Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ah... pa sta reci, treba ih sve oterati u Pm... :whatever:
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...pa verovatno mi se to desilo ali posto ja znam da ne muvam samo zakolutam ocima i nastavim dalje razgovor :)
Vise puta sam ispao kreten jer nisam ukapirao da mene neko muva sve dok mi taj neko to ne nacrta...

:doktor:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja komplimente te vrste isto nikad ne shvatam kao muvanje.
Ljudi koji kompliment tipa-bas ti te farmerke dobro stoje shvate kao muvanje imaju problem u svojoj glavi.

Muvanje je ono sto radi Samanta u Sex & City kad jednostavno pita frajera: fuck you at my place at 8 o'clock? :D

Ali nekim gay ljudima se apsolutno sve u zivotu vrti oko sexa i njegovog velicanstva k***a pa verovatno sve komplimente i postupke gledaju kroz svoju iskrivljenu prizmu.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by colonia_boy
Znam da postoje osobe koje misle da je ceo svet zaljubljen u njih

Znam jednu takvu :P
Korisnikov avatar
By stefan19
Meni se desava obrnuto... Obicno misle da sam prijateljski nastrojen kad im dam kompliment... Mada ninemam tih problema jer im odmah kazem ako nisam zainterestovan, tako da ne trose trud. A ako hoce da se druzimo, meni uvek odgovara...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by devokICA
Znaci na ovu izjavu bi se momentalno resetovala i nikako ne bi mogla da dignem sistem ponovo :wtf:
:lol:
Korisnikov avatar
By Pauceti
@colonia_boy: sledeci put zovi mene u šoping :chilling:
Samo opusteno, pusti ih nek tripuju...

Enivej, ako osetim potrebu da nekom dam kompliment to i uradim, nek protumaci kako oce...
Nemam Mind Reader i ne mogu znati o cemu razmisljaju i kako ce reagovati, uostalom to je njihova stvar. Mada u okruzenju nemam ljude koji reaguju kao sto je colonia_boy napisao.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Pa nemam pojma.Generalno ne prijaju mi komplimenti,buduci da uzivam u samokriticnosti(pretezno zato sto organski ne mogu da podnesem narcise i ego manijake.Pa da ne bih postao "nesto" takvo ,koristim samokriticnost u zdravim dozama kao preventivu).Tako da kad mi neko da kompliment cesto mogu da ga pogresno razumem.Ne da me muva,nego da laze,ili preteruje,ili generalno ignorisem taj momenat.... :drama:

Mada to mora zavisiti i od same osobe koja upucuje kompliment....ma komplikovanoooo u pi*m*.......

:piski:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Ne znam ali vecina ljudi iz mog okruzenja se bar jednom istripovala
da ih muvam, bilo str8 ili gay! Razlog je taj sto sam velika maza i stalno bih da nekog grlim, ceskam, ljubim, mazim, masiram....
I onda se ljudi totalno istripuju dok me vremenom ne skontaju.
Sta cu kad volim:chestram: :gric: :hug: :kissing: :kissass: :klap:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nemam pojma... evo me sada sa drugaricom i drugom, mazimo se, ljubimo se... bio je jos jedan drugar, isto tako... sve je to do kolicine alkohola kontam... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ovu nebuloznu pojavu zapazam vec duze vreme i sto duze razmisljam o tome sve mi je nejasnija...zar je ljudima tesko da shvate da zelim samo prijateljstvo i da ih recimo zovem da idemo u shopping jer ocajno zelim gay opinion kako mi stoje nove farke, a ne da bih muvao tu osobu?? Ako zelim da provodim dosta vremena sa nekim, zasto ne pomisli da to zelim zato sto je dobra osoba a ne da bih mu se uvukao u pantalone. A tek oni komicni trenuci kad nekom kazes da super izgleda na slici a doticna persona digne nos i ne javlja ti se danima....
"every need got an ego to feed"
Korisnikov avatar
By colorado
To je jedan od brojnih razloga zbog kog mrzim ljude (a posebno pedere) i zbog cega sam danas obrisao profil na romeu.

Od danas zivim u celibatu. Cak bih i u manastir otisao... samo da nema Boga.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by colorado
To je jedan od brojnih razloga zbog kog mrzim ljude (a posebno pedere) i zbog cega sam danas obrisao profil na romeu.

Od danas zivim u celibatu. Cak bih i u manastir otisao... samo da nema Boga.
i sve to samo zato sto nisi hteo na pice :lol:

a mogao si samo da promenis nick :)
Korisnikov avatar
By colorado
aaaaa.... otisao sam ja na to pice. samo sto mi do tog pica nismo ni stigli. posle 15 min sam dobio toliku zelju da ga isprebijam, pa sam mu rekao da zelim ostatak veceri da provedem bez njega.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ovu nebuloznu pojavu zapazam vec duze vreme i sto duze razmisljam o tome sve mi je nejasnija. Znam da postoje osobe koje misle da je ceo svet zaljubljen u njih :talk_about_living_in_denial: i izgleda da to sve vise uzima maha. Bilo da pricam sa neki preko spejsa, messengera, foruma ili na sred ulice. Sem komplimenata to se desava i pri obicnom razgovoru. Zar je ljudima tesko da shvate da zelim samo prijateljstvo i da ih recimo zovem da idemo u shopping jer ocajno zelim gay opinion kako mi stoje nove farke, a ne da bih muvao tu osobu?? Ako zelim da provodim dosta vremena sa nekim, zasto ne pomisli da to zelim zato sto je dobra osoba a ne da bih mu se uvukao u pantalone. A tek oni komicni trenuci kad nekom kazes da super izgleda na slici a doticna persona digne nos i ne javlja ti se danima. E onda kad shvati da te bas boli uvo za nju javi se sa pateticnom porukom Long time no see, wanna hang out? Moj odgovor je uglavno jedno dugacko Nooooooooo!!! Posle takvih i slicnih gluposti prosto se bojim nekom da kazem Cao da ne bih bio pogresno protumacen.

Imate li vi slicna iskustva??

p.s. skoro pa anegdota, vezana za naslov. Pre 2,3 dana video se u gradu sa drugom, bolje reci povrsnim poznanikom. Nosio je fenomenalan dzemper, to die for. Kazem mu da mu super stoji i pitam gde ga je kupio a on meni ni pet ni shest vec, Izvini ali ja imam decka :smeh:
Dodjavola, a ja sam mislio da zato sedimo na faxu zajedno na predavanjima. :(
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
no honey, it's like that saying keep your friends close, enemies even closer :P
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
oh get a scarf, umm I ment life. :kiss:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Mr.Ja
oh get a scarf, umm I ment life. :kiss:

aaaaaaaaaaaaaa da znas kakav sam video u RiIFLE shop-u na terazijama :okret:

me going shopping tomorrow :B
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
hahahahaha tako se chuvaju pare. :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!