Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by starterPosto vam je tema kao i obicno otisla u off,da pokusam da ti pomognem ili vec onome ko je postavio to pitanje ? Ne postoji klub,ali imas kafic,u kome sam video dosta ljudi koji opusteno djuskaju,a pusta se raznorazna muzika,ja bih mozda sve to nazvao narodnjacima-ali da kazem novija domaca.Mesto je Espeho i nalazi se blizu zgrade Politike.
Ima li neki normalan gay ili gay friendly klub u kome se pustaju narodnjaci?
Kad kazem normalan, mislim bez obezbedjenja koje tuce goste, bez homofobicne uprave, i bez diskriminacije prema drugim manjinskim grupama...
Siguran sam da ima dosta nas koji hocemo bas takav klub, normalan, a da ima narodnjaka
Originally posted by coloradoOriginally posted by starterZar JA! koji nemam veze s narodnjacima treba da ti objasnjavam da je to citat Goge Sekulic??? A tumaci kako hoces.... Goga je Zen.
A sta ce to biti sutra uvece?
Ili me to zezate kao ono malo sutra?![]()
Originally posted by operativni kadar
Više sam nego iznenađen ovom temom, tj. izjavom da je Utopija gay friendly mesto. Ljudi za koje znam da se pojavljuju tamo nisu ni najmanje gay friendly.![]()
Originally posted by starterKo o cemu - kurva o postenju
Kad kazem normalan, mislim bez obezbedjenja koje tuce goste, bez homofobicne uprave, i bez diskriminacije prema drugim manjinskim grupama...
Siguran sam da ima dosta nas koji hocemo bas takav klub, normalan, a da ima narodnjaka
Originally posted by Hans_87
takođe kažem da su narodnjaci nacionalno zlo...oni su i krivi donekle za naše stanje. Devedesetih je "to" doživelo ekspanziju upravo sa bujanjem nacionalizma. Isti ti ljudi koji nas napadaju su odrasli uz to...sve je stvar ukusa...ta Ceca podiže tri prsta i nosi krst do vagine( da se ne izrazim sada.. ) a onda isti ti pravoslavci u ime tamo nekog boga lemaju gay ljude na Trgu 2001. A onda ista ta Ceca kaže da nema ništa protiv gay ljudi...
Originally posted by starter"Skroz bezveze", rece starter i odvrnu bracu Bajic, dok su se Halid Beslic i Rade Jorovic zagrevali u cd playeru. "Ja sam seljak u srcu i dusi", prolomi se starterovom sobom i on potom otvori prozor sa kojeg se nesebično poče širiti zvuk za koji je verovao da će ga svi zagrliti, da se svi s njim mogu identifikovati. Izuzev onih koji se, kako je mrmljao, foliraju....
@nicodemus: I to dovodjenje seksualnih radnica u istu kategoriju sa nepostenim ljudima mi je skroz bezveze.
Originally posted by starterBravo.
Meni je strashno to da vas nekoliko stavlja narodnu muziku u istu korpu nenormalnosti sa
diskriminacijom po rasnoj i rodnoj osnovi,
i sa drzanjem homofobicnog obezbedjenja, koje prebija goste zbog npr. orala u wc-u...
Ne mogu da verujem...
Originally posted by starterVerovatno zato shto masa tih shabana slusha tu vrstu muzike, a nevezano za to, turbo-folk simbolizuje jako ruzhan period u nashoj istoriji..
Meni je strashno to da vas nekoliko stavlja narodnu muziku u istu korpu nenormalnosti sa
i sa drzanjem homofobicnog obezbedjenja, koje prebija goste zbog npr. orala u wc-u...
Ne mogu da verujem...
Originally posted by starterOdgovor je ne.
Originally posted by starterStarter, evo povedi mene, plati mi piće i ja ću da ti pevam.
Originally posted by starterJa mislim da si ti ovu temu poceo, sa tim narodnjacima....
Ne mogu da verujem...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!