Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Drage posetiteljke i posetioci,

odlučili smo da se oglasimo povodom događaja u našem klubu, kada je navodno bačen suzavac, i objasnimo šta se zaista odigralo.

Kao što je naš DJ objasnio, odlučili smo da od danas budemo najbezbedniji klub na Balkanu, i promenimo ime u ALCATRAZ, po najbolje obezbeđenom zatvoru u SAD. Možete nas od milošte zvati i BUNKER, nećemo zameriti.

Odlučili smo i da javno raskrinkamo ko su u stvari krivci za nemile događaje. To ste vi sami, dragi posetioci i posetiteljke. Da niste tražili da vas manje pretresamo, da li bi do ovog došlo? Ne bi, naravno. Ispunili smo vam želju, pa što se sada bunite? Istrpite posledice vaših akcija, i prestanite da izigravate pičkice. Takve ni nećemo u našem klubu. Zato smo i uveli kvotu za travestite. Šta vi mislite, da je to bilo tek tako? Za sve mi imamo dobre razloge!

Kada ste videli da obezbeđenja nema, što se niste sami organizovali? Mogli ste da pretresate jedni druge, skidate do gole kože i zavirujete jedni drugima u anuse, da vidite da li neko možda švercuje u guzi kašikaru, bazuku ili neko drugo oružje! Gde vam je aktivistički duh? Gde je smisao za samoorganizaciju? Ako hoćete da budete bezbedni, zašto očekujete da Vam to neko drugi pruži, a ne vi sami? Mi smo Romima koji smrde, smatrajući ih biološkim oružjem, lepo zabranili ulaz. Vi se pobriniti za hladno i vatreno. Ne tražite leba preko pogače.

Ma šalimo se malo sa vama. Zašto nas tako ozbiljno doživljavate?

Evo šta se zaista dogodilo. Kako su mnogi posetioci ovog foruma apelovali da se otvori sauna, mi smo počeli radove na tome da naš dark room tranformišemo u parno kupatilo. Zato smo umesto ventilacije uveli grejanje, ali je nevolja nastala kada je kvar na kanalizacionim instalacijama koje vode do septičke jame ispod kluba pomešao fekalije sa parom, a ova slučajno iscurela u ostatak kluba. To je bio taj čuveni suzavac! Ali gledajte to sa vedrije strane -- da je kojim slučajem propao pod, svi biste se podavili u vašim i našim govnima! Dobro ste prošli! I zat nam dođite ponovo!

Da bismo omogućili ugodan boravak, odlučili smo da na ulazu poklonimo po jedan SURVIVAL KIT, koji će svim posetiocima, sem onima koji nisu poželjni zbog nekog ličnog svojstva, omogućiti da ugodno i bez straha borave u našoj sauni ALCATRAZ.

Paket sadrži:

1. unisex gas masku sa AKTIVNIM ugljem, za slučaj ponovljenog "suzavca";

2. pojas za spasavanje na naduvavanje (znamo da su posetioci dobri u tome), ako propadnete u septičku jamu;

3. bočicu parfema JOZEF GEBELS, ako vam i pored rigorozme kontrole, neki Cig... ovaj Rom "prismrdi";

4. brendiranu D&G pancir-košulju, ukoliko na vas neko zapuca;

5. ampule testosterona, u slučaju da neka trandža pardon transvestit dovede vašu muškost u pitanje;

6. MP3-player sa klasičnom muzikom, ukoliko ne želite da vas turbo-folk posle 3h "zaglupi" -- ovo ide u posebnom VIP paketu za kulturnije posetioce.

7. Gajgerov brojač, za slučaj napada osiromašenim uranijumom (kojim Srbija nako NATO intervencije obiluje)!

Nadamo se da ćete se sada osećati bezbedno i da ćemo se ponovo videti u što većem broju. Živeli!

Uprava saune "ALCATRAZ",
najbezbednijeg gej kluba na Balkanu
Korisnikov avatar
By ns.happy
iju! ja sam toliko popio veceras da sam ovo shvatio ozbiljno! :roflmao:
dusane! obozavam te! :pucaodsmeha:
By starter
:roflmao:
Dusane, ceo dan si urnebesan :roflmao:
By Pending-For-A-Bending
Dusane,
ti si jednostavno jedna obicna seljacina koja ima previse slobodnog vremena

Bavi se nekim pametnijim stvarima nego da dolivas ulje. Ne znam sta si se uopste ti istripovao?
Da se ja pitam, ne bih te nikad ni odbanovao zbog one teme zbog koje je i ovaj sajt zavrsio u novinama u najpogrdnijem izdanju! I posle si nasao drugima da solis pamet?
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by Big Bad Bear
Dusane,

Bavi se nekim pametnijim stvarima nego da dolivas ulje. Ne znam sta si se uopste ti istripovao?
Da se ja pitam, ne bih te nikad ni odbanovao zbog one teme zbog koje je i ovaj sajt zavrsio u novinama u najpogrdnijem izdanju! I posle si nasao drugima da solis pamet?
Ma jesteeee.Ma to je bila zajebancija,on kao deo privilegovanih forumasa(tj.na konto "stare slave") nikad ne moze biti banovan,to je bilo fore radi.... :snob: :snob: :snob:

:noob:
By Hans
Gospode Boze !(a la Emilija Popadić)
By Hans
ok..reakcija je prosla ...hoce li mi neko na cistom srpskom jeziku objasniti sta je ovaj post trebalo da znachi?

(nakon ispiranja mozga...)

hocu da idem u taj novi klub "ALCATRAZ".... :pivce:

ko ce sa mnom? :tumble:
Korisnikov avatar
By Paki
Alkatraz?

Ne.

Loš naziv.

Čini mi se da će upravo Jozef Gebels biti zamoljen da se povampiri... jer bi jedino njegovo medijsko umeće moglo vratiti vreme par nedelja unazad.
Korisnikov avatar
By gorilica
Dusane,

:up:

Nikada nisam uchestvovao u ovakvom prozivanju ali sa ovim ne mogu a da se ne slozim, na zalost.
Maliciozno do Zla Boga!
By polarlicht4.1
Originally posted by Dušan Maljković
Kada ste videli da obezbeđenja nema, što se niste sami organizovali? Mogli ste da pretresate jedni druge, skidate do gole kože i zavirujete jedni drugima u anuse, da vidite da li neko možda švercuje u guzi kašikaru, bazuku ili neko drugo oružje! Gde vam je aktivistički duh? Gde je smisao za samoorganizaciju? Ako hoćete da budete bezbedni, zašto očekujete da Vam to neko drugi pruži, a ne vi sami?
Mora mi se odati dužno priznanje kao inspiraciji, da ne kažem muzi, za ovaj deo. Živela samoorganizacija! Živelo samoupravljanje! :pionir:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Paki
Alkatraz?

Ne.

Loš naziv.

Čini mi se da će upravo Jozef Gebels biti zamoljen da se povampiri... jer bi jedino njegovo medijsko umeće moglo vratiti vreme par nedelja unazad.
Samo sam te cekao ;) )

Ali razumljivo je... U Srbiji je najradosniji dogadjaj kad komsiji crkne krava
By Sixto
Dudo ti kanda nemas pametnija posla tj dokona si ovije dana!
Ili koristis terminologiju sa precestim ponavljanjem termina koje si valjda srela na tv sinoc pa ih sada vezbas u upotrebi il pises ovakve baljezgarije!
Ako je ovo trebalo da bude farsa, parodija ili sta ne moglo se odraditi sa mnogo vise ukusa, ovako je jos jedna tema za risajkl bin!
Korisnikov avatar
By Vlada T
Sjajan tekst, Duda kao Domanovic aktuelnog trenutka u Srbiji. Pohvale, pohvale.
Korisnikov avatar
By Loni
Dusane,

Dok si ti doslovno veliki zli međed, koji, kako vidimo ima feeling za ironiju i sarkazam k'o Maradona za balet.

Alo?
Šta je problem?
Što se Maljković zalaže protiv diskriminacije Roma i transvestita ili što ima smisla za humor, koji ti ne kapiraš?
- U čemu je njegova krivica što je tekst o nekrofilu izašao u Kuriru, a Duško ga je pisao na ovom forumu kao zezanciju?
- Da nije on možda tražio od Kurira da objave takav tekst, koji čitaoci treba doslovno da shvate?

Uostalom šta je Kurir no obično đubre?

Da ne govorim o tome što pola ovog foruma uključujući i tebe nemate svest o tome šta je politička korektnost.
Da znaš šta je to ne bi koristio reč SELJAČINA u negativnom kontekstu jer vređa ljude sa sela, koji su po ustavu ravnopravni sa stanovnicima gradova.
Umesto što pljuješ uči se.
By starter
Originally posted by Loni
Dusane,

Dok si ti doslovno veliki zli međed, koji, kako vidimo ima feeling za ironiju i sarkazam k'o Maradona za balet.

Alo?
Šta je problem?
Što se Maljković zalaže protiv diskriminacije Roma i transvestita ili što ima smisla za humor, koji ti ne kapiraš?
- U čemu je njegova krivica što je tekst o nekrofilu izašao u Kuriru, a Duško ga je pisao na ovom forumu kao zezanciju?
- Da nije on možda tražio od Kurira da objave takav tekst, koji čitaoci treba doslovno da shvate?

Uostalom šta je Kurir no obično đubre?

Da ne govorim o tome što pola ovog foruma uključujući i tebe nemate svest o tome šta je politička korektnost.
Da znaš šta je to ne bi koristio reč SELJAČINA u negativnom kontekstu jer vređa ljude sa sela, koji su po ustavu ravnopravni sa stanovnicima gradova.
Umesto što pljuješ uči se.
Potpisujem :)
Izuzev te opaske "doslovno veliki zli medved"...
Korisnikov avatar
By gorilica
Loni, lepo je to shto si stao u odbranu svog druga, ali da je ovaj topic umesto u Sceni postovan u Zezanju i opushtenciji, ja bih mogao da ga shvatim i nasmejem se. Ovako, jednostavno, maliciozan je.

Btw, i ljudi sa sela prave razliku izmedju rechi seljak i rechi seljachina, koja se kod vecine populacije danas u Srbiji koristi u zargonu kao sinonim za karakternu osobinu.
Korisnikov avatar
By spliff
nisam verovao da tje dotji i taj dan , da se ja (na ovom forumu) slozzim sa dudom...

wtg!
By starter
Originally posted by gorilica

Btw, i ljudi sa sela prave razliku izmedju rechi seljak i rechi seljachina, koja se kod vecine populacije danas u Srbiji koristi u zargonu kao sinonim za karakternu osobinu.
To nije opravdanje, i mi gayevi pravimo razliku izmedju prederchina i gay..
pa to ne opravdava strejt ljude da se medjusobno vredjaju sa "pedercino"
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Paki
Alkatraz?

Ne.

Loš naziv.

Samo sam te cekao ;) )

Ali razumljivo je... U Srbiji je najradosniji dogadjaj kad komsiji crkne krava
U Srbiji je najradosniji događaj (nekako se duše napaćene oslobode najviše) kad oklevetaš nekog. :mazi:
Korisnikov avatar
By gorilica
Bicu prost, pa cu reci jednu narodnu umotvorinu:
Rdjavom kurcu i dlaka smeta.

Ne znam, ne zelim da zalazim u dublju polemiku, ali meni lichno to "pederchino" izgovoreno od str8 choveka str8 choveku uopshte ne smeta. Chak mi bude i zabavno. No, to sam samo ja u pitanju.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by spliff
nisam verovao da tje dotji i taj dan , da se ja (na ovom forumu) slozzim sa dudom...

wtg!
wow. ovo nisam оčekivao. trenutak me je uhvatio nespremnog :) Kada se spliffi složio sa dudislavom, sve možemo očekivati!

OnTopic: Slatko me je nasmejao tekst.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Renoir
mon Dieu!
et toq!
:snob:
Ko o cemu, Renoirica izigrava chochotticu :snob:

Et toq!:icequeen:
By starter
e, pa, Gorilice, meni smeta kad 1 strejter na taj nacin vredja 2. :protest:
Nadam se da to ne znaci da mi je rdjav kurac :neznam: :flasher:
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!