Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Pošto vidim da je nekima ova tema polu-šaljiva, želeo bih da svojom porukom vratim ozbiljnost, koju mislim da zavrednjuje.

Naime, ukoliko je reč o organizovanoj akciji "patriota" da postave stvar na svoje mesto u Srbiji, u velikoj smo neprilici i mislim da je najmanje što možemo da učinimo, da sagledamo činjenice!

1. Obezbeđenje NIJE pregledalo ama baš NIŠTA pri ulasku!
2. Neko nas je držao zatvorenim u gasnoj komori, a obezbeđenje nije prišlo da skloni tu osobu (ili više njih?!) sa vrata!! kada je suzavac bačen, niti da skolni uglavljenu stolicu sa izlaza ZAŠTO?!

VIP-u svakako nije u interesu da izgubi svoje posetioce, ali obezbeđenje nije = VIP! Navodi me na sumnju da im je neko ponudio bolje pare od plate u VIP-u da naprave ovakav "propust"

3. Kako je osoba koja je bacila suzavac izašla? Istrčala pored obezbeđenja?! Ili se i ona davila sa nama dole?!

TREBA RAZDVOJITI 2 RAVNI PRIČE:

- Da li je obezbeđenje radilo svoj posao,
- Da li nas je napao neko iz konkurencije, ili je reč o koordinisanoj patriotskoj akciji?

Ovu prvu priču ćemo lako rešiti i o njoj sad ne bih.

Odgovoru na poslednje pitanje znato bismo bili bliži ako bi se utvrdilo SA POLICIJOM
- ko je i da li je zaista sinoć napao ljude ispred "Alijansa"
(To mora da utvrdi policija, jer bi i takav napad mogao da bude insceniraniran od strane "Alijansa" (u šta ja DUBOKO, DUBOKO sumnjam: poznajem Borisa i znam kakav je čovek i da to NIKAD sebi ne bi dozvolio ali eto - nek se ispita!) i

- da li je istina da je 6 manijaka izmlatilo mladića koji im je "ličio na geja" negde u Beogradu nevezano za gej klub.

Ukoliko je druga opcija u pitanju (da nije niko og gej ljudi izvršio napad)......... Momci, mislim da je POSLEDNJI trenutak da Boris, Dušan, Queeria i svi oni koji imaju veze sa policijom i medijima sednu za jedan sto i da vidimo šta nam se to sprema i ko nam radi o glavi!

NEMOJMO DA SE GUBIMO U LAŽNOM OPTIMIZMU I SRPSKOM "LAKO ĆEMO". Nemojte zaboravitri koliko je već ljudi stradalo u ovoj usranoj zemlji ni za šta i ni zbog čega!

A sad mislim da je trenutak da se svi ućutimo i da nam Boris i Dušan daju odgovore na neka od pitanja do kojih su mogli da dođu za ovih 24 časa.

Samo tako ćemo saznati da li su nam životi u opasnoti, a možemo i da sačekamo vest u Qriru o nekom kasapljenju. Ja sam za prvu opciju!
Korisnikov avatar
By shishmish
@zonche - na hipodrumu
i uozbilji se vec jednom
Korisnikov avatar
By Egmont
Obavesticu vas u ponedeljak o konkretnim koracima koje Gej-strejt alijansa i ostale LGBT, kao i neke partnerske organizacije preduzimaju.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Dakle, svima koji traže rezultate biće omogućeno da vide i diskutuju. Dakle, kao što reče Boris, radi se. Ne može sve i ne može odmah. Strpljen, spašen! :misici:

@Anđeo slobode
Ako već nastupaš sa mrtvoozbiljnih pozicija, onda se malo potrudi da budeš pismen, ne ponavljaj opšta mesta već raspravljena u diskusiji, podeli odgovornost u akciji -- nisu Dušan i Boris sami na svetu, šta je sa tobom? -- i kritički se odnosi spram onog čija ti je slika u potpisu.
Korisnikov avatar
By Paki
Pokazali ste koliko bitnu ulogu logika igra u vašim životima.

A vama kojima je namenjena prva rečenica bih hteo da kažem još samo jednu stvar - puno vas je pozdravila strejt žena iz Alijanse, zapravo celi strejt deo Alijanse vam šalje pozdrave i slatke poljupce. :)
Korisnikov avatar
By Paki
Znate šta? Pade mi nešto napamet...

... Za klevetu se krivično odgovara, a ona je ovog puta užasno (po neke) lako dokaziva ... :trep:

Laku noć, prijatelji(ce), drugari(ce) i poznanici/ce ! :)
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
potrudi da budeš pismen
Evo vidite kako se skreće sa teme u trivijalnosti.
Pa ne mogu da budem pismen, ako to nisam do sad naučio da budem. Tu je slaba vajda od truda. :zid:

I naravno da niste vi jedini koji mogu nešto da učine, ali biste mogli da povedete organizovanu akciju, što bi bilo više nego dobro!

Hvala
Korisnikov avatar
By pena za brijanje
Kao prvo, kada budete slali u "Danas", "Blic" na b92 i ostale medije i polumedije vest (na naslovnoj strani), obavezno se setite da navedete nazive klubova, njihove tacne adrese i sve ostale potrebne informacije... Naravno i radno vreme...

A mozemo i da napravimo mali dodatak svakog petka "Guide to gay life for homophobic persons"... A posle sredom i "How to recognize a gay person on a street" dodatak
sta kazete?

ako se usput svi ne poubijamo i slicno

dajte ljudi..

tema price je izgubljena, kao i svaki put, jer tema ostaje u opticaju sve vreme, ali ne i njena poenta!
dokle tako?
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by _Crazy_Fox_
Tetka je karakterna osobina pracena cudnim ponasanjem...

Ne znam zasto je ta rec toliko strasna...

:comingout:
Mozda je tvoja karakterna osobina.:D
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dušan Maljković
@Anđeo slobode
Ako već nastupaš sa mrtvoozbiljnih pozicija, onda se malo potrudi da budeš pismen, ne ponavljaj opšta mesta već raspravljena u diskusiji, podeli odgovornost u akciji -- nisu Dušan i Boris sami na svetu, šta je sa tobom? -- i kritički se odnosi spram onog čija ti je slika u potpisu.
Ne znam uopste zasto si spomenuo Dusana? Kakav je on to aktivista? Koliko ja vidim on je samo jedna malo inteligentnija dokona osoba koja zna samo da piskara ovde na forumu, ne zna kad da prekine sa lupanjem i izuzetno je subjektivan.
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Aman bre prekinite vise da svoju odgovornost prenosite na druge.
Niti vi placate aktiviste svojim porezom, niti ste ih vi birali. Ljudi rade svoj posao kako znaju. Ne ocekujete valjda od sacice ljudi da vam menja zivot?
Odgovornost snosi svaki j**eni peder. Dok cuti i ceka, zatvoren u svom autohomofobicnom ormanu, krijuci se iza raznoraznih izrndjalih modela str8asa i pokusava da vrati populaciju pod zemlju, na stanje 'pacova' od pre 20godina, ustvari je neko ko nema m*da.
To je pateticno!
Korisnikov avatar
By queeria
Originally posted by dEIVVAN
Niti vi placate aktiviste svojim porezom, niti ste ih vi birali. Ljudi rade svoj posao kako znaju. Ne ocekujete valjda od sacice ljudi da vam menja zivot?
Odgovornost snosi svaki j**eni peder. Dok cuti i ceka, zatvoren u svom autohomofobicnom ormanu, krijuci se iza raznoraznih izrndjalih modela str8asa i pokusava da vrati populaciju pod zemlju, na stanje 'pacova' od pre 20godina, ustvari je neko ko nema m*da.
To je pateticno!
Divan si deIVVANe :)
Potpisujem
By Pending-For-A-Bending
Ukoliko je neko postar, ocekuje se da raznosi pisma

Od ucitelja ocekujem da uci decu

A GAY AKTIVISTA (ako se vec tako deklamuje) bi treba da radi svoj posao. Znaci da se bori i ucini nesto za prava gay-eva. Ja od kada znam za sebe ne vidim da je iko ista u ovoj zemlji uradio po tom pitanju.
Ja nisam pokusao nesto da promenim, ali opet, ja se i ne deklarisem kao AKTIVISTA, za razliku od mnogo ljudi ovde
Korisnikov avatar
By Morpheus
Bla,bla,bla.....svi samo nesto kenjaju....Ako neko hoce nek ide gde mu volja.....Nisam isao u poemnuti klub,nemam ni neku nameru,ali isto tako nemam ni nameru da ih prozivam.Ako su napravili sranje nek pokusaju da ga isprave u suprotnom nek zatvore lokal i nek se bave necim drugim.Ova prepucanvanja ko je kome podmetnuo,da li je obezbedjenje krvo ili ne,ne resavaju nista.Dosad sam isao u Alijansu,tako ce biti i u buduce,nikada nikakvih problema nisam imao ni pri ulasku niti pri izlasku.

Kao sto sam vec negde napomenuo....U Srbiji se uvek reaguje kasno....isti je slucaj i ovde.
By starter
To je pateticno!

Ja bih mogao da se slozim sa ovime da pricamo o borbi za gay prava uopsteno.
Svako od nas mora da preduzme nesto, a ne samo aktivististi.

Ali, ako je rec konkretno o bezbednosti, o dogovoru sa policijom,
ja stvarno ne vidim sta ja kao pojedinac tu mogu da uradim.

Za ovu konkretnu stvar odgovornost je ipak na vlasnicima gay klubova,
na gay aktivistima i na svima onima koji imaju kontakte u policiji ili u politickim strankama.
Pogotovu onim strankama koje su sakupile veliki deo glasova medju gay populacijom.
By starter
@morpheus:
Jako je bitno i da se raspodeli odgovornost.
Jer onaj ko je odgovoran treba da snosi posledice.
Ne mislim samo disciplinske (otpustanje obezbedjenja),
nego je logicno da klub VIP bude kaznjen drasticno manjom posetom, bar neko vreme,
zbog ovako opgromne greske (obezbedjenje nije pretresalo goste, i nije ga nigde ni bilo kad je doslo do incidenta).

Jer ako se za ovakve greske ne budu kaznjavali odgovorni,
greske ce se ponavljati.

Da ne pominjem da se postavlja pitanje umeju li ovi ljudi uopste da vode klub.
Ako ne umeju treba da ga zatvrore.
Jer ovo je samo jedan u nizu njihovih promasaja.
Seti se samo one price o diskriminacijizbog koje ga neki ljudi (ukljucujuci mene) bojkotuju.
To ne bi znacilo pad konkurencije, nego bi se time na trzistu otvorio prostor za neki novi gay klub,
koji bi vodili ljudi koji to umeju.
Korisnikov avatar
By Paki
... Dok cuti i ceka, zatvoren u svom autohomofobicnom ormanu, krijuci se iza raznoraznih izrndjalih modela str8asa i pokusava da vrati populaciju pod zemlju, na stanje 'pacova' od pre 20godina, ustvari je neko ko nema m*da ...
By Ulix
Originally posted by Paki
... Dok cuti i ceka, zatvoren u svom autohomofobicnom ormanu, krijuci se iza raznoraznih izrndjalih modela str8asa i pokusava da vrati populaciju pod zemlju, na stanje 'pacova' od pre 20godina, ustvari je neko ko nema m*da ...
Svrha ove rasprave bi trebala da bude preduzimanje nekih konkretnih mera kako se to NE BI dogodilo. Ako nastavimo da se pretvaramo da se incidenti ne dogadjaju sve ucestalije, ako nastavimo da odlazimo na mesta koja nisu dovoljno obezbedjena i ako, na kraju, nastavimo da trpimo suzavce i batine, a sve to da bismo pokazali homofobima da nas ne mogu tuci dovoljno jako, onda smo budale. Postoje i hrabre budale, ali su i dalje budale.

Racionalnije je reagovati sad, dok se situacija ne pogorsa.

:katemoss:
Korisnikov avatar
By Paki
Ulixe, radi se.
I Boris je par puta pomenuo to u ovoj temi.

Ne očekuješ valjda da budemo u radnom pogonu 24 sata par dana za redom bez imalo sna ?
By starter
Originally posted by Ulix
Originally posted by Paki
Svrha ove rasprave bi trebala da bude preduzimanje nekih konkretnih mera kako se to NE BI dogodilo. Ako nastavimo da se pretvaramo da se incidenti ne dogadjaju sve ucestalije, ako nastavimo da odlazimo na mesta koja nisu dovoljno obezbedjena i ako, na kraju, nastavimo da trpimo suzavce i batine, a sve to da bismo pokazali homofobima da nas ne mogu tuci dovoljno jako, onda smo budale. Postoje i hrabre budale, ali su i dalje budale.

Racionalnije je reagovati sad, dok se situacija ne pogorsa.

:katemoss:
Da...
Ne treba icu u one klubove koji su sami krivi za losu bezbednost (VIP i Flojd)
Samo jedan problemcic, ako neko hoce da djuska uz narodnjake u gay klubu...nema treceg...
By Ulix
@Paki
Ne ocekujem da budes 24h u pogonu, ali ne ocekujem ni bljutave komentare i vredjanje ljudi koji su digli buku oko ovoga. Svako ko ne zeli da trpi batine i suzavac je autohomfobican, klozetiran i ne znam ti ni ja sta... Molim te, mozes ti i bolje.

Alijansa je odlicno obezbedjen klub, na primer, ali opet vec mesecima ispred nje ljudi dobijaju batina, ukljucujuci i mog jednog prijatelja. Shvatas li da nije rec SAMO o obezbedjivanju kluba? Rec je o tome da su napadi na gej populaciju sve ucestaliji u proslo vreme i da postaju sve ozbiljniji.

I bilo bi lepo, kad smo vec kod toga, da nas blagovremeno informisete o tome sta radite i planirate.

@starter:
Narodnjaci su za sve krivi, upravo tako. :/

Ja samu VIP-u prvi put bio u petak, kad se ovo desilo, i tada nisu pustali narodnake.
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Originally posted by Big Bad Bear
Ukoliko je neko postar, ocekuje se da raznosi pisma

Od ucitelja ocekujem da uci decu

A GAY AKTIVISTA (ako se vec tako deklamuje) bi treba da radi svoj posao. Znaci da se bori i ucini nesto za prava gay-eva. Ja od kada znam za sebe ne vidim da je iko ista u ovoj zemlji uradio po tom pitanju.
Ja nisam pokusao nesto da promenim, ali opet, ja se i ne deklarisem kao AKTIVISTA, za razliku od mnogo ljudi ovde
U svetu nema linearnog funkcionisanja, odavno. Ne dolazi ti na kucu postar da ti preuzme i posalje e-mail. Niti ima neke razlike izmedju onog koji se nekako deklarise ili ne. Rad deklarisanih je vise vidljiv, nista vise.

Deca su se davno odmetnula i misle da sve znaju. Cekaju da im roditelji nadju posao i rese sve probleme u zivotu.

Ukoliko ne vidis da se nesto promenilo, onda postoje opcije:

1. ili si suvise mlad da znas kako je bilo ranije
2. ili ne zelis da vidis
3. ne postoji
By starter
Ulix, nisam rekao da su narodnjaci krivi,
nego da ljudi kojima je stalo do djuskanja uz narodnjake, nemaju tu mogucnost da bojkotuju one klubove koji su sami krivi za slabu bezbednost.
Za razliku od ostalih koji mogu da idu u Alijansu, Utopiju, Underworld ili gde vec.
Korisnikov avatar
By Paki
@Ulix

Pogrešno si shvatio. Da pojasnim...

Mislim na gospodu koja umeju da seru na svakoj temi, na onu gospodu koja kad se govori o i reaguje na diskriminaciju Roma i trans ljudi to podvode pod "ubijanje konkurencije" (u isto vreme su i oni i osoblje kluba koje sprovodi diskriminaciju neopevani rasisti), na gospodu koja vrište kada se u najavama klupskih događaja navodi adresa kluba...

Valjda je sada jasnije.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by pena za brijanje
Kao prvo, kada budete slali u "Danas", "Blic" na b92 i ostale medije i polumedije vest (na naslovnoj strani), obavezno se setite da navedete nazive klubova, njihove tacne adrese i sve ostale potrebne informacije... Naravno i radno vreme...

A mozemo i da napravimo mali dodatak svakog petka "Guide to gay life for homophobic persons"... A posle sredom i "How to recognize a gay person on a street" dodatak
sta kazete?

ako se usput svi ne poubijamo i slicno

dajte ljudi..

tema price je izgubljena, kao i svaki put, jer tema ostaje u opticaju sve vreme, ali ne i njena poenta!
dokle tako?
Ma neeeeeeeeeee.Najbolje da se zavucemo u misiju rupu,i crknemo!

Mislim ako neko zeli da sazna gde se nalazi gay klub,zar zaista mislis da on to ne moze da otkrije ?Gluposti,ma kakvo skrivanje....:ubise:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Zashto me ovo podseca na kosovsku bitku...
Korisnikov avatar
By shishmish
samo nam jos kosovka devojka fali...
da vida rane... :doktor:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!