Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by colonia_boy
Znam da postoje osobe koje misle da je ceo svet zaljubljen u njih
Originally posted by colonia_boy"every need got an ego to feed"
Ovu nebuloznu pojavu zapazam vec duze vreme i sto duze razmisljam o tome sve mi je nejasnija...zar je ljudima tesko da shvate da zelim samo prijateljstvo i da ih recimo zovem da idemo u shopping jer ocajno zelim gay opinion kako mi stoje nove farke, a ne da bih muvao tu osobu?? Ako zelim da provodim dosta vremena sa nekim, zasto ne pomisli da to zelim zato sto je dobra osoba a ne da bih mu se uvukao u pantalone. A tek oni komicni trenuci kad nekom kazes da super izgleda na slici a doticna persona digne nos i ne javlja ti se danima....
Originally posted by coloradoi sve to samo zato sto nisi hteo na pice
To je jedan od brojnih razloga zbog kog mrzim ljude (a posebno pedere) i zbog cega sam danas obrisao profil na romeu.
Od danas zivim u celibatu. Cak bih i u manastir otisao... samo da nema Boga.
Originally posted by colonia_boyDodjavola, a ja sam mislio da zato sedimo na faxu zajedno na predavanjima.
Ovu nebuloznu pojavu zapazam vec duze vreme i sto duze razmisljam o tome sve mi je nejasnija. Znam da postoje osobe koje misle da je ceo svet zaljubljen u njih :talk_about_living_in_denial: i izgleda da to sve vise uzima maha. Bilo da pricam sa neki preko spejsa, messengera, foruma ili na sred ulice. Sem komplimenata to se desava i pri obicnom razgovoru. Zar je ljudima tesko da shvate da zelim samo prijateljstvo i da ih recimo zovem da idemo u shopping jer ocajno zelim gay opinion kako mi stoje nove farke, a ne da bih muvao tu osobu?? Ako zelim da provodim dosta vremena sa nekim, zasto ne pomisli da to zelim zato sto je dobra osoba a ne da bih mu se uvukao u pantalone. A tek oni komicni trenuci kad nekom kazes da super izgleda na slici a doticna persona digne nos i ne javlja ti se danima. E onda kad shvati da te bas boli uvo za nju javi se sa pateticnom porukom Long time no see, wanna hang out? Moj odgovor je uglavno jedno dugacko Nooooooooo!!! Posle takvih i slicnih gluposti prosto se bojim nekom da kazem Cao da ne bih bio pogresno protumacen.
Imate li vi slicna iskustva??
p.s. skoro pa anegdota, vezana za naslov. Pre 2,3 dana video se u gradu sa drugom, bolje reci povrsnim poznanikom. Nosio je fenomenalan dzemper, to die for. Kazem mu da mu super stoji i pitam gde ga je kupio a on meni ni pet ni shest vec, Izvini ali ja imam decka
Originally posted by Mr.JaOriginally posted by colonia_boyoh get a scarf, umm I ment life.
no honey, it's like that saying keep your friends close, enemies even closer
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!