Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Stripi
A jel mogu ja da dobijem člansku iskaznicu Alijanse?
Neću pravit velik trošak, ionako nisam stalan gost, tek toliko da se pederišem po Zagrebu članskom iskaznicom :blush:
Za tebe uvek. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zanimljivo... tema zapoceta polemikom oko cluba VIP zavrsi se raspravom oko Alijanse...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Adenim
Originally posted by colonia_boy
ajd ukljuci mozak na trenutak i pokusaj da razumes zasto to radi. Najgora stvar u svemu ovom je sto grupa koja trpi diskriminaciju svakog jebenog dana u ovoj sugavoj zemlji, sada pomaze u diskriminaciji drugih marginalizovanbih grupa time sto odlazi u taj lokal i time postoju diskriminatori. Postoje neke stvari u kojima ne sme biti duplih standarda, ali to verovatno nikada nece dopreti do pojedinih pilecih mozgova.
Tvoj post sam shvatio ovako (uprosceno): U VIP ne treba ici nikako zbog svega sto se desavalo da bi se pruzila podrska gay populaciji. Right?
Onda, ako sam dobro shvatio, da li bi ti, da se kojim slucajem isto desilo u Alijansi, bojkotovao?
Pogresno protumaceno iako je sasvim razumljivo napisano. A odgovor na tvoje pitanje, Da, bojkotovao bih Alijansu u tom slucaju.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Big Bad Bear
Originally posted by Egmont
Originally posted by Big Bad Bear Znaci: IPAK NISU ZABRANILI SVIM ROMIMA.

Nemoj da mi kazes da na strejt mesta pustaju BAS svakoga.

A i jos ovo... Ajde malo porazmislite zasto nije svako dobio one clanske karte za Alliance (uz koje mozes da udjes za DZ). Ne mozete da mi tvrdite da ih nisu davali po odredjenom kriterijumu, jer znam da jesu. Znaci, Alliance je "navlacio" odredjenu masu "odredjenim" likovima. Tako da nema smisla pricati o tome ko je pozeljan ili nije i neki klub osudjivati zbog toga.
Jesi ti dobio clansku kartu?
Molim te, nemoj se praviti lud Borise
Pitam.
Iako ovde mozda izgleda da ja imam nesto protiv tebe-licno, to nije tako.
Ti si PR Alliance-a, i prituzbe mogu jedino tebi da uputim, jer ne postoji drugi kontakt... zar ne?

Ja mislim da si inteligentan, da imas smisla za organizovanje zurki, da imas muda i da si jedini od svih nesto ucinio po pitanju gay scene, i zato nemoj da umanjes moje misljenje o tebi.

Eto, cisto da ti osvezim pamcenje i da te obavestim da nisam imao clansku kartu
:lol:

Prekrasno ... :radosnice:
Korisnikov avatar
By Stripi

Za tebe uvek. :)
A jel za dvije osobe?
Ja se udala :blush:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Adenim
ajd ukljuci mozak na trenutak i pokusaj da razumes zasto to radi. Najgora stvar u svemu ovom je sto grupa koja trpi diskriminaciju svakog jebenog dana u ovoj sugavoj zemlji, sada pomaze u diskriminaciji drugih marginalizovanbih grupa time sto odlazi u taj lokal i time postoju diskriminatori. Postoje neke stvari u kojima ne sme biti duplih standarda, ali to verovatno nikada nece dopreti do pojedinih pilecih mozgova.
Tvoj post sam shvatio ovako (uprosceno): U VIP ne treba ici nikako zbog svega sto se desavalo da bi se pruzila podrska gay populaciji. Right?
Onda, ako sam dobro shvatio, da li bi ti, da se kojim slucajem isto desilo u Alijansi, bojkotovao?
Pogresno protumaceno iako je sasvim razumljivo napisano. A odgovor na tvoje pitanje, Da, bojkotovao bih Alijansu u tom slucaju.
Dakle - ja sam tacno protumacio.

@Stripi, dacu ti ja moju, ionako vise ne vaze.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Big Bad Bear Znaci: IPAK NISU ZABRANILI SVIM ROMIMA.

Nemoj da mi kazes da na strejt mesta pustaju BAS svakoga.

A i jos ovo... Ajde malo porazmislite zasto nije svako dobio one clanske karte za Alliance (uz koje mozes da udjes za DZ). Ne mozete da mi tvrdite da ih nisu davali po odredjenom kriterijumu, jer znam da jesu. Znaci, Alliance je "navlacio" odredjenu masu "odredjenim" likovima. Tako da nema smisla pricati o tome ko je pozeljan ili nije i neki klub osudjivati zbog toga.
Jesi ti dobio clansku kartu?
Molim te, nemoj se praviti lud Borise
Pitam.
Iako ovde mozda izgleda da ja imam nesto protiv tebe-licno, to nije tako.
Ti si PR Alliance-a, i prituzbe mogu jedino tebi da uputim, jer ne postoji drugi kontakt... zar ne?

Ja mislim da si inteligentan, da imas smisla za organizovanje zurki, da imas muda i da si jedini od svih nesto ucinio po pitanju gay scene, i zato nemoj da umanjes moje misljenje o tebi.

Eto, cisto da ti osvezim pamcenje i da te obavestim da nisam imao clansku kartu
Ma, ja samo pitao.
Korisnikov avatar
By Egmont
Hoces reci nije moglo u svacije ruke to da padne?
By Pending-For-A-Bending
Pa DEFINITIVNO nije palo u svacije ruke, ali bi se po tvom postu moglo drugacije zakljuciti
Korisnikov avatar
By Sutekh
ja imam chlansku karicu :P :bouncy:
Korisnikov avatar
By Egmont
Pa DEFINITIVNO nije palo u svacije ruke, ali bi se po tvom postu moglo drugacije zakljuciti
Definitivno nije palo u svacije ruke.
Korisnikov avatar
By blenta
a sta mislite da li je trebalo da padne u svacije ruke???

(cisto da nastavim niz sa rukama)
:panker:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li sada trebam da pitam: A da li je trebalo?

I cemu uopste sluze? Da se osecas kao povlascena pederusa?
Nije kao da ne mozes da udjes bez iste...
Korisnikov avatar
By blenta
e jesi glup
trebalo je da kazesh shta god a da sadrzhi "svachije ruke"
sad nam pokvari igru

:noob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih ponavljao reci koje si ti napisao... pa sam morao da skratim izjavu a da sustina ostane ista.
Korisnikov avatar
By blenta
nije teshko ponavljati moje rechi drti
probaj po slogovima dok ne zapamtish
evo truditju se da ne budu dugachke ubudutje

:misici:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cak vise nisi ni zabavan...

Ne opterecuj temu nepotrebnim glupostima.

Mene zanima zasto zlocesti meda toliko pominje tu clansku kartu, nista vise.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Dirrty19g
Da li sada trebam da pitam: A da li je trebalo?

I cemu uopste sluze? Da se osecas kao povlascena pederusa?
Nije kao da ne mozes da udjes bez iste...
well,
koliko ja znam sluzhe da ne placjash ulaz i to im je jedina svrha.

valjda?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da se ciganisem za 150, 200 djunti... no thanks! :lol:

Mada mora da ima jos neku funkciju... :misli:
Korisnikov avatar
By Sutekh
dunno kakva je procedura, reche boris verovatno. ja to dobio davnih dana :)
Korisnikov avatar
By Egmont
Pa nije pala u svacije ruke. O tome se i radi.
Bas tako.
By Pending-For-A-Bending
Bas tako.
Pala je u odabrane ruke. Odnosno ljudi kojima se privlacila odredjena grupa ljudi. Time sto su dobili DZ upad, osigurano je bilo prisustvo odredjenih likova....

1. Klub nije prazan
2. Drugi dolaze zvbog likova sa clanskim karticama

Znaci i Alliance je zeleo da privuce odredjenu grupu.
Da su hteli rome, podelili bi romima te propusnice...
Da su hteli svakoga, dali bi svakoj susi...

Ali nisu.. Znaci i Alliance je zeleo odredjen tip likova. Zato nemojte da osudjujete VIP.

PS> U VIPu sam video vise roma za jedno vece nego u Alliance za svo moje vreme izlazenja. Ko je tu ko (diskriminator onda)
Korisnikov avatar
By Sutekh
verovatno zato shto prosechan rom ne slusha muziku kakva se pushta u alijansi.

nemam pojma kakva se mjuz pushta u vipu, ali ochito ima i domacje seljane, koja cje pre privucji prosechnog roma, nego house ili shtatijaznamvecj, tako da o diskriminaciji nema govora :P
Korisnikov avatar
By Egmont
Bas tako.
Pala je u odabrane ruke. Odnosno ljudi kojima se privlacila odredjena grupa ljudi. Time sto su dobili DZ upad, osigurano je bilo prisustvo odredjenih likova....

1. Klub nije prazan
2. Drugi dolaze zvbog likova sa clanskim karticama

Znaci i Alliance je zeleo da privuce odredjenu grupu.
Da su hteli rome, podelili bi romima te propusnice...
Da su hteli svakoga, dali bi svakoj susi...

Ali nisu.. Znaci i Alliance je zeleo odredjen tip likova. Zato nemojte da osudjujete VIP.

PS> U VIPu sam video vise roma za jedno vece nego u Alliance za svo moje vreme izlazenja. Ko je tu ko (diskriminator onda)
Ali, Alijansa jeste delila i Romima (ta rec se, znas, pise velikim slovom, kao i Srbin, Nemac, Amerikanac, Rus) clanske karte. Uslovi za dobijanje clanske za prvih 100 clanova su bili da ste redovan posetilac Loud & Queer zurki, da ste moj poslovni partner ili moj prijatelj. Takodjer, morate biti obrazovani, inteligentni, duhoviti, sarmantni, ekstrovertni u realnom zivotu a ne samo na Internetu, lepi, pametni, uticajni. Vi, velika zla meco, retko koji kriterij ispunjavate. Nakon tih 100 ljudi svako ko je zatrazio clansku kartu dobio je. To sto vama sujeta, strah ili ko zna sta vec nije dozvolilo da trazite - vas je problem.

Ali, ono sto je sigurno, to je da boja koze, nacionalnost, veroispovest, politicko opredeljenje nisu bili kriterijumi.

I manite se vec Alijanse kada govorite o VIP-u. Klub Alijansa ni u jednom trenutku nije komentarisala konkurenciju. Kada su u okolini kluba napadali goste, Alijansa nije vikala da je to radila konkurencija. Alijansa ne prica kako joj je konkurencija zatvorena, sto neki rade za Alijansu.

Vlasnike Alijanse ne interesuje preterano da li ce klub raditi kao gay, ili kao strejt ili kakav god vec klub. U tom su prostoru vec 20 godina i bice narednih 20. Znaju koliki su im fiksni troskovi, znaju koliki su im varijabilni troskovi, znaju koliki profit zele da ostvare i znaju svoju cenovnu politiku. Takodje, znaju da ce u gradu od 2.000.000 stanovnika uvek moci da nadju 200 ljudi koji ce puniti klub.

Da li ce LGBT populacija i njihovi prijatelji to iskoristiti ili ne nije stvar kluba. Stvar kluba je da im obezbedi sigurnost u klubu i ispred njega, sto klub obezbedjuje. Stvar je kluba da obezbedi kvalitetnu uslugu i klub to radi. Stvar je kluba da obezbedi pristojan prostor i to radi. Stvar je kluba da bude prijateljski nastrojen prema svojim gostima i klub to doista jeste. Zaposlio je uglavnom gay radnike (obezbedjenje nije gay samo iz razloga sto nema gayeva koji hoce da rade na tom mestu).

Ja samo znam da sta god budem radio komercijalno da vi, Adenimka i ostale beogradske otrovne palanacke jezicare necete moci da udjete za dzaba vise. A ako nastavite sa takvim ponasanjem, necete moci vise da udjete.
By Pending-For-A-Bending
Ja nisam otrovan, nego realan! Pa tvoj "pomocnik" Paki se prvi obradovao kad je "komsiji crkla krava"

A povodom pravopisa... idem odmah da se ubijem sto sam pogresio

A da... Clanske karte... Stojao sam sa jednim drugom koji je trazio clansku kartu od tebe. Ti si rekao "Moze, ali ne moze za njega" i pokazao na mene. Ja nisam trazio tu clansku kartu, tako da ne znam sta ti je to uopste trebalo?! Ne bih je ni uzeo- sta ce mi da se ciganim za tu sicu? Imam ja sasvim dobru platu tako da mi to ni ne treba. Uostalom, na svakoj zurci i izlasku u Alliance sam ostavio mnoooooog vise novca od tih 100, 200 dinara ili koliko god vec...

A da i nastasvim za te karte. Poznato je da svi pustaju u klub i toce alkohol mladjima od 18 god (ako svi to rade, da li to znaci da je to OK????), ali reci sad ti meni koliko clanskih karata si TI dao osobama mladjim od 18 godina? Samo nemoj da me farbas da ne znas koliko je ko imao godina, jer si bio vrlo dobro upucen u to!

A sto se tice zabrane ulaska u klub,.... Posto si znao nekim osobama da kazes "...inace cu ti zabraniti ulazak u klub i time ti unistiti socijalni zivot...", veruj mi da to kod mene nece upaliti. Slobodno mi zabrani ulazak. Jaka muda
A inace tvoja izjava "...mogao bi da se javis u klubu, a ne da izigravas nadrkanog na netu..." je nebulozna. Ja ne mislim da si ti neki superstar, da je potrebno uvlaciti se u dupe PRu Alliance-a i da je super imati te pored sebe, jer cu se ovajditi o.. sta-god-vec... kao sto neki likovi misle, tako da ti ja porucujem "Niko ti ne brani da se ti meni prvi javis". Zasto diskriminsati uopste?

PS. Da li zabrana ulaska postoji cak iako osoba NE zeli da udje? Zanimljiv KOEN.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!