originally posted by EgmontMolim te, nemoj se praviti lud BoriseOriginally posted by Big Bad Bear Znaci: IPAK NISU ZABRANILI SVIM ROMIMA.Jesi ti dobio clansku kartu?
Nemoj da mi kazes da na strejt mesta pustaju BAS svakoga.
A i jos ovo... Ajde malo porazmislite zasto nije svako dobio one clanske karte za Alliance (uz koje mozes da udjes za DZ). Ne mozete da mi tvrdite da ih nisu davali po odredjenom kriterijumu, jer znam da jesu. Znaci, Alliance je "navlacio" odredjenu masu "odredjenim" likovima. Tako da nema smisla pricati o tome ko je pozeljan ili nije i neki klub osudjivati zbog toga.
Ti si PR Alliance-a, i prituzbe mogu jedino tebi da uputim, jer ne postoji drugi kontakt... zar ne?
Ja mislim da si inteligentan, da imas smisla za organizovanje zurki, da imas muda i da si jedini od svih nesto ucinio po pitanju gay scene, i zato nemoj da umanjes moje misljenje o tebi.
Eto, cisto da ti osvezim pamcenje i da te obavestim da nisam imao clansku kartu
Originally posted by Dirrty19gwell,
Da li sada trebam da pitam: A da li je trebalo?
I cemu uopste sluze? Da se osecas kao povlascena pederusa?
Nije kao da ne mozes da udjes bez iste...
Originally posted by EgmontPala je u odabrane ruke. Odnosno ljudi kojima se privlacila odredjena grupa ljudi. Time sto su dobili DZ upad, osigurano je bilo prisustvo odredjenih likova....Originally posted by Big Bad BearBas tako.
Pa nije pala u svacije ruke. O tome se i radi.
Originally posted by Big Bad BearAli, Alijansa jeste delila i Romima (ta rec se, znas, pise velikim slovom, kao i Srbin, Nemac, Amerikanac, Rus) clanske karte. Uslovi za dobijanje clanske za prvih 100 clanova su bili da ste redovan posetilac Loud & Queer zurki, da ste moj poslovni partner ili moj prijatelj. Takodjer, morate biti obrazovani, inteligentni, duhoviti, sarmantni, ekstrovertni u realnom zivotu a ne samo na Internetu, lepi, pametni, uticajni. Vi, velika zla meco, retko koji kriterij ispunjavate. Nakon tih 100 ljudi svako ko je zatrazio clansku kartu dobio je. To sto vama sujeta, strah ili ko zna sta vec nije dozvolilo da trazite - vas je problem.Originally posted by EgmontPala je u odabrane ruke. Odnosno ljudi kojima se privlacila odredjena grupa ljudi. Time sto su dobili DZ upad, osigurano je bilo prisustvo odredjenih likova....Originally posted by Big Bad BearBas tako.
Pa nije pala u svacije ruke. O tome se i radi.
1. Klub nije prazan
2. Drugi dolaze zvbog likova sa clanskim karticama
Znaci i Alliance je zeleo da privuce odredjenu grupu.
Da su hteli rome, podelili bi romima te propusnice...
Da su hteli svakoga, dali bi svakoj susi...
Ali nisu.. Znaci i Alliance je zeleo odredjen tip likova. Zato nemojte da osudjujete VIP.
PS> U VIPu sam video vise roma za jedno vece nego u Alliance za svo moje vreme izlazenja. Ko je tu ko (diskriminator onda)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!