Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim da ovaj Forum traje dovoljno dugo i da je stoga vreme da se uvedu nagrade za paznje vredne korisnicke jubileje.
Nagrade za laureate bi bile, primera radi, platinasta zvezdica ( jer su sve ostale zlatne) ili zlatnim slovima ispisano korisnicko ime.
Kategorije bi bile razlicite. Evo, ja predlazem da se M M and I dodeli nagrada za sestogodisnju vernost ovom sajtu. Ovaj korisnik se samoregistrovao 12-12-2001, tako da ce za mesec dana proslaviti sestogodisnjicu kontinuiranog prisustva u ovom diskusionom leglu.
Mislim da je red da Mimicu okitimo platinastom zvezdicom.
:zvezda:
Korisnikov avatar
By Stripi
Jebote, još koji mjesec i meni će bit 5 godina kako sam tu :scared:
Osoba with no private life, to sam ja :cheer:
Korisnikov avatar
By *deni*
Osmog januara 2008. punis 5 godina od registracije, a ja petog januara 2008. punim ukupno 4 godine.
:shok:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah well, rekoh vć...no private life :blush:
Korisnikov avatar
By Egon
ok ... ako cjete nekome vecj nesto da dodelite,
dodelite kupone u greenet kafeu ...

realno ...
Korisnikov avatar
By Sutekh
vecjina nas se registrovala tokom 2003/4. ja ne bih ni doshao, da me unicorn nije iscimao.
Korisnikov avatar
By Skai
Originally posted by *deni*
M M and I dodeli nagrada za sestogodisnju vernost ovom sajtu. Ovaj korisnik se samoregistrovao 12-12-2001, tako da ce za mesec dana proslaviti sestogodisnjicu kontinuiranog prisustva u ovom diskusionom leglu.

Tu je on jos od mnogo ranije...
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je skoro bio treci forumski rodjendan. :rodjendan: Ne bih se ni setila da nije ove teme.... Ali sam dugo vremena pre toga citala forum pa se osecam kao da sam duze na forumu. Sa druge strane mi se opet cini da je to vreme proletelo... I ja bih mozda ostala samo na citanju foruma da me Seaman kad je bio kod mene u poseti nije registrovao. Sada me tera da ne budem toliko na forumu, eh ljudi nikad zadovoljni :smeh: Ali ne mislim da bas nemam zivot :D Samo je on vezan i za forum...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ju! Meni je 3 godine i malo meseci :wow:
Ko bi rekao...
Korisnikov avatar
By *deni*
I meni, draga Dina, ide forumski rodjendan. Pocetkom naredne godine, kao sto rekoh, navrsice se ravno cetiri godine od moje registracije.
Uoci jubileja,medjutim, umesto praporaka i nagrada, ispostavljen mi je svojevrstan shamar od uprave u vidu jednomesecnog bana.
Sva sreca, pa sam mazohista.
:federi: :bic:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!