Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Elem, zanima me kad idete u goste, bilo str8, bilo gay, bilo mixano, sta po dobrom srpskom obicaju nosite ljudima u kucu!?
Ratluk, kafu, secer, sok, sliku, tepih, kera, macku, prazne ruke, sirok osmeh, kiseo komentar... dakle sta?
By Swanheart
tebi ako dodjem u goste ima da donesem Zoncheta :lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zavisi kod koga idem... Obicno neki sokic, keks, cips...
Ukoliko idem kod starijih ljudi ondak kafa, bombonjera or smt...
By Sixto
Originally posted by Swanheart
Podmazanu i po glavi obrijanu! mmmmmmmm

A ti mala, sta si se ucutala, sta nosis u goste? Nisi valjda pirocanka!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Osmeh... a za ostalo zavisi od prilike, kao i ljudi kod kojih idem.

Ali ipak mislim na kafu, neki slatkis... neko pitje...

Poklone poput psa ili macke zaista ne bih rizikovao da nosim bilo kome.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Eifranloo
Zavisi kod koga idem... Obicno neki sokic, keks, cips...
Same here. U zadnje vreme posto sam svorc uglavnom nosim 2-3 kesice onog Nes 3-in-1 :giggle:

Bitna je paznja, right? :trep:
Korisnikov avatar
By Pauceti
@decko: Kad dodjem kod tebe ima da ti donesem novi KOMPAKT CD Seka Aleksic - Kraljica :lol:
By Swanheart
Originally posted by Sixto
Originally posted by Swanheart
Podmazanu i po glavi obrijanu! mmmmmmmm

A ti mala, sta si se ucutala, sta nosis u goste? Nisi valjda pirocanka!

zavisi od toga gde se ide...ako je kod nekog starijeg onda kafa, bombonjera klishe stvari kao sto je i Eifranloo napisao
a ako je kod nekog od prijatelja onda neki sok, cokolada, keks...ili alkohol...mada najcesce alkohol ( sta cu kad se druzim sa alkoholicarima :lol: )
By Swanheart
ti dam po nosu sad zn`sh
zaboravi na Zoncheta dobices Tekilu :lol:
Korisnikov avatar
By M M and I
Najcesce flasu dobrog vina...ako je neka zesca prilika onda flasu nekog dobrog (i "otmenijeg") zestokog pica...To znam da ce svakako da se upotrebe ha ha
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Poklone nosim samo za rodjendane i slave...inace donosim svoje dobro raspolozenje..sto im je sasvim dovoljno :D
Korisnikov avatar
By Zoe
I kad idem kod starijih nosim vino, kafu, nikad bombonjeru, ruzne su u picku materinu.....ponesem neke jako dobre cokoladne bombone/praline ili tako nesto....
Kod omladine-alkohol, travu :giggle: , koka-kolu, grickalice ili cokoladu...eh,da, i muziku!

(ne nuzno svaki put i ne nuzno ovaj redosled i ne nuzno da cu ista kupiti; ali kad imam para, razbacujem se :D )
Korisnikov avatar
By *deni*
Najcesce prazne ruke, a ponekad mozda samo bombu piva.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma da!
Neko još nosi negde "20 deka kafe" i bombonjeru?!?!
E super. Najbolje da onda u kesu ubacite i šećer u kockama i dezodorans iznad kase umotan u žuti papir.

Mislim, šta ima veze što su oni matorci.
Vi ste mladi, odnesite nešto drugo...
By Storm
Knjige, čokoladu ili alkohol.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sixto
Elem, zanima me kad idete u goste, bilo str8, bilo gay, bilo mixano, sta po dobrom srpskom obicaju nosite ljudima u kucu!?
Ratluk, kafu, secer, sok, sliku, tepih, kera, macku, prazne ruke, sirok osmeh, kiseo komentar... dakle sta?
Samo sebe :blush:
Mešavina dobrih srpskih i hrvatskih običaja :drama:
By Sixto
Stripi je Zagrepcan s korenima iz okoline Pirota! :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Stripi je rodženi lala, sa korjenima iz Austrije, Bosne i Hercegovine, na privremenom radu u Hrvatskoj :yes:
By rockIt_grL
leti sladoled i hladna pica a u ostala godisnja doba cokolade ili sl sa nekim vinom i kafa naravno ..dakleM uglavnom forsiram rafinisane secere i alkohol-dobitna kombinacija-
inace 20 deka kafe, secer u kocki i metar kvadratni bombonjere (kojoj je istekao rok)sa eventualno kompletom soljica za kafu dekorisanim intenzivno bojenom florom i faunom uopste nije out, sta vise bice da je must have (sto bi rekle cosmo girls:)za nezanemarljivi %
By Dragonite
Zavisi od toga gde idem. Ako je kod nekoga ko mi je kao rod rođeni, onda znam šta mu treba /kafa, grickalice, cigarete/. Meni drugarica uvek kupi cigarete, ja njoj čokoladu. Drugu kod koga stalno visim uvek kupujem kafu.

Ako negde idem prvi put, ili nakon dužeg vremena, obično je to nešto slatko&kafa. Alkohol nosim samo ukoliko je prigodno /žurka, proslava, sedeljka, večera/.

Ako je to osoba mome srcu izuzetno draga, onda obično nosim i neki mali poklon za nju/njega. Tako je Sunce dobio silne ljubičice i vice versa.
Korisnikov avatar
By Blady
Yap, uglavnom neki sokic,grickalice.. mada prethodno neke nazivem da pitam: Jel treba nesto? :)
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Eifranloo
@decko: Kad dodjem kod tebe ima da ti donesem novi KOMPAKT CD Seka Aleksic - Kraljica :lol:
S tim neces moci ni da proviris u moj stan :lol:

Ja ocekujem da Vi ponesete pice i grickalice. Moze i neki film.. :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
uglavnom pitam....mada, prvi put kad idem, cesto nesto ponesem....pokusavam da se setim.....pslednji put devokICi cvece, jer me je zvala na rucak, pa mi izgledalo dzentlmenski...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Posto i ja volim da dobijem cvece, volim da odnesem cvece..

a ima i onaj obicaj, kad nekome ulazis prvi put u kucu da
poneses neko pice... pa se trudim i to da postujem,
nisam neka koja postuje obicaje, ali ovaj uopste
nije los.. sta vise je simpatican..
Korisnikov avatar
By 2kune
kada se sluči da imadem kakav bizaran domaći alkohol donosim ga na zajedničku konzumaciju, a u zadnje vrijeme uhvatio sam sebe u navici da okolo nosam jeftina vina i šampanjce sa istom nakanom... :blush:
Korisnikov avatar
By gorilica
Odlichna ti tema Sixto! Taman da vidish koga da zovesh a koga ne. :lol: :smeh:

Shto se mene tiche, uglavnom sam ja domacin.
Zavisno od prilike i toga koliko sam shvorc, i kod mene je uglavnom klishe. Kafa, flasha vina, ruza, ukoliko na mestu kuda idem bude i domacica. :) Mada, nije mi ni strano da, ukoliko imam kintu kod sebe, u kafani kompletnom zenskom drustvu uzmem po ruzu.
Dodushe, buduci da sam u poslednje vreme chesto bez kinte, desi se i da odem praznih ruku, ali to su vec ljudi sa kojima se vidjam skoro svakodnevno.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by 2kune
kada se sluči da imadem kakav bizaran domaći alkohol donosim ga na zajedničku konzumaciju, a u zadnje vrijeme uhvatio sam sebe u navici da okolo nosam jeftina vina i šampanjce sa istom nakanom... :blush:
Baš me zanima otkud ti ta navika :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
Nekada sokić, sitnicu neku ... nekada ništa. Nije praktično da donosim nekome nešto u kuću ako mu dolazim pet puta nedeljno (a ima domova gde gostujem toliko često).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!