Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by colonia_boy
Ja kad sam upoznao Pakija, na rastanku mi je poljubio ruku. That was very lady like
Originally posted by PakiNe volem taj augmentativ, recimo loodicaOriginally posted by colonia_boy
Ja kad sam upoznao Pakija, na rastanku mi je poljubio ruku. That was very lady like
Kol'ko posle toga nisi znao šta to znači, šta da radiš, kako da se ponašaš kad me sledeći put vidiš..... pa kol'ko si tada Hephaestiona istripovao... ... a sve je došlo na svoje mesto kad si ukapirao kolika je Pakita, ustvari, budaletina ...
Originally posted by jukieKako sam znala da ce se dzaki pojaviti u stefijevoj temi:DOriginally posted by Dirrty19gMa to su ih ove latino serije iskvarile... tamo se ljubiš sa potpuno nepoznatom osobom kada se upoznajete
Da, primetio sam da postoji vise neznosti pri pozdravljanju, a i uopste, kod muskog roda... cak i kod str8 muskaraca.
Svi se nesto grle... i ljubakaju...
Originally posted by FireGoxBaš svaki put imaš duhovimt komentar?
Sa svim ljudima se pozdravljam isto, iskren osmeh, duhovit komentar i rukovanje...
Ono sto je modernije je pesnica u rame ili pesnica o pesnicu, sad' ko to razume...Pesnicu u ram ne volim, imam jednu robustnu kolegicu koja se zna tak pozdravljat...ljubljenje je rijetko iako ne i nepoželjno
Ne volim ljubakanja
Originally posted by ns.happyBitcharko zlobnaOriginally posted by Lakiboy_ns
novosafdskoj
Originally posted by Dirrty19gPa str8 Crnogorci su oduvek vazili za maco muskarce, a kad se vide na ulici obavezno se izljube i ne plase se da ce to ugroziti njihov maco imidz.
Pa dobro... str8 muskarci su ipak vise macho... mislim ne vole oni te "pederske neznosti".
Mada mislim da ove novije, liberalnije generacije se polako otvaraju, i da je za njih to potpuno normalno.
Nadam se da ce stvari krenuti tim tokom, neometano od negativne strane srpskog drustva, koje je ograniceno u svakom mogucem i nemogucem smislu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!