Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
:lol:

Dok ne proverim, ne mogu da tvrdim. :smeh:

on topic:
Ma iskreno, zabole me i za klub, i za ovu sprdachinu. Ja samo izneo svoj utisak Dushanovog uvodnog posta.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by gorilica
Loni, lepo je to shto si stao u odbranu svog druga, ali da je ovaj topic umesto u Sceni postovan u Zezanju i opushtenciji, ja bih mogao da ga shvatim i nasmejem se. Ovako, jednostavno, maliciozan je.

Btw, i ljudi sa sela prave razliku izmedju rechi seljak i rechi seljachina, koja se kod vecine populacije danas u Srbiji koristi u zargonu kao sinonim za karakternu osobinu.
Danas su pravila ovakva:

Ako kažeš verziju sa N - SeljaNIN - onda je politički korektno,
a ak ostaviš verziju sa K - SeljaK - onda je uvreda.

Znam ljude sa sela, koji pristaju samo na verziju, koja se završava sa NIN. U suprotnom se uvrede.

Pazi ovo - TAKOZVANE SLIČNE REČI, KOJE SE UPOTREBLJAVAJU ZA KARAKTERNE OSOBINE NISU NIMALO NAIVNE.

Kad se za kukavicu kaže PIČKICA to nije nimalo naivno jer u sebi podrazumeva da su žene (pičkica je ipak specifična za žene) samim tim kukavičnije, beskaraktnernije, gore. Niže u odnosu na muškarce.

Kad se kaže za beskarakternog čoveka PDERČINA, to znači da se podrazumeva da su gejevi bezkarkternija bića.

Kad se za primitivca ili glupog čoveka kaže SELJAK to podrazumeva da su seljani primitivniji i glupi.

JA JEDNOSTAVNO APELUJUJEM DA NIJEDAN SVESTAN ČOVEK NE SME PRISTATI NIKAD NA OVU TERMINOLOGIJU.

Ama neću da pristanem da peder bude u kontekstu s ijednom karakternom osobinom. Ako neki strejteri na to pristaju, ja neću.
Neću da pristajem da se ijedan ženski organ bilo da je pička ili sisa dovede u kontekst s kukavičlukom, niti primitivizam sa ljudima, koji žive van metropole.

Dovoljno je reći - KUKAVICA, PRIMITIVAC, BESKIMČENJAK.

Da li si razmišljao zatšo u patrijarhalnim društvima nije negativno reći za nekog MUŽJAČINA? Zašto nema izraza STREJTERČINA, ŠVALERČINA ili MUŠKARČINA u negativnom kontekstu kao ŽENETINA, ŽENTURAČA, KURVETINA?

U pitanju je samo naizgledna terminologija, kojoj je za cilj da utvrdi postojeći patrijarhalni poredak.

A što se Duška tiče, da ga i ti znaš mnogo bolje znao bi kad se šali, kad koristi humor... Pisana forma jednostavno ne može da ti dočara sav humor i ironiju, pa se vama, koji ga ne poznajete čini da je maliciozan.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Loni
A što se Duška tiče, da ga i ti znaš mnogo bolje znao bi kad se šali, kad koristi humor... Pisana forma jednostavno ne može da ti dočara sav humor i ironiju, pa se vama, koji ga ne poznajete čini da je maliciozan.

:smeh: :roll: :smeh:

Jeboteeee..ajde odmri malo...zapali koju :joint:

:drama:
Korisnikov avatar
By Loni
Šta da zapalim?
Ja sam nepušač.
By Pending-For-A-Bending
Ja sam ono seljacina i mislio kao uvreda...

A to sto se on "sprda" sa ovim dogadjajem, meni nije nimalo zanimljivo. Ni ti ni on niste bili tamo kad je bacen suzavac- e zato mislim da to nije korektno.
Obojica ste izuzetno subjektivni i branite "svoj" klub!

Znaci jedina osoba koja je po meni ispala ovde normalna od svih (koji su zaduzeni za Alliance-u i VIP) je Boris (da, da... nisam mislio da cu to reci)....

Ja cu naravno nastaviti da izlazim gde mi se hoce- i gde mislimd a treba da izlazim, ali trenutno mi se sve zgadilo. Cuo sam jos neke price, koje nisu toliko pricane i koje nisu dosle do foruma i to mi je samo stvorilo jos vecu mucnino sto se svega ovoga tice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!