Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By shishmish
i silne varijacije na temu... shishmish osvetnik... shishmish uzvraca udarac... shishmish ne place

baj d vej... upropastili smo im temu... poceli smo da se sprdamo a tako su lepo pljuvali :pljuje:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by starter
"pederi sa coshka" :)

Njaaa!!! Ima prizvuk kao "Druzina Pere Kvrzice" :jezik:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by shishmish
i silne varijacije na temu... shishmish osvetnik... shishmish uzvraca udarac... shishmish ne place

baj d vej... upropastili smo im temu... poceli smo da se sprdamo a tako su lepo pljuvali :pljuje:
Tema je otisla u pogresnom pravcu poodavno... :joint:
By starter
Pa to i jeste ideja :)
ili mozda zajebani momci :fuck:
By starter
Nego, ozbiljno...bas me zanima sta ce Boris da preduzme.
Danas je najavio neke mere.
Nadam se da to ukljucuje neki dogovor sa policijiom.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by starter
Pa to i jeste ideja :)
ili mozda zajebani momci :fuck:

Sto si ti sentimentalan..."Zajebani momci sa ljubicastim karminom" :lol:
Korisnikov avatar
By shishmish
ok... sad kad smo napravili takeover teme mogli bi i nesto konstruktivno da izrodimo...
By starter
Mogli bi...
Nije ti lose to sa ispracanjem...
Ostajem pri tome da je najvaznije da svim sredstvima motivisemo policiju da se vise angazuje u okolini gay klubova
Korisnikov avatar
By shishmish
eh to sa murijom...
ne znam kako bese ide...
By starter
Mogli bi npr. da iskoristimo predizbornu kampanju (ako sam dobro shvatio ipak ce biti uskoro izbori).
Bice puno aktivista iz raznih stranaka.
Mogli bi njih da preslishamo zasto nema efikasnije policijske zastite gay mesta...i da zahtevamo bolje....
By starter
:( ako nista drugo mozemo ovde na forumu da trazimo od klubskih rukovodstava da oni urade nesto
Korisnikov avatar
By Zonche!
A da se skinemo goli i trcimo knezom?

mozda nije konstruktivno but its fun!
Korisnikov avatar
By shishmish
@zonche...
a mozda i bude konstruktivno...

kao ledi godiva...

inace,sad se setih jednog clanka iz novina kako su se fudbalerke jednog engleskog tima skinule gole i slikale jer su imale finansijskih problema i nakraju im je fotka zavrsila nakalendaru a one fino popunile budzet...
By starter
Samo izvoli:)
Ja mogu da ti pruzim podrsku aplauzom :salut:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao daaa!

Sjajna ideja!

Knezom picimo goli na konjima!

I imamo natpis "NECEMO SUZE, SAMO GAY GUZE!"
Korisnikov avatar
By shishmish
izvini...
to ti nosi.. ja necu guzu :lol:
:dance:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Dobro ondaaaaa ti nosiii

"OVA AKTIVISTKINJA SE TRUDI DA OSVOJI ZENSKE GRUDI!"
Korisnikov avatar
By shishmish
POSTO IH ONA NEMA :smeh:

bolje...
da vam bude toplo oko srca...
shishmishka ce da vas...greje
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Pošto vidim da je nekima ova tema polu-šaljiva, želeo bih da svojom porukom vratim ozbiljnost, koju mislim da zavrednjuje.

Naime, ukoliko je reč o organizovanoj akciji "patriota" da postave stvar na svoje mesto u Srbiji, u velikoj smo neprilici i mislim da je najmanje što možemo da učinimo, da sagledamo činjenice!

1. Obezbeđenje NIJE pregledalo ama baš NIŠTA pri ulasku!
2. Neko nas je držao zatvorenim u gasnoj komori, a obezbeđenje nije prišlo da skloni tu osobu (ili više njih?!) sa vrata!! kada je suzavac bačen, niti da skolni uglavljenu stolicu sa izlazaZAŠTO?!

VIP-u svakako nije u interesu da izgubi svoje posetioce, ali obezbeđenje nije = VIP! Navodi me na sumnju da im je neko ponudio bolje pare od plate u VIP-u da naprave ovakav "propust"

3. Kako je osoba koja je bacila suzavac izašla? Istrčala pored obezbeđenja?! Ili se i ona davila sa nama dole?!

TREBA RAZDVOJITI 2 RAVNI PRIČE:

- Da li je obezbeđenje radilo svoj posao,
- Da li nas je napao neko iz konkurencije, ili je reč o koordinisanoj patriotskoj akciji?

Ovu prvu priču ćemo lako rešiti i o njoj sad ne bih.

Odgovoru na poslednje pitanje znato bismo bili bliži ako bi se utvrdilo SA POLICIJOM
- ko je i da li je zaista sinoć napao ljude ispred "Alijansa"
(To mora da utvrdi policija, jer bi i takav napad mogao da bude insceniraniran od strane "Alijansa" (u šta ja DUBOKO, DUBOKO sumnjam: poznajem Borisa i znam kakav je čovek i da to NIKAD sebi ne bi dozvolio ali eto - nek se ispita!) i

- da li je istina da je 6 manijaka izmlatilo mladića koji im je "ličio na geja" negde u Beogradu nevezano za gej klub.

Ukoliko je druga opcija u pitanju......... Momci, mislim da je POSLEDNJI trenutak da Boris, Dušan, Queeria i svi oni koji imaju veze sa policijom sednu za jedan sto i da vidimo šta nam se to sprema i ko nam radi o glavi!

NEMOJMO DA SE GUBIMO U LAŽNOM OPTIMIZMU I SRPSKOM "LAKO ĆEMO". Nemojte zaboravitri koliko je već ljudi stradalo u ovoj usranoj zemlji ni za šta i ni zbog čega!

A sad mislim da je trenutak da se svi ućutimo i da nam Boris i Dušan daju odgovore na neka od pitanja do kojih su mogli da dođu za ovih 24 časa.

Samo tako ćemo znati da li su nam životi u opasnoti, ili možemo da sačekamo vest u Qriru o nekom kasapljenju. Ja sam za prvu opciju!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ako neko bude rekao na hipodromu udaricu ga
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!