Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
No no! You can kiss my ass!
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
zar ne mislis da je bolja opcija :fuck:
nesto ne volem da zvalim dupeta
Korisnikov avatar
By Dirrty
To je samo odgovor na smajli...

Iskreno, ni ja ne volim da mi neko balavi dupe :lol:

Retko kada mi prija...
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
meni bude nekako neprijatno, sav se zabunim:lood:
Korisnikov avatar
By colorado
Nema jos takvog kluba. Ali bice mozda sutraaaaaaaaa, sutra uveceeeeeeeee!!
By starter
A sta ce to biti sutra uvece?
Ili me to zezate kao ono malo sutra? :D
By deka
Originally posted by starter
Ima li neki normalan gay ili gay friendly klub u kome se pustaju narodnjaci?

Kad kazem normalan, mislim bez obezbedjenja koje tuce goste, bez homofobicne uprave, i bez diskriminacije prema drugim manjinskim grupama...

Siguran sam da ima dosta nas koji hocemo bas takav klub, normalan, a da ima narodnjaka
Posto vam je tema kao i obicno otisla u off,da pokusam da ti pomognem ili vec onome ko je postavio to pitanje ? Ne postoji klub,ali imas kafic,u kome sam video dosta ljudi koji opusteno djuskaju,a pusta se raznorazna muzika,ja bih mozda sve to nazvao narodnjacima-ali da kazem novija domaca.Mesto je Espeho i nalazi se blizu zgrade Politike.
Da li ce me neko sada optuziti da radim za upravu i vlasnike ovog mesta,kao pre za VIP-ovce;-))) ) Uzgred povodom diskriminacije Roma pri ulasku u VIP,vi koji se bacate drvljem i kamenjem na njih i ne zelite da ih hranite i ikad udjete u klub,raspitajte se malo,jer i Rome ,a i trans osobe sam vidjao u istom.
Toliko :serlok:
Korisnikov avatar
By colorado
Zar JA! koji nemam veze s narodnjacima treba da ti objasnjavam da je to citat Goge Sekulic??? A tumaci kako hoces.... Goga je Zen.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by colorado
Zar JA! koji nemam veze s narodnjacima treba da ti objasnjavam da je to citat Goge Sekulic??? A tumaci kako hoces.... Goga je Zen.
:smeh: :smeh:
KO? Goga Sekulovic? <KARLEUSA>
By Hans
:cheer: ah, pa akademik Gordana Goga Sekulić....
"leto na Ibici, proleće u Nici, moj dečko je čista desetka"
"može može poklon dodir ne može"....et cetera
I ja slušam narodnjake, ali ne slušam samo to...to mi je pod c...
Hteli vi da delite mišljenje sa mnom ili ne, ja imam teoriju da su narodnjaci jeftin pokušaj umetnosti,a od cele te plejade kafanskih filozofa ostaće upamćena jedino Brena ili Ceca... takođe kažem da su narodnjaci nacionalno zlo...oni su i krivi donekle za naše stanje. Devedesetih je "to" doživelo ekspanziju upravo sa bujanjem nacionalizma. Isti ti ljudi koji nas napadaju su odrasli uz to...sve je stvar ukusa...ta Ceca podiže tri prsta i nosi krst do vagine( da se ne izrazim sada.. ) a onda isti ti pravoslavci u ime tamo nekog boga lemaju gay ljude na Trgu 2001. A onda ista ta Ceca kaže da nema ništa protiv gay ljudi... i tako sve to... to je kao droga, od toga se treba distancirati.. šta fali osamdesetim u Alijansi? One nikoga nisu mentalno osakatile... hvala..

P.S. Ne napadam nikoga, i ja sam se x puta obeznanio uz iste te melodije...kada se spuštate do nivoa nekih takvih ljudi onda postajte oni...manje ili više...Mislim, pocrveni li ta Goga kada peva takvo nešto?
By starter
@colorado:
pazi, kad nisam cuo taj hit:kesa:
@Hans: jeste, jeste, narodnjaci su u stavri izazvali nacionalizam ne bi li pojacali svoju prodju na trzistu...
i u stvari su veliki homofobi, a ovamo se prave gay friendly da nas zavaraju...
By starter
Jos jedna ispravka, Utopija izgleda ipak NIJE gay friendly mesto...lazno se reklamiraju!!!! :besan:
Originally posted by operativni kadar
Više sam nego iznenađen ovom temom, tj. izjavom da je Utopija gay friendly mesto. Ljudi za koje znam da se pojavljuju tamo nisu ni najmanje gay friendly. :wtf:
Korisnikov avatar
By Nicodemus

Kad kazem normalan, mislim bez obezbedjenja koje tuce goste, bez homofobicne uprave, i bez diskriminacije prema drugim manjinskim grupama...

Siguran sam da ima dosta nas koji hocemo bas takav klub, normalan, a da ima narodnjaka
Ko o cemu - kurva o postenju
a o oni sto slusaju narodnjake o "normalnosti". :seronjo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Hans oni cak nisu ni pokusaj umetnosti.

To im je samo zanimanje kojim pokusavaju da se obogate, ili jednostavno da prezive...

Nema tu umetnosti, i nema tu lepote...

Dodao bih samo das fali nesto 80-im u Alijansi... a to je malo raznovrsne muzike.
Ne trebaju meni cak narodnjaci, ali ako moze malo vise MTV hitica... da covek moze i da se razmrda malo! :perezube:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Originally posted by Hans_87
takođe kažem da su narodnjaci nacionalno zlo...oni su i krivi donekle za naše stanje. Devedesetih je "to" doživelo ekspanziju upravo sa bujanjem nacionalizma. Isti ti ljudi koji nas napadaju su odrasli uz to...sve je stvar ukusa...ta Ceca podiže tri prsta i nosi krst do vagine( da se ne izrazim sada.. ) a onda isti ti pravoslavci u ime tamo nekog boga lemaju gay ljude na Trgu 2001. A onda ista ta Ceca kaže da nema ništa protiv gay ljudi...
:up:
By starter
Meni je strashno to da vas nekoliko stavlja narodnu muziku u istu korpu nenormalnosti sa
diskriminacijom po rasnoj i rodnoj osnovi,
i sa drzanjem homofobicnog obezbedjenja, koje prebija goste zbog npr. orala u wc-u...
Ne mogu da verujem...
By starter
@nicodemus: I to dovodjenje seksualnih radnica u istu kategoriju sa nepostenim ljudima mi je skroz bezveze.
By Hans
Dirrty znam ja šta ti misliš, slažem se u potpunosti. Alliance bi trebalo da pušta malo novijeg zvuka...bilo je dana kad sam hteo da čujem neke MTV stvari, a čuo sam ih u- Floydu!
Vidim da je već poslato pismo organima reda i duševnog mira... Nada umire poslednja:zev2:

P.S. Mislite li da je moguće živeti u Srbiji a ne znati nijedan "hit"? Uvek sam se divio onim serijama tokom devedesetih gde su svi tobože intelektualci i politici RTSa i njihovim koncertima u podne, dok je napolju gruvao najgori trash svih vremena. KAO, "mi" nismo to, a ovamo se upravo njihov cenjeni predsednik zalagao za sistematsko uništenje onog malenog dela pravog srpstva iščezlog tokom SFRJ i onog starog Beograda, koji se nikada neće vratiti. Kako im je samo uspevalo i da pomisle da mislimo da je to stvarno tako. Da je napolju sve okay... :hypno:
Korisnikov avatar
By Nicodemus
@nicodemus: I to dovodjenje seksualnih radnica u istu kategoriju sa nepostenim ljudima mi je skroz bezveze.
"Skroz bezveze", rece starter i odvrnu bracu Bajic, dok su se Halid Beslic i Rade Jorovic zagrevali u cd playeru. "Ja sam seljak u srcu i dusi", prolomi se starterovom sobom i on potom otvori prozor sa kojeg se nesebično poče širiti zvuk za koji je verovao da će ga svi zagrliti, da se svi s njim mogu identifikovati. Izuzev onih koji se, kako je mrmljao, foliraju....

:odrasti:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Meni je strashno to da vas nekoliko stavlja narodnu muziku u istu korpu nenormalnosti sa
i sa drzanjem homofobicnog obezbedjenja, koje prebija goste zbog npr. orala u wc-u...
Ne mogu da verujem...
Bravo.

Evo ti Nicodemuse čoveka koji sluša narodnjake, a bolje kapira stvari od 99% foruma. I to one krajnje jednostavne -- diskriminacija po bilo kojoj preferenci -- seksualnoj ili muzičkoj -- je i dalje samo to: diskriminacija.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ne mogu da verujem...
Verovatno zato shto masa tih shabana slusha tu vrstu muzike, a nevezano za to, turbo-folk simbolizuje jako ruzhan period u nashoj istoriji..

Odgovor je ne.
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode

Starter, evo povedi mene, plati mi piće i ja ću da ti pevam. :dj:
Znam sve narodnjake Silvane Armenulić i Šabana Šaulića, za ostalo imam frendove koje bih ti preporučio.:kolo:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne mogu da verujem...
Ja mislim da si ti ovu temu poceo, sa tim narodnjacima....
Loopetas gluposti zestoko.... A sto se tice tog orala koji spominjes, meni je to krajnje odvratno !Ne kazem, da treba tuci nekog zbog toga, ali da, ja bi ih izbacila iz tog istog kluba !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!