Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by жњLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ja sa pocetka lezbo karijere...
dogovaram dejt sa cicom koju sam upoznala preko oglasa, razmenile par ok mejlova, simpaticna na recima, simpaticna na slici... nalazimo se kod doma omladine... ja se okrecem, gledam i okrecem ne bi li je ugledala... kad ono prilazi bradonja i ni pet ni shes` - "jesam musko, al bi mogli da probamo".
magla!!
a oglasi - nikad vise!
Originally posted by жњ
dogovaram dejt sa cicom koju sam upoznala preko oglasa, razmenile par ok mejlova, simpaticna na recima, simpaticna na slici... nalazimo se kod doma omladine... ja se okrecem, gledam i okrecem ne bi li je ugledala... kad ono prilazi bradonja i ni pet ni shes` - "jesam musko, al bi mogli da probamo".
magla!!
a oglasi - nikad vise!
Originally posted by decko
Jao nije moj, ali moram da napisem sta se desilo jednom mom drugu (uz njegovu dozvolu ) koji je otisao na dejt sa jednim jako jako slatkim deckom
Enivej, on dolazi na zakazano mesto kad tamo taj lik i jos jedan decko, par godina starije. Ispostavi se da je to brat ovog lika kog je on namerno poveo jer su obojica....u fazonu da traze decka pa ko upeca ovog - upeca. A kasnije su rekli da se ne bi bunili ni da organizuju neku trojku!
Originally posted by deckoimam jedno pitanjce: da li u mogucoj trojci bi i braca medjusobno opstila ili samo sa njim:cekam:?
Creepy. Mogu misliti samo kako je njemu bilo ali meni je i dalje pred facom njegov izraz lica dok to prica a to je bio urnebes
Originally posted by жњajme, horor!
magla!!
a oglasi - nikad vise!
Originally posted by blentaHe, sta bi vise pozeleo klinja za dejt od odlaska u mek!Originally posted by Sixtopa trudim seOriginally posted by blentaKako ti seres pa to je necuveno!
...mada nisam imao ni mnogo dejtova...
znash kako kod mene odma
procena i moze ne moze
nema dejtovanja
osim ako se ne ide u mek
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!